Şimdi Ara

canon g2400 reset programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
32.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim, yazdığın şekilde ve video ile 1 kere de bu hatadan kurtuldum.

Daha önce de vermişti bu hatayı, o zaman garantisi vardı servise götürmüştüm, yazını görmesem para verip programı almak zorunda kalacaktım.

Teşekkürler, Allah razı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egel2458

Çabanızı ve kininizi anlıyorum lakin boş yere insanları ümitlendirmek ve emeği olan kişilere böyle aşağılar gibi yaklaşmanız çok yanlış. Sadece kullanmış olduğunuz usluba yönelik cevap vermek istedim. Kimse yol filan tutmuş değil. Yol tutsa bile siz o yola girmek zorunda değilsiniz. Tabiki sizde kendi yolunuza bakabilirsiniz dedikten sonra gelelim mesajınıza cevaba;
    Açıklamalı anlatmışsınız video eklemişsiniz. Yanlız konuyu okumadan konuya hakim olmadan yorum yazmışsınız. Sorun cihazın resetlenmesi değil. Kilitlenmiş yazıcının resetlenmesi. "3-reset düğmesi(daire içinde üçgen) basılı tutarken powera bas. yeşil ışık yanınca resetten elini çek, 5 defa art arda resete bas. 4- yeşil ışık yanıp sönecek. sabit yeşil yanmasını bekle" demişsinizya orda sorun var işte sizin anlamdınız aklınızın basmadığı yolunu tutanların yaptığı. Yeşile dönmüyor malesef 5 defa bastıktan sonra cihaz. Haliylede sonraki yaptıklarınızın ve yapacaklarınızın bi kıymeti kalmıyor. Bilgi o kadar küçümsenecek bi mesele değildir ama bilgisiz yere bilgilendirmek son derece acizliktir. Hadi kolay gelsin
    amacım kimseyi kırmak, laf sokmak değil.tabi ki de bilginin bedeli var.
    konunun 1. mesajına istinaden yazdım. 1 kişiye bile yardımcı olabilirsek ne mutlu. herkesin de ingilizce bilmediğini düşünerek olabildiğince basit anlatmaya çalıştım.
    ama gelin hem fikir olalım bazı şeyler paylaşmakla güzel.
    uyarılarınızı dikkate aldığımı da bilin lütfen.

• moonwhite kullanıcısına yanıt
    Merhaba söylenilenleri harfiyen yaptım fakat sürekli olarak turuncu ışık yanıyor yeşile geçmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sandıma

Merhaba söylenilenleri harfiyen yaptım fakat sürekli olarak turuncu ışık yanıyor yeşile geçmiyor.
    Ben arkadaşımın cihazında da denedim, 1 kerede oldu. Bence tekrar deneyin dikkatli bir şekilde.

Atladığınız bir nokta olabilir.

Verilen hata ne bu arada ekranda 5b00 mı?
  • s2.dosya.tc
    4905.rar dosyas�n� indir - download
    http://s2.dosya.tc/server6/zoixwc/4905.rar.html

g serisi ve bir cok modeli resetleye bilirsiniz dosya yı zipden cıkarırken anti virisünüzü kapatın exe tıkladığınızda sizden şifre isticek karşılık şifreyi gönderin sifrenizi üçretsiz vereyim tek 1pc çalışır yazlım

servis moduna girmeyen cihaz lariçin rom ların yeniden yüklenmesi gerekiyor bigi için 554 568 67 50

• Servis moduna girmeyen canon G 1400 G2400 G3400 MG 3550 YAZICILARDA ESKİ SÜRÜM YAZILIM YÜKLENDİĞİ İÇIN HİÇ-BİR ŞEKİLDE RESETLEME YAPILMAZ. ANAKARTIN TARAFIMIZA GÖNDERİLMESİ GEREKİYOR. 05514123244 DENİZLİ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazer yazıcı

Servis moduna girmeyen canon G 1400 G2400 G3400 MG 3550 YAZICILARDA ESKİ SÜRÜM YAZILIM YÜKLENDİĞİ İÇIN HİÇ-BİR ŞEKİLDE RESETLEME YAPILMAZ. ANAKARTIN TARAFIMIZA GÖNDERİLMESİ GEREKİYOR. 05514123244 DENİZLİ
    Maliyeti nedir? Birde atık sünger pedi satıyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akg58 -- 15 Mart 2019; 13:5:28 >
  • akg58 A kullanıcısına yanıt
    sadece kargo maliyeti olur süngeri eilimde yok
  • bekirgok B kullanıcısına yanıt
    usta bendede aynı hata var 5. maddeye kadar tamam ama yeşil ışık sabitlendiğinde resete bastığımda turuncu ışık yanmıyor yeşil ışıkta kalıyor öyle yardımcı olabilirmisin?
    usta bendede aynı hata var 5. maddeye kadar tamam ama yeşil ışık sabitlendiğinde resete bastığımda turuncu ışık yanmıyor yeşil ışıkta kalıyor öyle yardımcı olabilirmisin?
    ben de youtube'ta buldum, kesinlikle çalışıyor, uyanıklara para kaptırmayın...
  • Arkadaşlar merhaba youtube da Canon G serisi yazıcıların pvc kartlara yazı yazdığını gördüm. İstanbulda G serisi yazıcısıyla bu şekilde biriniz baskı almayı deneyebilir mi? Eğer basım yapılıyorsa satın almayı düşünüyorum, sadece pvc kart basma ihtiyacım var.

