Arkadaşlar Canon LEGRIA FS 200 aldım fakat sizlerinde düşüncelini almak isterim.
quote:
Orijinalden alıntı: stranchs
Arkadaşlar Canon LEGRIA FS 200 aldım fakat sizlerinde düşüncelini almak isterim.
kamerayı almadan bu kamera için yorum isteyebilirdiniz.bu saatten sonra bize hayırlı olsun demek düşer arkadaş.kullanım amacınız ne yazarsanız kamera işinizi görürmü yazarız
Ben kendim internet üzerinden show programı yapıyorum.Aldığım firma bana Türkiye'de bu tür alanlarla pek ilgilenilmiyor fakat alacağın bu makine senin işini fazlası ile görür dedi.Ve şimdi de size soruyorum.
quote:
Ben kendim internet üzerinden show programı yapıyorum.Aldığım firma bana Türkiye'de bu tür alanlarla pek ilgilenilmiyor fakat alacağın bu makine senin işini fazlası ile görür dedi.Ve şimdi de size soruyorum.
dostum çok kötü makine git yarın geri ver desek ne olacak ;) oo süper desek ne olacak artık makineyi almışsın altını kurcalayacağına makineye hakim olup kullanmaya bak iyi günlerde kullanman dileğiyle
quote:
zayıf ışıklarda çekim yapmadığınız sürece işiniz görür şimdilik bence zayıf ışıklarda harici ışık kullanın