Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • betler bende A530 almaya karar verdim. Ama netten bakıyorum da herkes başka bi özellik sallamış. kimisinde 4.1 MP diyor. Ya kardeşim standart değil mi bu camera???

bide fiyatlar da değişiyo. Son zamanlarda alan arkadaşlar kaça aldıgını yazabilir mi?
  • alın size en doğru kaynak

1 hafta önce izmirden aldım. hatta forumdan biri bana mail atmış aldığım yeri sormuş. ben aldığım yere yönlendirdim kendisini. izmirden ıspartaya gönderdiler gene 415ytl'ye.. kesinlikle bu makineyi tavsiye ederim arkadaşlar. evkurda da uygun fiyatı. sıkı pazarlık ederseniz mağazalardan da uygun fiyata alabilirsiniz.
    Canon A530 + kılıf + 512mb SD kingston hafıza kartı = 415 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agnosi -- 4 Mayıs 2006; 11:20:13 >

• hııh!

işte tam aradığım fiyat ve hediyeler.

sağolasın agnosi kardeşim.

bazı yerlerde inan ki 510 ytl falan. Hiçbir hediyesi de yok..
  • arkadaşlar geçen gün hepsiburada dan sony s600 almıştım (256 mem ile 18 ay 390 ytl). ancak bu kamerada date/time stamp olayı ve makro çekim özelliği yok. çok profesyonel kullanıcı değilim, onun için manuel ayarlar ile çekim denemedim henüz ancak kalitesi tatmin edici sanırım. çok arada derede kalmıştım canon a520 ve sony s600 arasında, paldır küldür aldım işte sony i. time date stamp mevzusundan içime pek sinmedi bi türlü. çok gereklimi? kişiden kişiye değişiyor işte. kimisi resmin bütünlüğünü bozar der, kimisi çocuğumun ne zaman ne yaptığını görelim filan der işte.

elma ile armutu mukayese edecek olur iseniz, hangisini tercih ederdiniz?
    canon a530 da date time stamp özelliği varmı?
    birde abuk bir soru ama, web cam olarak kullanılıyormu? hani AV kablosu varya, yoksa bu sadece tv bağlantısı içinmi?

fikirlerinize göre çok geç olmadan ürünü iade etmeyi de düşünebilirim..

teşekkürler..

• quote:

Orjinalden alıntı: agnosi

alın size en doğru kaynak

1 hafta önce izmirden aldım. hatta forumdan biri bana mail atmış aldığım yeri sormuş. ben aldığım yere yönlendirdim kendisini. izmirden ıspartaya gönderdiler gene 415ytl'ye.. kesinlikle bu makineyi tavsiye ederim arkadaşlar. evkurda da uygun fiyatı. sıkı pazarlık ederseniz mağazalardan da uygun fiyata alabilirsiniz.
    Canon A530 + kılıf + 512mb SD kingston hafıza kartı = 415 YTL

arkadaşım ürünü aldığın yer ile ilgili bilgi verebilirmisin, peşin mi, taksit vs opsiyonları varmı?

teşekkür ederim..

• canon A530 ve 540 ile ilgili sorularınız için :http://forum.donanimhaber.com/m_7047908/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agnosi -- 12 Mayıs 2006; 15:50:49 >
  • biraz yukarıda gene aynı yerden çektiğim bir gece fotoğrafı vardı. onda iso 80 idi bunda 800.. gece saat 00:30 sularında çekilmiş bir fotoğraf bu. ben inanamadım gökyüzü bile mavi çıkmış bulutlar bile belli bukadar da olmaz. normalde baktığınızda inanın zifiri karanlık yukardaki fotoya bile aydınlık çıktı diyordum
     Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...
  • quote:

Orjinalden alıntı: coustic

quote:

Orjinalden alıntı: soylu

sayfa açılmıyor.

Az önce kontrol ettim açılıyor. Satırı en sonundan seçip kopyala yapıştır yaparsanız açılır ama direk linke tıklamak isterseniz adresin eksik olduğunu zaten görürsünüz.

link te problem yok ok.
  • v ideo kalitesi de çok güzel arkadaşlar.
  • cok gzl makine gercekten
  • beyler ben A610 alcaktım beni caydırdınız yaw acaba ben de mi A530 alsam ??? + ları neler ?
  • 125 ytl daha ucuz!! al sana artı.. daha hafif ve küçük.. başka artısı yok.
    a610 daha iyi bir makine ama okadar paraya da deyecek bi farkı da yok!! A530 al sen de katıl bize.
    a610 a530 dan daha iyi fotoğraf çekmiyor ;)
    a610 a530 dan daha fazla manuel ayar desteklemiyor ;)
    bence önemli olan bular

ikiside canon kalitesi ve ikiside manuel ve ikiside 5mp
  • peki dostum sana bir sorum daha var A540 ile A530 arasında ne fark var bir tek LCD ekran farkı mı A540 da 2.5 A530 da :1.8 LCD ekran var diye biliyorum tek fark bu mu baska farklar da var mı
  • var tabi olmaz mı
    mesela a540 da video çekimi daha kaliteli fps daha yüksek a610da da yükse ama a530daki 20 fps de bence tatminkar ;)
    onun dışında a540 6mp ama 5mp yeterli
    karar senin genede..

Ayrıca ;

Geniş açı minimum diyafram
    A610 : f2.8 (-)
    A530 : f2.6 (+)

Telefoto minimum diyafram
    A610 : f4.1 (-)
    A530 : f5.5 (+)

bi de şu var ki sonuçta A610 ve A620 daha eski bir model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agnosi -- 7 Mayıs 2006; 16:45:44 >
  • Herkese merhaba; ben fotoğraf çekmeye yeni başladım ve A530 makinamla 3 gündür beraberiz. Bu arada çektiğim en iyi fotoğrafları göstermek istiyorum.

• arkadaşlar ben SLR makina almayı düşünüyorum ama sizin çektiğiniz resimleri görünce açıkcası okadarda para vermeye gerek varmı diye düşnüyorum şimdi canon kalitesi gerçekten cok iyi ben canon a620 nin fotolarıda gördüm canon bir numara bence acaba SLR almasammı? çok büyük ama manuelde son nokta işte ne yapsam acaba?
  • bence her eve bi SLR lazım o ayrı bişey
  • bu alette (mesele a 530)tv out varmı?
  • var elbet.. hatta çekim sırasında tvden görüntü alabiliyorsun al sana 70 ekran
  •  Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.