Şimdi Ara

Canon MG-3550 yazici izlenimlerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
5
Favori
18.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: levottomat

bişey soracaktım ya ben kablosuz yazılımı deniyorum ürün çevrimdışı olarak gözüküyor lütfen yarrdımcı olurmusunuz

selamlar..

dilerseniz bu yazıcıyı bitmeyen kartuş sistemli şeklinde de satın alabilirsiniz.

http://www.biribenibitirsin.com/urun?urunid=31030
  • Merhabalar Canon MG3550 yazıcı aldım fakat bir türlü iphonenum yazıcıyı görmüyor ne yapabilirim? PIXMA'yı da indirdim ordanda görmüyor.
  • fiskos F kullanıcısına yanıt
    yazıcıyı evde bulunan bir ağa bağlamanız ve telefonunuzla da aynı ağa bağlanmanız gerekiyor hocam.
  • Bu yazıcının tarama kalitesi nasıl? Fotoğraf çıktısını taratan oldu mu?
  • merhab arkadaşlar bu modelin bitmeyen kartuşlusunu alacağım bunumu tavsiye edersiniz pixeima e514 ümü

teşekkürler
  • systemtr kullanıcısına yanıt
    nasıl yani bu yazıcı her iki yüze de aynı anda yazabiliyor muu? 1000den fazla çıktı aldım. bu özelliğini yeni duyuyorum çok sevindim. peki nasıl yapıyorsunuz? şuan bozuk olduğundan birşey deneyemiyorum:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Bu yazıcının tarama kalitesi nasıl? Fotoğraf çıktısını taratan oldu mu?

Tarama kalitesi bence tatminkar. Fotoğraf taratmadım ama belgelerde sorun yok. Belge tarayınca kendi yazılımı da doğğrudan OCR'dan geçirip PDF yapıyor, sonuç da gayet başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus000

quote:

Tarama kalitesi bence tatminkar. Fotoğraf taratmadım ama belgelerde sorun yok. Belge tarayınca kendi yazılımı da doğğrudan OCR'dan geçirip PDF yapıyor, sonuç da gayet başarılı.

Teşekkürler yakın zamanda arkadaşım aldı, denemek için foto tarattık, benim standartlarım için foto tarama kalitesi kabul eidlemeyecek kadar kötü, rezil ediyor resmen. Ancak siyah beyaz evrak tarama için kullanılır diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hashus000

quote:

Teşekkürler yakın zamanda arkadaşım aldı, denemek için foto tarattık, benim standartlarım için foto tarama kalitesi kabul eidlemeyecek kadar kötü, rezil ediyor resmen. Ancak siyah beyaz evrak tarama için kullanılır diye düşünüyorum.

Çok ciddi tarama için yeterli değildir. Ancak fotoğraflarda da bence yeterince iyi. Renkler olması gerekene göre belki biraz sapıyor olabilir ancak bunu düzeltmek mümkündür. Farklı renkleri taratıp sonuçları olması gerekene göre editleyip bu şekilde bir ayar oluşturursanız taradığınız tüm fotoğraflara photoshopta ya da Lightroom'da editleyerek olması gerekene yaklaştırmak mümkündür. Ancak bu sapma tüm scannerlar için az çok geçerlidir. Tarama çözünürlüğünde hiç sıkıntı yok. Taradığı evraktaki renkli mühürler ve imzalar olması gerektiği renklerde ve çözünürlükte çıktı.

Zaten genel olarak söylenen ayrı bir scanner aldığınızda parayı donanımdan çok scanner ile birlikte gelen yazılıma veriyorsunuz. Mesela şuradaki yazıya göre de 200 dolarlık scanner ile 3000 dolarlık scanner arasında dev farklar yok:
    http://howtoscan.ca/gui...quality-digital-images/

Pahalı olan daha keskin ama siz aşırı zumlayıp da fotoğraf üzerinde çalışmayacak olduktan sonra farketmez.

Benim aklıma gelen acaba siz yazıcı ile beraber gelen tarama programını kullandığınızda program sonuç üzerinde otomatik filtreler uyguladı da bu filtreler fotğrafı bozup olması gerekenden farklı sonuçlar mı çıkardı ?

Tarama sonucunda sizi memnun etmeyen neydi ? Zor ama acaba tararken kapak tam oturmayıp da ışık sızması olmuş olabilir mi ?

• Selam

Konuyu görünce konuya katkım olsun dedim.

Modem kullanmadan wifi ile bağlamak istiyorsanız ve telefonunuz biraz modern birşey ise, wifi hotspot ile kablosuz modeme çevirip bu şekilde bağlayabilirsiniz. USB kablo da gerekmez.

Tarama kalitesine gelince, HP nin ufak cihazlarına göre çok daha iyi bir tarama kalitesi veriyor. En azından HP gibi koyulan beyaz şeylerin bile beyaz yerlerini sarartmıyor. Çok kötü tarıyor diyenler biraz ayarlarını kurcalamalılar.

