Şimdi Ara

Canon ip 4700 + cescesor için yardıma ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Düne kadar zevkle kullandığım Canon Pixma ip4700 yazıcım beni üzmeye başladı..

İşim gereği semi glossy fotoğraf kağıtlarına renkli baskı yapıyorum ve cescesor un doldurulabilir kartuş ve uv mürekkeplerinden kullanıyorum.

Son 2 gündür print ederken kağıtları düz çıkartmıyor, yaklaşık 20 derecelik bir açıyla dışarıya veriyor ve haliyle baskı da kaymış oluyor.

Kafa hizalama, elle hizalama, temizleme, yoğun temizleme, kartuşları çıkartıp doldurup tekrar temizleme vs. denedim.. ama sonuç hep aynı.

Düz kağıtta bu sorun çok sık olmuyor..

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

syg.

• Merhaba,
    Belirttiğiniz duruma göre yazıcınızda, yazdırma kafası ile ilgili değilde kağıt silindirleri ile ilgili bir problem görülüyor. Silindirlerin bir kısmı kağıdı tam olarak tutup ilerletemediğinden kağıt orantısız olarak ilerliyor. Yazıcınızı herhangi bir teknik servise verdiğinizde sorun çözülebilir. İyi çalışmalar...
  • Onerebileceginiz bir yer var midir mecidiyekoy taraflarinda?

Orj. Kartus kullanmadigim icin yetkili servis ilgilenmez sanirim.
  • Merhaba,
    Karaköyde bulunan bir adres vardır. Lütfen adres bilgilerini almak için bizimle irtibata geçiniz.
    0216 345 64 60. İyi çalışmalar...
  • Merhaba Arkadaşlar,

Birçok Yazıcı Toneri ve Kartuşları web sitemzide kampanyalı olarak satılmaktadır. Sitemize üye olup alışveriş işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca sitemizde ödemeler Kredi kartı , havale ve kapıda kredi kartı ve nakit ödeme şeklinde yapılmaktadır. Ayrıca diğer yazıcılar ve inkjet yazıcıların kartuş ve tonerleride çok uygun.

Canon PGI-520 CLI-521 Kartuş seti fiyatımız 17TL'dir

http://www.kartuscum.net/Products/PGI-520-CLI-521-Kartus-seti-5-Adet.html

Ayrıca Epson marka yazıcıların kartuş fiyatlarıda dolum tip ve bitmeyen kartuş tiplerinden bile ucuza gelmektedir. Örnek vermek gerekirse ; Epson T0711-0714 tipi kartuş kullanan yazıcıların 4'lü kartuş setleri tek alımda 14TL 3'lü set alımında 36TL yani set fiyatı 12TL'ye gelmekte... Satmış olduğumuz ürünlerimiz firmamızın garantisi altındadır. Satış sonrası tam destek ve %100 müşteri memnuniyeti ilk sıradadır. Sormak istediğiniz bir husus var ise gerek buradan , gerek PM göndererek , gerekse sitemiz üzerinde bulunan Canlı Destek hattından ve iletişim numaralarından 24 saat bilgi alabilirsiniz. Sizleride aramızda görmek çok isterim. Epson kartuş seti ile ilgili ürün linkimiz aşağıdadır.

http://www.kartuscum.net/Products/Epson-T0711-0714-Ithal-Muadil-Kartus-Seti-4-Adet-T0715.html

Saygılarımla ,

Deniz Reyhan
    www.kartuscum.net

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.