Şimdi Ara

Canon MP252 kartuş sorunu (tarayıcı bile çalışmıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yazıcımın kartuşları doldurulabilir cinsten değil. yani kartuş bitince yazıcı parası kadar para verip orijinal kartuş almam gerekiyormuş. benim de buna gücüm yok. şimdi bu yazıcı elimde mi patladı? kartuşlar dolum diye hiçbir fonksiyonu çalışmıyo aletin. tarayıcıyla ne ilgisi varsa! resetlemeyi denedim olmadı. sürekli arıza ışığı yanıyo. hata kodu da kartuşların sorunlu olduğunu söylüyor.

şimdi bu yazıcı bir işe yaramayan bir çöp mü oldu? yoksa yeni kartuş alıp bitmeyen kartuş sistemiyle yazıcıya bağlatmaktan başka çare yok mu?

• yeni kartuşları bitmeyen kartuş setiyle birlikte bağlamanız en mantıklı yol olarak gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Li_on

Merhaba arkadaşlar, yazıcımın kartuşları doldurulabilir cinsten değil. yani kartuş bitince yazıcı parası kadar para verip orijinal kartuş almam gerekiyormuş. benim de buna gücüm yok. şimdi bu yazıcı elimde mi patladı? kartuşlar dolum diye hiçbir fonksiyonu çalışmıyo aletin. tarayıcıyla ne ilgisi varsa! resetlemeyi denedim olmadı. sürekli arıza ışığı yanıyo. hata kodu da kartuşların sorunlu olduğunu söylüyor.

şimdi bu yazıcı bir işe yaramayan bir çöp mü oldu? yoksa yeni kartuş alıp bitmeyen kartuş sistemiyle yazıcıya bağlatmaktan başka çare yok mu?

yazıcının sağ alt bölümünde bulunan ters ücgen tuşuna 10-15 saniye basıp denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirekinci -- 6 Şubat 2012; 21:20:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih37

yeni kartuşları bitmeyen kartuş setiyle birlikte bağlamanız en mantıklı yol olarak gözüküyor

bitmeyen kartuşa takılı sekilde kartuş nerede var?

ayrıca yeni kartuş almak çok mantıksız olur.yeni bir makine ortalama 80 liraya gelir.ama bir kampanyadan 60 lirayaad alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

yeni kartuşları bitmeyen kartuş setiyle birlikte bağlamanız en mantıklı yol olarak gözüküyor

ayrıca yeni kartuş almak çok mantıksız olur.yeni bir makine ortalama 80 liraya gelir.ama bir kampanyadan 60 lirayaad alabilirsiniz.

hımm yokmu? tarifi var nasıl yapılacağının ama fiyat konusunda bilgim yoktu
    reset çalışırsa bitmeyen kartuş seti montajı denenebilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

hımm yokmu? tarifi var nasıl yapılacağının ama fiyat konusunda bilgim yoktu
    reset çalışırsa bitmeyen kartuş seti montajı denenebilir

yeni sıfır bitmeyen kartuşlu yazıcı alsa daha ucuz olur.

evet kartuşlar sorunsuz calışıyor ise bitmeyen kartuş takmak mantıklı...

• al bı tane mp 280 bak keyfıne
  • arkadaşlar yokmu mp252 nin eepromunu sıfırlayan aynı sorun bendede var
  • quote:

Orijinalden alıntı: rawazax

arkadaşlar yokmu mp252 nin eepromunu sıfırlayan aynı sorun bendede var

sorunuunuz tam olarak ne yazıcının ekranıında hangi harf ve rakamlar yazıyor?
  • e05 yazıyo bir kere dolum yaptım gerçi arasıra renkliyi göriyo
  • quote:

e05 yazıyo bir kere dolum yaptım gerçi arasıra renkliyi göriyo

kardeş ilk önce yazıcının düglemelirini en sol alt kısmında bulunan ters üçgen tuşuna bir 10-15 saniye basmayı dene çözemessen yardımcı oluruz.
  • yok işe yaramadı
  • quote:

yok işe yaramadı

peki...
    service tool adlı program var.onu youtube yazın orada video var.onu izleyerek yazılımıda ücretsiz bularak reset atın.yalnız fazla kurcalamayın yazıcınıza geri dönüşü olmayan hasarlar verebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.