manuel daha saglıklı sonuclar veriyor e ttl yanılabilyor gibi eger cok degisken bir ortam degilse manuel kullanıyorum ben gucu kendim ayarlıyorum zaten hss oldugu icin gunduz de dolgu flaşı olarak bayagı is göruyor
quote:
Orijinalden alıntı: serkanozg
ayarlarınızda bir problem var sanırım.av de genelde çekiyorum hiç problem yaşamadım hatta bazen bazı fotolar biraz karanlık çıkıyor ama raw olduğundan sorun olmuyor. 430 ile arasındaki en büyük fark ışık gücü. 600 her zaman daha iyidir
yarin 580 i geri verip 600 almaya karar verdim. 580 de hepicimde bi kusku kaldi, aldigim magazada bitanekalmis oda show model olani internettede baska saten hicbir yerde bulamadim koca hollandada zaten icime sinmemisti
600 da wireless uzaktan tetikleme özelliği vardı galiba. Hem daha kuvvetli bir flaş. Daha iyi bir tercih olur sanırım. Ama fiyatı da oldukça pahalı yani.
quote:
Orijinalden alıntı: LokmanHekim
600 da wireless uzaktan tetikleme özelliği vardı galiba. Hem daha kuvvetli bir flaş. Daha iyi bir tercih olur sanırım. Ama fiyatı da oldukça pahalı yani.
walla uzaktan tetikleme ne ise yariyo bilmiyomda isiginin cok guclu oldugunu soylediler studio isigi gibiymis zaten az once aldim simdi elimde inceliyomayatlari baya karisik geldi bana insallah cozerim.
basit bir kullanımı vardır kullanma klavuzuna bakın sonuçta tepe flaşı paraflaş değil ya abartmışlar biraz.
quote:
ayarlarınızda bir problem var sanırım.av de genelde çekiyorum hiç problem yaşamadım hatta bazen bazı fotolar biraz karanlık çıkıyor ama raw olduğundan sorun olmuyor. 430 ile arasındaki en büyük fark ışık gücü. 600 her zaman daha iyidir
selam resim cekerken biyere odaklaninca mesela resimde iki insan var biri once digeri arkada, ondeki insani netliyor arkadaki flu kaliyor bu objelerdede oyle ben butun resmi kopmle netlemesini istiyorum bunun icin hangi ayarda hangimodda cekim yapmam gerek?
quote:
Orijinalden alıntı: Ruhname
quote:
selam resim cekerken biyere odaklaninca mesela resimde iki insan var biri once digeri arkada, ondeki insani netliyor arkadaki flu kaliyor bu objelerdede oyle ben butun resmi kopmle netlemesini istiyorum bunun icin hangi ayarda hangimodda cekim yapmam gerek?
burda av modunda çekmenizi öneririm.yüksek f değerlerine aldığınızda fluluk azalacaktır.daha uzaktan çekim yaparak crop alabilirsiniz ama çözümü değil tabiki. arka plan fluluğu oluşturmada lens faktörü çok önemli24 105 ile f8 de denerseniz azaldığını göreceksiniz.fakat f arttıkça belirli bir düzeyden sonra keskinlikte gidiyor
Fiyat önemli değil diyince aklım 600EX e gitti biran. Yine de o kadar para vermek istemezseniz Nissin di600 modeli veya Metz 58 süper diyebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: mrtkngll
Fiyat önemli değil diyince aklım 600EX e gitti biran. Yine de o kadar para vermek istemezseniz Nissin di600 modeli veya Metz 58 süper diyebilirim
600ex aldim :)
quote:
Orijinalden alıntı: Ruhname
selam arkadaslr canon 6d ve 24.105 lens canon lens alacagim bu makina icin uygun flash hangisidir butce onemli degil yeterki tam verim alabilecegim bi flash olsun tesekkurler?
hocam GODOX markasına bakıp arastırmanızı tavsiye ederim. uzun ömürlü kaliteli ürünleri vardır. 6d icin yongnuo yerine godox yada canonun kendi flaslarını öneririm. yongnuoyu hafife aldıgımdan degil güzeldir fakat godoxun mazeme kalitesi daha iyidir. bir araştırmanızı öneririm. Allah'a emanet olun
En iyisi valla
Nereden aldınız hocam? Hangi fiyata.. ?
quote:
Orijinalden alıntı: mrtkngll
Nereden aldınız hocam? Hangi fiyata.. ?
yurt disi 530 euro yaa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme