Şimdi Ara

CANON MG 2150 TANKLI YAZICI SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EDDY777

Siyah kartusu degistiriyorum
    Ama yazicidan acayip derecede sogudum bu ucuncu siyah kartusu degistirisim ya bnm yazicida sorun var yada bu tankli olan yazicilarda kartus bozma sorunu var ... Bna onerebilecginz daha sorunsuz bir yazici var mi? Kartusuyla falan urasmiyacagim

canon bitmeyen kartuşlu yazıcıların hepsı para tuzağı arkadaşlar hiç bulaşmayın 15000-30000 baskı böyle birşey yok kandırmacadan başkabirşey değıl benım muhitim öyle taınan bir yerde değıl ama ayda birkaç tane banada gelıyo bu sistemlı yazıcılar çok büyük bir kısmını yapamıyoruz kartuşları ölmüş gelıyor yazıcı sistem hava yaparsa birde siz yazdırmaya çabalarsanız kartuşun ateşleme odalarını bozarsınız ve bir müddet sonra baskı kalıtenız düşecek hatta yazmamaya başlıyacak çoğu insan tıkanıklıktan dolayı yazmadığını sanar ama öyle değidir.

• Valla yildirdi beni bu yazici tam randimanli en fazla bir ay calisiyo sonra sorunlar basliyor yok renkleri karistirdi yok sari rengi cikarmiyo yok siyah renkleri kesik kesik cikartiyo goturuyorum tamire kartus bozuk ulan makineyi 180 tl ye aldik 125 tlye kartus alioz bide bu nasil is anlamadim smdi yeni yazici bakicam daha sorunsuz ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Orijinal kartuslu besleme sistemlerinde kartuslar belli bir sayfa sayisina ulastiginda degistirilmesi gerekir. Canon Mg2150 model yazici da bu yazicilardandir ve yogun baski alanlara onerilmez. Tarayici ozelligi ve hiz onemli degil ise orijinal besleme sistemli Epson L100 tercih edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.