Bildirim
CANON MP495 Tanklar Dolu Ama Yazılar Silik
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
kardeşim büyük ihtimalle kartuş daki boya bittiyor o yüzden yazpıyor tank dan da boya çekemediği için sıkıntı yaşıyorsun sana tavsiyem tank nasıl bir tank bilmiyorum ama ,iki tıpalı ise büyük olanı kapat küçük açık kalsın sonra vakum aparatı ile kartuşa boya çek hortumlar kartuşa kadar boya gelsin ve içine girsin boya sonra vakum lamayı bırak tıpaları kapat yazma işlemi yaparken küçük tıpalar açık olacak -
Öncelikle teşekkür ederim, iki tıpalı ama vakum aparatı falan yok bende. Büyük olan hep kapalı küçük olan hep açık. O üstündeki servis tuşuyla Y'ye geliyorum, Black butonuna basıyorum bi şeyler yapıyor ama sonuç aynı. -
hortumlarda boşluk olmadığını varsayarak söylüyorum;
üst kapağı kaldır kartuşlar ortaya gelsin fişi, çek
siyah kartuşu çıkarıp ıslak mendeille sil nozulu biraz bastırarak zannediyorum tam tıkanmamış sonra peçeteyi bastır hafifçe siyak mürekkep rahat geliyorsa sorun çözülmüştür gelmiyorsa vakum aparatı al ucuz bir şey -
hortumlarda boşluk olup olmadığından emin değilim. ama siyah kartuşu dediğiniz gibi çıkartamadım üzerinde bir kapak var galiba, onun altında da hortumlu bi şey :) hortumluyu kaldıramadım. -
üstteki siyah kapakların önündeki çıkıntının üzerinde üçgen şeklinde ok işareti mevcut ileri yönde bastırırsan kapaklar açılacaktır sonrasında kartuşları çıkartabilirsin
-
Çıkardım, renkliyi peçeteyle silince mürekkep geliyor ama siyahtan gelmiyor. Şimdi ne yapmalıyım? -
siyah hortumda boşluk varmı ? varsa kartuşta mürekkep olmayabilir boşluk yoksa ve ıslak mendille silmeyle açılmıyorsa vakum aparatı ile çekmek te fayda var boşluk varsa şırıngayla tanktan siyah mürekkep çekip siyah kartuş üzerindeki hortumun dirseğini çıkarıp oaradan 2-3 cc mürekkep enjekte edip mendil peçete yöntemi ile kontrol edebilirsiniz -
Teşekkür ederim. Sanırım yaptırdığım yere götüreceğim anlamıyorum pek bu işlerden :) -
sorunu çözmeyen arkadaşlar için
https://www.youtube.com/watch?v=EsaKfPEsafc&t=2s
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X