Şimdi Ara

canon eos 500 d mi? panasonic lumix gh 1 mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

tam 450d yi alacakken o gün duydum 500d yi ve almayı erteledim kafam karştı galiba 500d alcağım :)
  • hocam bende almanyadan getirtmeyi planladım ilk başta ama orda fiyatı biraz yüksek merikaya yada uzakdoğuya göre.

almanyada 18-200 lensle beraber kit 1250 euro civarında bu yuzden amerika yada uzakdoğudan alacağım ben muhtemelen. amerikada 900 dolar olan 18-55 lik kit almanyada 900 euro

quote:

Orjinalden alıntı: nomadmaster

bende yaz ortası/sonu gibi almanya dan getirtme planları içerisindeyim 500D yi. zaten bi 350D bi 450D var elimde ama 450D yi askere gelirken bizimkilere hediye ettim gibi bişey oldu :) zaten gözüm döndü lens olayında da muhtemelen;

Canon EF 100mm f/2.8 Makro USM
    Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM
    Tokina AF 11-16mm f/2.8 AT-X- 5

alıcam. Ama işte fiyatlar düşündürüyor hala :) ama Canon body den vazgeçmem kolay kolay.

• quote:

Orjinalden alıntı: gazy

hocam bende almanyadan getirtmeyi planladım ilk başta ama orda fiyatı biraz yüksek merikaya yada uzakdoğuya göre.

almanyada 18-200 lensle beraber kit 1250 euro civarında bu yuzden amerika yada uzakdoğudan alacağım ben muhtemelen. amerikada 900 dolar olan 18-55 lik kit almanyada 900 euro

quote:

Orjinalden alıntı: nomadmaster

bende yaz ortası/sonu gibi almanya dan getirtme planları içerisindeyim 500D yi. zaten bi 350D bi 450D var elimde ama 450D yi askere gelirken bizimkilere hediye ettim gibi bişey oldu :) zaten gözüm döndü lens olayında da muhtemelen;

Canon EF 100mm f/2.8 Makro USM
    Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM
    Tokina AF 11-16mm f/2.8 AT-X- 5

alıcam. Ama işte fiyatlar düşündürüyor hala :) ama Canon body den vazgeçmem kolay kolay.

Uzakdoğuyu bilmiyorum ama € bölgesinde türkiyeden bile pahalıya gelebilir en iyisi ABD den getirtmek...

• şu dolar euro bi düşse hiçbir sorun kalmayacakta işte..
  • hong kong da en az amerika kadar hesaplı oluyor aslında oradan ürün getirtenlerlede görüşmek lazım
  • hocam merabalar bende bu 2 hafta içerisinde canon eos 500d almayı düşünüyorum.aceba çekim ömrünü biliomusunuz...ve bu tip makineleri amerikadan bi site aracılığı ile satın almada ne gibi fiyat yada olumsuz durumlar oluyo bilgilendirirseniz sevinirim sağolun...
  • up!
    asagilarda kalacak bir konu degil bu yawf
  • quote:

Orjinalden alıntı: coskunturgut

hocam merabalar bende bu 2 hafta içerisinde canon eos 500d almayı düşünüyorum.aceba çekim ömrünü biliomusunuz...ve bu tip makineleri amerikadan bi site aracılığı ile satın almada ne gibi fiyat yada olumsuz durumlar oluyo bilgilendirirseniz sevinirim sağolun...

500D için 100bin shutter olmasi lazim. Fakat 150binde gidebilir. Sadece üreticinin buraya kadar sorun olmaz diye verdiği bir garanti bu..

Tabi Gh1de falan ayna olmadiği için boyle bir sorunda yok :) Aslinda gh1in fiyati uygun olsa ve lens seçeneği birazcık bol olsa tahminimce 500D'leri canon zor satar :)
  • gh1 in perde ömrü ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mboyaci

quote:

Orjinalden alıntı: coskunturgut

hocam merabalar bende bu 2 hafta içerisinde canon eos 500d almayı düşünüyorum.aceba çekim ömrünü biliomusunuz...ve bu tip makineleri amerikadan bi site aracılığı ile satın almada ne gibi fiyat yada olumsuz durumlar oluyo bilgilendirirseniz sevinirim sağolun...

500D için 100bin shutter olmasi lazim. Fakat 150binde gidebilir. Sadece üreticinin buraya kadar sorun olmaz diye verdiği bir garanti bu..

Tabi Gh1de falan ayna olmadiği için boyle bir sorunda yok :) Aslinda gh1in fiyati uygun olsa ve lens seçeneği birazcık bol olsa tahminimce 500D'leri canon zor satar :)

+1500 gerçekten lens çeşitliği olsa.. birazda reklamını forumlarda, afişlerde, gazete, dergi, internet sitelerinde iyi yapacak adamlar olsa.. ehh dediğin gibi fiyatta uygun olsa.. milletin 500dye tenezzül edeceğini sanmıyor.. eden olsa da marka takıntısından eder "ben canoncuyum" hesabı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.