Şimdi Ara

Canon ixus 700 ile ixus 750 farkı varmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eylül ayından beri ixus 750 yi kullanıyorum çok beğendiğim bir makine kullanımına da baya bi alıştım herhangi bi sorunuz olursa seve seve cevaplarım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrem80

[escobar] ilginizden ötürü çok teşekkür ederim

quote:

Orjinalden alıntı: [escobar]

quote:

Orjinalden alıntı: emrem80

[escobar] teşekkür ederim ixus 750'yi diğer canon'larla (en başta A620) kıyaslayabileceğim link var mı? Verebilirseniz çok hora geçecek, pazartesi günü hepsiburada'dan siparişimi vericem, fiyat olarak orası daha uygun geldi...

buraya gir istediğin makineleri karşılaştır birbiriyle.
    http://www.genpatech.com/_marka_sayfasi&main_categoryid=67&sub_categoryid=630&grupid=63006&brandid=Canon

rica ederim ;)

• bende geçen hafta ixus 750 almak içn doğubanka gittim fiyatını sordum orginal canon bayiinde 800 ytl dedi 700 den farkıda arkadaşın dediği gibi lcd ekran farkı sadece bana fiyat biraz fazla geldiği içn özelliklerii tamamen ixus 750 yle aynı olan ixus 55 i aldım aralarındaki tek fark benim aldığm 5.1 mp ixus 750 7 mp benimdee 7 mp lik bi çekime ihtiyacım olmayacağı içnn ixus 55 i tercihh ettim gerçekten çok güzel bi makine mp farkı içn o kdr para wermek istemeyenlere öneririmm saygılar...............
  • Ya bende bugün Konya Bimeks'e girdim Canon Ixus 750 = 586$ kdv dahil
    Canon Ixus 700 = 599 $ kdv dahil.
    700 niye 750 pahalı anlamadım gitti, bana birisi 550 ytl'ye Ixus700 getirebilirim yurtdışından dedi, ama 750 pahalı dedi.
    Türkiyede niye ixus 700 pahalı'ki anlamadım gitti, acaba ellerinde az kaldığı için mi, çünkü biraz araştırdım herkez ixus 750 satıyor. 700 çok az piyasada.
  • alit sana yanlış söylemiş olmasınlar?

700 discountinue olmuş artık piyasadan bana öyle dendi.
  • Hayır Vitrinde ikiside vardı, ben onlara sormadım bile üstündeki fiyatlara baktım. Orada hesapladım ixus 750 =775'e ixus 700 = 800 filan geliyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alit

Hayır Vitrinde ikiside vardı, ben onlara sormadım bile üstündeki fiyatlara baktım. Orada hesapladım ixus 750 =775'e ixus 700 = 800 filan geliyordu.

ilginç
  • CaLaVeRa kardeş: forma bu makinayı kullandığını yazmışsın. Ben bu makinayı sipariş ettim .yalnız yurtdışından .şimdi bana bunun kullanım kılavuzu lazım. acaba bu makinanın türkçe kullanım kılavuzu var mı?sizde. varsa bana gönderebilirmisin.? nasıl yaparız. ?
  • canon ixsus 750 kullanan arkadaşlar bu makina 2 BG lik kartları desteklemiyormu? biyerde biri desteklemeye bilir demiş. kullanan arkadaşlar lütfen cevap verir se sevinirim ben 2 GBlik kart sipariş ettim bile.
  • ıxus 750 gerçekten makina çok şık çok ufak ve kaliteli. bende 1 ay kadar önce olympus ixus 750 arasında kaldım ve kız arkadaş baskısı yüzünden olympus aldım (750 seçmediğime pişmanda değilim sonuçta aşk herşeyden önce gelir)
    siparişi vermişsin fakat bildiğim kadarıyla en yüksek 1 gb destekliyor ixus750 umarım yanılıyorumdur

bide makinan geldiğinde çekimlerini olympusla karşılaştırmak isterimşimdiden hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle.

• erkayalara sordum : 2 gb lik kartları destekliyor muş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.