İstanbulda Canon G serisi olan birisi pm atarsa kendisine PVC kart getirebilirim.

Örnek:
    Computer Bazaryoutube
    Aadhar pvc card printing software for canon g1000/g2000
    https://www.youtube.com/watch?v=nZlzQBD8fmM

Valla bende inanamadım ama az önce denedim g3400 yazıcımda 5b00 hatası silindi şu an çalışıyor.

yeşil ışık sürekli yanıcak diye bekledim yandı hemen arızaya geçti kırmızıyla birlikte yanıp sönmeye başladı yinede 5 kere reset tuşuna bastım olmadı heralde dedim power tuşuna bastım kapatmak için baktım sesler geliyo reset atmaya başlamış bi süre sonra D=000.0 yazan bir kağıt çıktı sonra 3 kere daha resete bastım rapor çıkarttı powerden kapattım açtım düzeldi. yani yanlışlıkla farklı işlem yaptım ama sonuç doğru oldu. olmayan arkadaşlar bu şekildede deneyebilir.

Paylaşımınız için teşekkürler para vermeden hallettim.
    "1-fiş takılı.yazıcı açık.hata veriyor. kağıt olsun haznede
    2-açma/kapama(power) düğmesinden kapat.
    3-reset düğmesi(daire içinde üçgen) basılı tutarken powera bas. yeşil ışık yanınca resetten elini çek, 5 defa art arda resete bas.
    4- yeşil ışık yanıp sönecek. sabit yeşil yanmasını bekle
    5-yeşil sabit olunca 5 defa daha resete bas
    6-bekle resetliyor.
    7-bir tane boş çıktı verecek.
    8-yeşil ışık sabitlenecek.
    9- 3 defa resete bas. sonra powera bas.
    10- rapor çıktısı verecek.
    11- hayırlı olsun.
    12- powera bas kapat."

5-yeşil sabit olunca 5 defa daha resete bas

bu bölümden sonra çıktı alamayanlar tekrar power tuşuna basarsa çıktı alır. Ya da kapatıp açın sorununuz çözülmüş olur. yazılıma filan gerek yok, canon'un zaten tuş kombinasyonuyla çözümleri var. paranızı boş yere kaptırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murashka -- 24 Eylül 2019; 22:11:8 >
  • canon g2400 reset programı

Servis Moduna girdikten sonra aşağıdaki talimatları izleyin
    Service Tool v.4718'i indirin , dosyayı çıkarın ve Başlat - Kabul Et'i açın.
    Canon sütununda Canon Aracını tıklayın
    Canon Servis Aracı v.4718'i açmak için Başlat'a tıklayın
    A4 veya Letter kağıt yükleyin
    Servisle ilgili referansınız için sıfırlamadan önce EEPROM (1) bilgilerini yazdırın . Yazıcının yazdırmayı bitirmesini bekleyin.
    Mürekkep Sayacını Temizle, ANA (2) seçeneğini seçin ve ardından SET (3) düğmesine tıklayın . Mürekkep emici sayacı sıfırlandıktan sonra, sayaç değeri otomatik olarak yazdırılır.
    Set Hedef, sizin seçmek Bölge ASA, AUS, BRA, CHN, CND, EMB, EUR, JPN, KOR, LTN, TWN, ABD ve ardından: (4) SET (5)
    Sıfırladıktan sonra EEPROM (1) bilgilerini bir kez daha yazdırın . Yazıcının yazdırmayı bitirmesini bekleyin.
    Sıfırlamadan önce ve sonra EEPROM bilgilerini karşılaştırın.
    Her şey yolunda giderse, Servis Aracını kapatın
    Yazıcıyı kapatın (10 saniye bekleyin)
    Yazıcıyı ve yazıcıyı kullanıma hazır olarak açın

indirme linki: link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgenc -- 14 Ocak 2020; 14:57:30 >

• orhanc3lik kullanıcısına yanıt
    sayfaya baktımda silinmiş banada lazım tekrar yollaya bilirmisiniz size zahmet yardımcı olablirmisiniz
  • dgenc D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Diğer videolardaki çözümler işe yaramamıştı. Bununla düzeldi.
  • BENİM SİLMEMİN NEDENİ BAZI VERSİYONLAR İÇİN ESKİ SERVİS MODU AYARI BOZULUYOR YAZICINIZIN DAHA DA KÖTÜ DURUMA GELMEMESİ İÇİN HER YAZILIMI KULLANMAYIN !!!

bende sana teşekkür etmek için yazdım. bravo

• Aynı sorun var fakat 5. maddeden sonrası işlemiyor maalesef. Yeşil ışık yanıp söndükten sonra tekrar yanıyor ve ordan sonra ışık yanık kalıyor resetleme yapmıyor. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? 5. maddede kağıt haznedeyken kapatınca hafif alıyor sonra kapanıyor. Açtığımda haznedeki kağıdı süratle geri veriyor ve sarı yeşil ışık yanıp sönmeye devam ediyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.