Bende bitmeyen kartuşlu olarak aldım, basma kalitesi güzel, fotoğraf kağıdına çerçevesiz basabiliyor önlü ve arkalı da basabiliyor. önceki HP advantage serisi printerime göre çok daha iyi baskı kalitesi.

Bitmeyen kartuşlarda sadece bir sorun yaşadım, o da tanklardan kartuşlara giden kablo yazıcı ile kartuşlar arasına sıkıştı. bitmeyenkartuş a geri gönderdim yapıp gönderdiler geri.

• quote:

Orijinalden alıntı: DiKMeN

Selam

Konuyu görünce konuya katkım olsun dedim.

Modem kullanmadan wifi ile bağlamak istiyorsanız ve telefonunuz biraz modern birşey ise, wifi hotspot ile kablosuz modeme çevirip bu şekilde bağlayabilirsiniz. USB kablo da gerekmez.

Tarama kalitesine gelince, HP nin ufak cihazlarına göre çok daha iyi bir tarama kalitesi veriyor. En azından HP gibi koyulan beyaz şeylerin bile beyaz yerlerini sarartmıyor. Çok kötü tarıyor diyenler biraz ayarlarını kurcalamalılar.

Bende bitmeyen kartuşlu olarak aldım, basma kalitesi güzel, fotoğraf kağıdına çerçevesiz basabiliyor önlü ve arkalı da basabiliyor. önceki HP advantage serisi printerime göre çok daha iyi baskı kalitesi.

Bitmeyen kartuşlarda sadece bir sorun yaşadım, o da tanklardan kartuşlara giden kablo yazıcı ile kartuşlar arasına sıkıştı. bitmeyenkartuş a geri gönderdim yapıp gönderdiler geri.

bitmeyen katruşlu yazıcınızdan kaç adet fotoğraf çıktısı alabiliyorsunuz ortalama olarak.

birde fotoğraf için ayrı mürekkep mi kullanılıyor. bir yerde okumuştum fotoğraf baskısı için ayrı mürekkep vardı.

• Unutmuşum bu mesajımı yeni gördüm :)

Daha bitmeyen kartuşunu bitiremediğim için net yanıt veremeyeceğim ama tanklarım daha yarıya bile inmedi. Zaten saymıyorum da. Fotoğraf mürekkebi olarak zaten bitmeyenkartuş'tan alıyorum, direk Photo Ink adını verdikleri bir mürekkebi yolluyorlar, kartuşların kafasında da kuruma yapmıyor, fotoğrafı da çok iyi basıyor. Diğer firmaların mürekkepleri için birşey diyemeyeceğim ama Photo Ink olan mürekkepten satıyorlarsa alabilirsiniz diye düşünüyorum ben uzun zamandır kullanıyorum ve memnunum o mürekkepten.

http://www.bitmeyenkartus.com.tr/100-ml-CANON-UYUMLU-PHOTO-INK,LA_512-2.html#labels=512-2

Misafir geliyor foto çekiyoruz direk telefondandan canon uygulamasıyla gönderiyorum yazıcıya çıkıyor.

Bir ara kipadan paketi 1 tl 'den HP 10x15 fotoğraf kağıtlarından 16 paket almıştım stok tüketiyorlardı o yüzden kağıt bedava gibi birşey benim içiçn (Paketlerde 200 sayfa kadar var 250 de olabilir )

Mürekkebi de zaten o yüzden tanklı aldım. İlk HP advantage serisi almıştım memnun kalmadım satıp bitmeyenkartuşlu aldım sırf bu yüzden basarken maliyet düşünmeyeyim diye :D

• ortalama ne kadar süre gidiyor kartuşları biliyor musunuz?
  • kimse kartuş dolumundan bahsetmemiş, bunun kartuşu çipli mi ? sonra tekrar doldurması hesaplı mı ?
  • Bordosu 150 siyahı neden 213 lira bi fark mı var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar, 3550 yi almayı düşünüyorum, ama bazı sorularım olacak,

1) otomatik olarak çift taraflı yazdırıyor mu?
    2) bitmeyen kartuş sistemi ya da doldurulabilen kartuşlar sonradan takılabiliyor mu?

deneyimlerini paylaşanlara şimdiden teşekkür ederim
  • 1- Auto duplex özelliği var. otomatik çift taraflı yazdiriyor.

2- Bilmiyorum. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar bu model ile e514 arasinda kaldim. Biribeni bitirsin.com veya benzwei iyi biyerden alip surekli toner kesintisiz olarak kullanmam lazım.

İlerde samsun çıkartıyor mudur? Wifi modemle nasil oluyor. Bende modemde usb girisi var yazici icin ama her yazicida oluyor mu bilmiyorum airties 5650 galba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Canon MG3550 tavsiye ediyorlar...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.