Şimdi Ara

Canon MG7550 İçin Kolay Dolan Kartuş Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    3-4 aydır yukarıda bahsettiğim kartuşlar ile OCP mürekkepleri kullanıyorum, oldukça memnunum, mavi ve gri renkteki tıkanma problemleri büyük ölçüde ortadan kalktı, çok nadiren olsa da tek bir kafa temizleme ile düzeliyor. Tek olumsuz yanı mürekkeplerin pahalı olması. Ayrıca mürekkepler ince uçlu başlıkla geldiği için dolum da çok kolay oluyor.

Tıkanma problemi yaşamamak için haftada bir baskı almanızı tavsiye ederim, uzun süre baskı alınmayınca orijinal mürekkepler bile tıkanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler geri dönüş için. Cescesor mürekkep bittiğinde tavsiyeniz üzere Ocp yi deneyeceğim. şu an az kaldı. ama bu tıkanma sorunu daha ilk cescessorlu günlerden beri var. hava aldırma damlatmayla uğraşmak artık yordu. inşallah ocp mahcub etmez.

Peki siz hangi marka kağıt ile en iyi sonucu aldınız? Ben Rovi kullanıyorum, bazı pembe tonlu, fuşya gibi renklerde sapma çok oluyor

• devletlü05 D kullanıcısına yanıt
    HP nin photo kağıtları vardı çok miktarda eskiden kalma, onları kullanıyorum, başka marka denemedim henüz..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • solicitorcy S kullanıcısına yanıt
    peki hp nin kağıtlarında ocp ile baskı kalitesi nasıl, memnun ediyor mu sizce

• solicitorcy S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar severek kullandığım Mg 7550 yazıcımda kafa tıkanıklığını açmaya çalışırken sanırım ince siyah kartuşun kafanın altındaki mürekkep çıkan ince kanallarına zarar verdim. Ve şu an tıkanıklığı açtım ama maalesef foto siyah (B) hiç gelmiyor, püskürtme deseninde bomboş orası. Kafa bulabilir miyiz yeni veya muadil, yardımlarınızı bekliyorum, yazıcımla uğraşmayı seviyorum, yani çöpe gitsin istemiyorum, Baskı Kafası bulursam meseleyi halletmiş olcam, diğer renklerde sıkıntı yok, ama Photo Black şu an hiç püskürmüyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.