Şimdi Ara

Canon Eos M +18-55 mm+16gb Class 10 (750tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Öncelikle merhabalar donanımhaber ailesi .2014 sonunda aldığım makineyi kullanmadığım için satıyorum.Kutusu tüm ekipmanları kullanma klavuzu her şeyi tamdır.Shutter sayısına nerden bakılıyor bilmiyorum ancak maximumu 15-20 kere çıkartmışımdır ve 2000 fotoğraf çekmişimdir maksimum.Bir tane çizik yada sorun yoktur sıfır neyse buda öyledir.Alana şimdiden hayırlı olsun.

Edit.Galiba çoğu insan bilmiyor bu makineyi ancak 650d ile tüm teknik özellikleri aynı burdan kafanizda bir şeyler oluşabilir

Canon Eos M +18-55 mm+16gb Class 10 (750tl)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Jimador -- 16 Şubat 2017; 15:16:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Raw video çekebilen nadir Canon'lardandır. Bu ufak kamera devasa sinema kameralarından daha yüksek kalitede videolar çekebilir büyük sensörü sayesinde. İmkanım olsa düşünmeden alırdım. Alana da satana da hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Legion -- 19 Şubat 2017; 1:17:25 >
  • Eos m ile raw video demişken şunu da belirtmekte fayda var. makinenin sd karta yazma hızı magiclantern forumlarında bahsedildiği üzere 40mb/sn. ben de şahsen lexar 633x 95mb/s yazma hızı (kartın üzerindeki) olan, magiclantern benchmarkından da 32mb/sn skor alan kartımla yaptığım denemelerde 6saniye nin üzerinde kayıt alamadım ki 720p dahi değildi. yani uzun lafın kısası bu makine ile ham video pek de verimli olmayacaktır. ama makineyi yerin dibine sokmuş gibi olmayayım ben şahsen zevkle kullanıyorum. gayet küçük ve başarılı bir kamera. flaşı diğer canon kameralarla uyumlu ben mark 3te denedim çalışıyor
  • Satılık Canon M3 var, uygun ve temiz. pmden ulaşabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.