Şimdi Ara

Canon Ixus 300 (Sd4000) ve Panasonic TZ10 arasında kaldım? Ne dersiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: thisrock

ixus 300 hs (sd4000) kullanan biri olarak s95i fiyatı ve video çekimindeki odaklama sıkıntısından dolayı seçmemiştim. Yoksa fotoğraf kalitesi ve dizaynı çok hoşuma gitmişti.

ixus 300hs nin gece foto/video çekimi, pil süresi nasıl?
    bir de manuel ayarlar s95i ile kıyaslanırsa tatmin edici mi?.
  • Gece çekimi foto için iyi diyorlardı CMOS olduğundan hakikaten fena değil. Videoyu gece pek denemedim fakat gündüz çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Üstelik 720p de bile kullanmadan kaliteli görüntü veriyor ve stereo kaydediyor. Belki kullanmazsın ama slow motion video çekimi benim hoşuma gitti. Pil süresini kıyaslayacak kadar farklı makina kullanmadım ve ne kadar gider açık bişey söyleyemem maalesef. Ama pil göstergesi tüm çoğu cihazdaki gibi 3/5 doluyken birden bitiyor diye uyarı verebiliyor. S95 ile manuel ayarlar konusunda karşılaştırmayı webden bulabilirsin ama ixus 300 de sadece diyafram ve enstantane öncelikli manuel ayar imkanı var.

Hazır bu cihazın fiyatı düşmüşken almanı tavsiye edebilirim.
  • şuan 600 tl civarında.ancak samsung ex1 700 tl olunca kararsız kaldım epey.
    compact istiyorum bu fiyatlarda istiyorum.karar veremiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygzonair

şuan 600 tl civarında.ancak samsung ex1 700 tl olunca kararsız kaldım epey.

600 TL civarında nerede var acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicomedias

quote:

burada var:
    http://www.hepsiburada.com/Liste/canon-ixus-300-hs-100mp-30-lcd-dijital-fotograf-makinesi/ProductDetails.aspx?productId=ft112121&categoryId=248

ancak ben kararsız kaldım bütün ayarların menüye girilerek yapılmasından dolayı!..

• quote:

Orijinalden alıntı: vakur42

quote:

quote:

burada var:
    http://www.hepsiburada.com/Liste/canon-ixus-300-hs-100mp-30-lcd-dijital-fotograf-makinesi/ProductDetails.aspx?productId=ft112121&categoryId=248

ancak ben kararsız kaldım bütün ayarların menüye girilerek yapılmasından dolayı!..

Aman diyim:) Ben hepsiburada dan parayı ödeyip sipariş verdim 19 gündür bu makineyi bekliyorum. Ellerinde yok yani. Bakma sen indirimli sattıklarına.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vakur42

quote:

quote:

bende samsung için verdim ama aynı şekilde olacak sanırım tedarik sürecinde yazdılar.bugün aradım 3 iş günü dediler görcez bakalım 3 iş gününü!

burada var:

Aman diyim:) Ben hepsiburada dan parayı ödeyip sipariş verdim 19 gündür bu makineyi bekliyorum. Ellerinde yok yani. Bakma sen indirimli sattıklarına.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.