< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Canon G3430 Tanklı Yazıcı Ana Konu (2. sayfa)
-
-
Herkese selamlar. Sırf yorum yazmak için hesap açtım. Yazıcıyı 2023 eylülden beri kullanıyoruz. Gerçekten alacaklar için tavsiyemdir. 14000 adet baskı aldık ve birkaç sorun (kağıt sıkıştırma vs. ) dışında hiçbir sorunla karşılamadım. Yazıcı bir ofis yazıcısına göre yavaş basıyor olsa da dk'da 8 siyah 6 renkli sayfa çıktı alabiliyorsunuz. İçinden bir büyük bir de hediye olarak küçük mürekkepler çıkıyor. Eğer evde kullanacaksanız bence en iyisi diyebilirim. Sorularınızı yöneltebilirsiniz
-
Denk geldi diyelim.
Bende o tarihten beri kullanıyorum ve yazıcıdan memnunum, şöyle bir sorun yaşıyorum ama bağlantı sorunu gibi geliyor bana, wifi bağlantı.
10 sayfa gibi bir çıktı aldığımda, bazen 2.-3. sayfanın (veya daha farklı) ortasında duruyor 1-2 saniye sonra yazdırmaya devam ediyor.
Hafta sonu çıktı aldığımda 4 kez 8-10 sayfalık çıktı aldım, hepsinde de yaptı hatta 10 sayfalık çıktı alırken birkaç sefer durakladı.
Sizde böyle bir sorunla karşılaştınız mı?
-
hocam sayfa yoğunluğuna göre tabii ki duraksama olabilir. Bende de oluyor gayet normaldir. Bide eğer wifi üzerinden baskı alıyorsanız ev interneti çok meşgulse yavaş basabiliyor.
-
-
Tanklar dolu mu veya yeni dolum mu yaptınız?
Bİr hikayesi var mı yoksa durduk yere mi oldu, uzun süre yattı mı cihaz?
-
Merhaba, memnun musunuz hocam? Ben 2 yazıcı arasında kaldım sizce hangisini almalıyım?
Canon G3430 ve Brother t420w
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X