Şimdi Ara

Canon mp 600 yazıcı kafası tıkandı. yazıcıyı atacakmıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
14.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bildiğimiz tükenmez kalemin içini çıkarıyorsunuz ve elinizde içi boş bir tüp elde ediyorsunuz daha sonra bu tüpün bir ucunu baskı kafasının mürekkebi emdiği kısıma koyuyorsunuz daha sonra tüpün diğer uçundan üfleyerek kanalların açılmasını sağlıyorsunuz bu kadar.

Bizim yazıcımızın baskı kafasındaki mürekkebi emen kısmın daire çapıyla kaleminki yakın olduğu için biz kalem kullandık sizinki daha büyük veya daha küçüktür pipet vb.bişeyde kullanabilirsiniz.

Saygılar
  • En hızlı çözüm buymuş

mrFixxitnowyoutube
    B200 Failure Code Solution for Canon Printers
    http://www.youtube.com/watch?v=AyHaxjFg8aI&feature=share

Şaka bi yana inş bi çözüm bulabilirsiniz.

• kafa gitti mi
  • MP560 Canon...Cescesor mürekkepleri ile bir müddet orijinal gibi çıktı aldıktan sonra kafa bozulmuştu 5 senedir yatıyor idi geçen yeni muadil kartuş aldım kafayı söktüm hatta kafadaki vidaları ve seramiği ayırıp suda bekletme alkol muamelesi üstten üfleme alttan üfleme somurma her şeyi yaptım siyah kırıntılar felan gördüğüm de oldu döküntü olarak ama %40 ancak başarı elde ettim orjinale göre.Kafa kuru iken yazdırma denemeleri felan yakmış da olabilir.
    Yazıcı vazgeçilmez güzellikte özelliklere sahip ve 1 pikolitre 9600x5400 çözünürlük felan kağıt üstünde halen üstün bunlar pratikte tanklı Epsonlara üstün gelen şeyler mi bilmem ama yeni kartuş ve mürekkep aldım 135 TL gitti,aliexpresten tamiri kafalar vergi ile 200 TL civarına gelecek onu da alıp 335 TL ile riske girmek,hatta başarsam bile muadil kartuş ve mürekkeple nereye kadar gidecek cesaret edemiyorum.1000 TL civarı Wi-Fi li bir yazıcı alsam fotoğraf kalitesi gözle görülür bir kötülük olur mu ki mp560 a nazaran?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla kardeşim bende de mp560 var yeni kartuş seti aldım ama mürekkekep püskürtme kafası tıkalı özellikle iki renk kırmızı ve mavi .. açmaya çok çalıştım sıcak su, şırınga ama olmadı bende şimdi yeni yazıcı bakıyorum. varmı bir önerin püskürme kafası dahada sökülebilir mi yani daha detaya girilebilirmi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.