Şimdi Ara

canon G9 FİYAT? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
5.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • slm millet..ben su an amerikada ogrenciyim ve ocak 14 te gelecegim eger isteyen olursa buradan 875 ytl ye sifir canon g9 getirebilirim..ilginenlere duyurulur..ayrinti bilgi almak isteyenler vlkngc@hotmail.com e mail gonderebilirler.
  • arkadaş naptın sen ya 875 ytl büyük rakam burda 700 e satılıyo gittigidiyorda.
  • BEN ANKARA DA GARANTİLİ OLARAK 950 YTL YE CANON G9 ALDIM. AMERİKADAN 875 E G9 GETİRECEK ARKADAŞ ÇOK YARDIMSEVER BİRİSİ BENCE. ÖZELLİKLE BÜTÜN AMERİKAN SİTELERİNDE CİHAZIN FİYATI 450 DOLAR CİVARINDAYKEN. NEYSE ŞAKA YAPIYORUM SANIRIM BURADAKİ FİYATLARI BİLMEDEN YAZMIŞ. DAHA AŞŞAĞIYA GETİRECEKTİR MUTLAKA.

G9 AVI FORMATINDA FİLM ÇEKİYOR BU DOĞRU, AMA BU KADAR KORKULACAK BİR DURUM YOK. 2 GB LIK KART İŞ GÖRÜYOR. AYRICA G9 SADECE 1024*768 DEĞİL 640*480, 320*240 VE HATTA 160*?? BİLE ÇEKİYOR. YANİ VİDEO ÇEKİMİ SORUN DEĞİL. TEK SORUN SESİN MONO OLMASI. AMA BU TİP MAKİNALARIN ÇOĞUNDA SES MONODUR. CANON UN S5IS SİNDE STEREO AMA ONDA DA DOLBY STEREO FALAN BEKLEMEMEK LAZIM.

BEN 15 GÜNDÜR G9 KULLANIYORUM. ÇOK MEMNUNUM. İLERİDE PROFESYONELLİĞE GEÇMEK İŞİN İDEAL BİR MAKİNA.

RAW FORMATI HEPİMİZİN AZ ÇOK BİLDİĞİ GİBİ, JPEG, TIFF GİBİ BİR RESİM FORMATI. ANCAK RAW RESMİN SIKIŞTIRILMAMIŞ HALİ. RESİMLER JPEG E DÖNDÜRÜLÜRKEN SIKIŞTIRILIYOR YERDEN KAZANILIYOR ANCAK BU SIRADA VERİ KAYBI OLUYOR YANİ RESMİN KALİTESİ BİRAZ DÜŞÜYOR.

BU NEDENLE G9 UN RAW ÖZELLİĞİ YARI PROFEYONELLER VE BU YOLDA İLERLEYENLER İÇİN ÇOK KULLANIŞLI.

BU MAKİNANIN BİR ÖZELLİĞİ DE CİHAZI BİLGİSAYARA BAĞLAYIP MAKİNAYI BİLGİSAYARDAN KONTROL
    EDEBİLMENİZ. BUNUN İÇİN HANGİ PROGRAM GEREKTİĞİNİ HENÜZ BİLMİYORUM AMA ÖĞRENECEĞİM.

BİR DE UZAKTAKİ FLAŞLARA KABLOSUZ MESAJ GÖNDEREBİLİYOR ANCAK BUNUN İÇİN AYRI APARAT SATIN ALMANIZ GEREKİYOR O DA TÜRKİYE DE PAHALI TABİİ...

BAŞKA SORULARINIZ OLURSA LÜTFEN SORUN, UMARIM BENİM SORULARIMA DA CEVAP VEREBİLECEK BİRİLERİ VARDIR.

• Tesekkurler bilgiler cok faydali oldu ben de bu makineden almak istiyorum.Ogrenmek istedigim galiba lensleri degistirebiliyoruz mesela tele objektifi vr mi ven SLR da neye denk geliyo?Lensler hakkinda bilgi verirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.