Şimdi Ara

Canon Eos 550D vs Nikon D90 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
10.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki makine arasından hangisi tercih edilir? Yorumlara bakıyorum fakat daha çok kafam karışıyor. Fotoğraf kalitesi açısından hangisi daha üstündür? Şu an iki modelin de 18-55mm, 18-105mm ve 18-200mm lensler ile satılan kitleri var. Bu kombinasyonlardan hangisi daya uygun olur? İlerde farklı lenslere yönelmeyi düşünüyorum. Fakat şu an için bu iki makineden hangisini tavsiye edersiniz? Yazın bu makinelerden birini almak için çalışacağımı göz önünde bulundurun lütfen. 3 ay para biriktireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Klee -- 6 Haziran 2011; 14:06:25 >
  • Bir de Sony SLT A55 var onu kullanan arkadaşlar var mı forumda? Yukarıdaki iki makineyle karşılaştırabilecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

Arkadaşlar bu iki makine arasından hangisi tercih edilir? Yorumlara bakıyorum fakat daha çok kafam karışıyor. Fotoğraf kalitesi açısından hangisi daha üstündür? Şu an iki modelin de 18-55mm, 18-105mm ve 18-200mm lensler ile satılan kitleri var. Bu kombinasyonlardan hangisi daya uygun olur? İlerde farklı lenslere yönelmeyi düşünüyorum. Fakat şu an için bu iki makineden hangisini tavsiye edersiniz? Yazın bu makinelerden birini almak için çalışacağımı göz önünde bulundurun lütfen. 3 ay para biriktireceğim

Bir sene sonra gelen cevap =)

http://snapsort.com/compare/Canon_EOS_550D-vs-Nikon_D90

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.