Şimdi Ara

Canon MP 280 Mürekkep boruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, yeni bir yazıcı aldım. Ancak siyah çıktı aldığımda kesik çizgilerle karşılaştım. Mürekkep tanklarından yazıcıya giden borulardan birinde mürekkep hareketsiz kalıyordu hep. Muhtemelen siyah mürekkep.

Bir kez normal temizleme yaptım olmadı. Yoğun temizleme yaptım 1 kez, mürekkebin biri hortumun ucundan çekmişcesine hareket ettiğini gördüm. Ama yeterli olmadı. Mürekkep hortumun içinde hala. Zırt bırt da temizleme işlemi yapmak istemiyorum.

Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar? Var mıdır bu sorunun bir çözümü?

• tank üzerindeki hava tıpasının açık olduğundan emin olun.mürekkep seviyesi düşük ise mürekkep ilave edin ve an az 3 kere yoğun temizleme yapın.

Saygılar.
  • Mürekkepler dolu çünkü yeni aldım. Tıpalar açık ondan da eminim. 2 kere yoğun temizleme yaptım. Üçüncüyü yapayım da; sıkıntı çıkmaz değil mi? Mürekkep gidiyor neyse de temizlemenin biraz zarar olduğunu duymuştum.
  • 3. yoğun temizlemeyi de yaptım ama; mürekkepler hala borunun içinde. Bir renk hiç kıpırdamıyor. Diğeri biraz daha yaklaştı. ben bişey anlamadım bu işten.
  • mürekkep tanklarının yazıcı alt seviyesiyle aynı seviyede olmasını sağlayın.

Ve paintten tam sayfa siyah-sarı-mavi-kırmızı yazdırın.

Sorun devam ederse satıcı ile görüşün.
  • Dediklerinizin hepsini yaptım. Mürekkepler boruyu aştı yazıcıya ulaştı. Ama düz siyah renk çıktı aldığımda kesik çizgiler olmakta.Bu sorun hala devam etmekte. Düz siyah sayfa yerine siyah beyaz şeritler halinde çıktı alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuvaz

Dediklerinizin hepsini yaptım. Mürekkepler boruyu aştı yazıcıya ulaştı. Ama düz siyah renk çıktı aldığımda kesik çizgiler olmakta.Bu sorun hala devam etmekte. Düz siyah sayfa yerine siyah beyaz şeritler halinde çıktı alıyorum.

birkaçkez daha yoğun temizleme yapın.Eğer sorun devam ederse satıcınızla konuşup siyah kartuşun değişimini isteyin.

Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.