Şimdi Ara

canon mp270 ve mp250 reset.(eeprom resetlendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
87.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    resetleme yöntemini deniyorum fakat olmuyor ?
    usb takılıyken servis moduna girdi anda canondivece die bir driver uyarısı geliyor
    ve yazıcı driverlarınıda kabul etmiyor bu nedenle verdin programda sürekli error006 hatası veriyor
    bunu nasıl çözücez bir yardımcı olurmusunuz yapan arkadaşlar
    birde resimler ölmüş yenilermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yivbu -- 23 Haziran 2011; 15:59:31 >
  • sorunu çözdüm arkadaşlar. yukardaki yöntemle olmadı ama farıklı bir yöntem buldum denedim ve oldu
    mp 252 - 250 - p08 ve 5200 hatası alanlar buraya yazsın yardımcı olayım
  • nasıl yaptın yivbu ben her turlu yontemi denedim olmadı yaw
  • sevgili yivbu aynı sorunla bende karşo karşıyım nasıl çözdüğünü yazda bizde faydalanalım. Teşekkürler
  • yivbu;
    hiçbir yardım yok sırf hava... madem çözdün direk yazsana kardeşim. ne demek isteyen varsa yazayım zaten iki kelimelik bir şey ki yaptığına da inanmıyorum bana yalan söylüyorsun gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtkts -- 7 Eylül 2011; 21:35:37 >
  • Kardeş ben servis moduna alıp resetlemeyi denedim ama power ışığı ile üçgen şeklinin altındaki turuncu ışık(arıza ışığı sanırım) yanıp sönüyor uzun süredir. Beklemem mi gerekiyor yoksa bir terslik mi var?
  • herseyi yaptiysaniz yaziciyi kapatip acin. Duzelmesi lazim.
  • 1- Yazıcıyı kapatın. Resume/cancel tuşuna basın, bırakmayın. Ardından Power düğmesine basın, bırakmayın.
    2- Power düğmesini bırakmadan, resume/cancel düğmesini bırakın.
    3- Power düğmesi basılıyken 2 kez daha resume/cancel düğmesine basın ve ikisini aynı anda bırakın.
    4- Bu aşamadan itibaren resume/cancel tuşuna basarak aşağıdaki listeden istediğimiz işlemi yaptırıyoruz.
    1 kere - servis test çıktısı verir
    2 kere - EEPROM bilgisini çıkartır
    3 kere - EEPROM ilk değerlerine gelir
    4 kere - Mürekkep sayacı sıfırlanır.

Hangi işlemi uygulayacaksanız o sayıda resume/cancel tuşuna basın ve ardından power tuşuna basın.
    Mp280 de bu şekilde yazmayan yazıcıyı yazdırabildik. Ama b ve c ışıkları hala yanıyor.
  • Canon MP250 1 ve 6 hatası verince resume/cansel tuşuna 20 saniye basınca yazmaya devam ediyor. Diğerleri hikaye hepsini denedim.
  • Canon ServiceTool_V2000 programını kullanan varmı?
    Hata veren kartuş için resetleme yapıyormuş.
    Yabancı dilim iyi değil fakat anladığım kadarıyla Canonun servis programıy mış.
    Hatta bazı uyanıklar bu programı 40 lira gibi fiyatla satıyorlar mışş .
    Bende canon yazıcı yok bu nedenle deneyemedim.
    Canon yazıcısı olanlar ve bu işten anlayanlar araştırırsa hepimize faydası olur.
    Bende yazıcı almayı düşünüyorum.

Karanlığı silah olarak kullananlar en çok bilimden korkar.
    Çünkü bilim karanlıktada doğruyu görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .eRCaN.

Arkadaşlar benim Canon MP250 Series yazıcım var.İki kartuşu da yeni doldurmama rağmen yazıcıdan çıktı alamıyordum.Ancak daha yeni bir yöntem uygulayarak sorunu çözdüm.Yazıcı açıkken 15 saniye Kırmızı Ters Üçgen butonuna basılı tutun.Sonuç; yazıcı kartuşlarınızı tanımıyorsa artık tanıyacak ve belge çıkarabileceksiniz.Kolay Gelsin

• CANON MG2150 YAZICI RESETLEME BILEN VARMI. KARTUŞLAR DOLU AMA BOŞ GORUYO.
  • Servis için gereken programın linki ölmüş. Elinde olanlar upload edebilir mi acaba? Teşekkürler şimdiden.
  • benim kartuşlar bitti doldurttum ama yazıcım çalışmıyor sürekli yanıp sönen bir hata veriyor ve de ben bu yazıcıdan bıktım değiştirmeyi düşünüyorum eğer bu tip sorunlarla karşılaşmayacağım bir yazıcı önerirseniz sevinirim...
  • bilgisayardan çıktı alırken verdiği hata nedir ?

eğer kartuş bitti uyarısı alıyorsanız ters üçgen işaretine elinizi basılı tutun.

Emici dolu hatası ile karşılaşanlar benimle iletişime geçerse yardımcı olurum.
  • Ne yani kartuşu biten bi yazıcının "kartuş bitiyor" diye uyarı vermesi sorun mu ?????

Bu yazıcıya güveni kalmayanlarıda bi tavsiyem var sakın böle düşünmeyin dolayısı ile de sakın korkmayın alırken.

Bende şuan çıktılar çizgili çıkıyor ama bunun sorunlusu canon markasımı mu yada bu elimdeki yazıcımı tabiki hayır. Mürekkep doldururken yapılan hata. Halk arasındaki tabiri ile "uyduruk" bi şekilde bu işlem yapılırsa kartuş tıkanıyor birazdan onu açmaya çalışıcam.

MP250 kullanıyorum ve bence çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim bu seriyi. Alırken bitmeyen kartuş denen şu sistemden alın ama güvenilir bi yerden.

Ben bu sorunu farklı bi yoldan çözdüm. Ama hatırlamıyorum yazıcı programını yeterince kurcalarsanız "yinede yazdır" yada bunun gibi bi seçenek olacak. Ben bunu kullarak yazdırdım.

Yukarıda söylenenleride denedim ama daha önceden de yazılım yoluylo o işi yapmış olduğum için tam olarak işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama yarayacak gibi bi izlenim bıraktı.

Ama tabi ışıklar bendede hala yanıp sönüyor biraz sinir bozucu gibi değil mi ? Şuan bi çözüm arıyorum umarım bulurum.

• slm bende samsung ml-1675 için denedim ama çalışma tuşuna bastım mı kapan mıyor pc yazıcıyı görmüyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.