Şimdi Ara

Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.359
Cevap
25
Favori
136.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekleyin benide Arkadaşlar Canon 1100D ve Canon 18-200 IS Lensimle aranızdayım.
  • Ben de katilmak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugceadymn

Canon 1100d daha pahaliydi galiba ya nikon d3100 alacam galiba media market da 1200 bimekstede 1150 @rkntrss

İnternette değil sadece, Silivri Kipa'da da 899 lira mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murathandikmen

Ekleyin benide Arkadaşlar Canon 1100D ve Canon 18-200 IS Lensimle aranızdayım.

Farklı açılarda çekilmiş fotoğraflar koyabilir misiniz acaba? Çünkü tak gez lensleri merak ediyorum. Acaba 18-55'e göre kalitede düşme var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimik1907

Ben kamera almak istiyorum nikon d3100 mığ alayım canon 1100d

Benim incelediğim fotoğraflarda 1100D ağır basıyor. Giriş seviyesinde Canon daha başarılı diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar aklıma bir şey takıldı. Amerika'da Rebel T3 adıyla satılıyor EOS 1100D modeli. T3 ün fotoğraflarında lensin camı mavimsi görünüyor. Bir fark var mı yoksa sadece fotoğraflarda mı öyle görünüyor?
     Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü

• lubnatsimehc kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla birebir aynı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • chatin_62 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, makineyi aldım. Kasım ayında elimde olacak. Malum direkt Türkiye'ye getirirsem gümrük vergisiyle aynı fiyata gelir buradakilerle. IS lensle almış oldum o da bir avantaj oldu ayrıca.
  • 40 50 tl civarı lens takılı body ve ek lens koyabileceğim sağ solda gözleri olan kullanışlı omuz taşıma çantası arıyorum arkadaşlar öneriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rkntrss -- 10 Ağustos 2014; 19:07:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rkntrss

40 50 tl civarı lens takılı body ve ek lens koyabileceğim sağ solda gözleri olan kullanışlı omuz taşıma çantası arıyorum arkadaşlar öneriniz var mı?

Şu tip bir şey var. İşinizi görür mü bilmiyorum ama fiyatı da uygun.

Ediy: Bu linkteki ürün daha avantajlı olur. Kargo bedava.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lubnatsimehc -- 10 Ağustos 2014; 19:41:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lubnatsimehc

quote:

40 50 tl civarı lens takılı body ve ek lens koyabileceğim sağ solda gözleri olan kullanışlı omuz taşıma çantası arıyorum arkadaşlar öneriniz var mı?

o yazdığınada baktım bi de bunları buldum ama dediğim şekilde işimi görür mü karar veremedim hangisi uygun olur sizce?

http://www.n11.com/canon-eos-tum-dserisi-dslr-1010-tasima-cantasi-P24154048

http://www.sanalpazar.com/Canon-Eos-550d-Dslr-Makineler-Icin-Profesyonel-Canta__isp7229556

• quote:

quote:

quote:

o yazdığınada baktım bi de bunları buldum ama dediğim şekilde işimi görür mü karar veremedim hangisi uygun olur sizce?

http://www.sanalpazar.com/Canon-Eos-550d-Dslr-Makineler-Icin-Profesyonel-Canta__isp7229556

Bence bu daha kullanışlı. Fotoğraflardan göründüğü kadarıyla lensli makineyle ilave lens rahatlıkla sığıyor. Hatta ufak tefek ekipmana yer kalıyor.

• Ben esime eos 1100d aldim ustunde 18/55 lens vardi ayrica 75/300mm bir lens daha aldim esim resim cekmeyi gercekten seven birisi bu makina icin daha ne gibi aparatlar alabilirim esimin resim cekmekten mutlu olmasi icin onerilerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: birindar44

Ben esime eos 1100d aldim ustunde 18/55 lens vardi ayrica 75/300mm bir lens daha aldim esim resim cekmeyi gercekten seven birisi bu makina icin daha ne gibi aparatlar alabilirim esimin resim cekmekten mutlu olmasi icin onerilerinizi bekliyorum

75/300 alacağınıza 50mm bir lens alsaydınız daha hora geçerdi fikrimce....Artı bir tripod ve güzel kullanışlı bir omuz çantası şimdilik yeter daha sonra şunu isterim bunu isterim der zaten eşiniz..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bence bu daha kullanışlı. Fotoğraflardan göründüğü kadarıyla lensli makineyle ilave lens rahatlıkla sığıyor. Hatta ufak tefek ekipmana yer kalıyor.

çok kalitesiz çantalar...daha önce bir arkadaşta görmüştüm...

• Makinada cektigimiz resimleri raw modunda cekmisiz bilgisayara attigimizda resimleri acamiyoruz nasil cozeriz bu sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birindar44 -- 26 Ağustos 2014; 20:27:29 >
  • Eğer raw formatını işlemek istiyorsanız Adobe Photoshop CS5 yazılımını kurmanız gerekiyor ama dikkat edin CS5 olmak zorunda diğer sürümlerde çalışmıyor diye biliyorum. Birde eğer raw formatında çektiğiniz resimleri sadece bakmak istiyorsanız bunun için Microsoft un Codec paketi var yükleyebilirsiniz. Böylelikle istediğiniz fotoğrafı Photoshop a atıp işleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veysell.Ozsr -- 9 Eylül 2014; 19:27:45 >
  • Sigma APO 70-300 Macro Mod çekim 1-2 foto ekleyeyim arkadaşlar... Şenlensin buralar...

https://store.donanimhaber.com/aa/38/17/aa3817d43d1cca509830efe9f0e01134.JPG

Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü

• Değerli arkadaşlar bende 1100d ile fotoğraf işine girmiştim. Sabit kit makina ile satın aldıktan sonra Tiflis'te seyahatinde bit pazarı dan 20-200 Tampon lensi 150 TL gibi bi fiyata aldım. Şimdi ise 50 mm almak istiyorum hafta sonu istanbulda olucam bu lens için nereye bakmam lazım ikinci el satan nerelerdesin var avrupa yakasında

• konu kaybolup gitmiş bende 900 tl ye bizdeuygun.com dan aldım ilk internetten alışveriş olduğu için kararsızdık ama site gayet güvenilir çıktı tavsiye ederim konu dağılmasın.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.