Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rondo1194

ok ya
    bende bu fotolar bilgisayarda nasıl birleştirilcek yada makinanın içinde nasıl birlmeştirilcek diyodum,
    program kullanılacak

tamam
    yani makina kendi yapmıyşormuş

• Konumuz çok geri kalmış arkadaşlar Güncelleyelim biraz Benden bir manzara fotoğrafı Kartpostal diyorlar görenler Üzerinde hafif oynamalar vardır

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

• birkaç makro da benden..ikinci fotoğrafta birazcık özele girdim...ama inşallah beni affederler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdedex -- 21 Ağustos 2007; 23:54:33 >

• canon a500 serisini tek başlıkta toplayalım arkadaşlar...

benzer özellikli makinalar için onlarca başlık açılmış. (a510- 520- 530- 540- 550- 560 ve 570) bu makinalara sahip olanlar ve bilgi almak isteyenlerin buluşacağı ortak bir noktaya ihtiyacımız var...

aşağıdaki linkte görüşmek üzere...

http://forum.donanimhaber.com/m_16968196/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: semb

canon a500 serisini tek başlıkta toplayalım arkadaşlar...

benzer özellikli makinalar için onlarca başlık açılmış. (a510- 520- 530- 540- 550- 560 ve 570) bu makinalara sahip olanlar ve bilgi almak isteyenlerin buluşacağı ortak bir noktaya ihtiyacımız var...

Tüm A500 serilerini tek başlıkta toplamak çok anlamsız. Birsürü kişi bu A500 serisi arasında zor bir seçim yapıp birini alıyor. Alana dek zaten tüm konu başlıkları inceleniyor. Aldıktan sonra ise başka bir modelden bana ne?! Kendi modelimle ilgili kısım yeter.
    Tek başlık altında "benim makina senin makinayı döver" muhabbeti mi yapacağız? Sonuçta aynı makinada aynı ayarlarda nasıl çekimler yapılıyor, örnekler ve bilgiler almak amaç......
    O yüzden herkes kendi bölümünde devam etsin...

• benim makinam senin makinanı döver diyen mi var? diyen varsa a530- a540 arasında da denir. a500 serisine bakarsanız benzer özellikte olduğunu görürsünüz. canınız isterse...
    quote:

Orjinalden alıntı: senjizu

quote:

Orjinalden alıntı: semb

canon a500 serisini tek başlıkta toplayalım arkadaşlar...

Tüm A500 serilerini tek başlıkta toplamak çok anlamsız. Birsürü kişi bu A500 serisi arasında zor bir seçim yapıp birini alıyor. Alana dek zaten tüm konu başlıkları inceleniyor. Aldıktan sonra ise başka bir modelden bana ne?! Kendi modelimle ilgili kısım yeter.
    Tek başlık altında "benim makina senin makinayı döver" muhabbeti mi yapacağız? Sonuçta aynı makinada aynı ayarlarda nasıl çekimler yapılıyor, örnekler ve bilgiler almak amaç......
    O yüzden herkes kendi bölümünde devam etsin...

• ya niye tartışıyosunuzki,
    a 500 serilerini bencede tek topikte toplamakta fayda var,
    mesela ben a540 kullanıyorum,
    foruma girdiğimde bu topiği arayıp bulacağım diye a500 serilerine bakıp duruyorum hangisi idi filan diye,
    ama dediğiniz gibi böylede kalsın,
    illede kabul görecek diye bişey yok tabiki,
    isteyen burdan ibteyen diğer topikten devam etsin
  • bencede isteyen burdan isteyen diğer topikten devam etsin

kimsenin boğazını sıkmıyoruz. ortak başlığı kullanmazsın kardeşim olup biter. isteyen istediğini yapar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semb -- 31 Ağustos 2007; 19:01:54 >
  • epey odu cekeli

• özellikle alttaki fotoğrafta eflatun çok güzel çıkmış. parlama ayrı bi hava katmış. tebrikler...
  • Selam millet..
    Buralar çok sessiz gibi..
    Yahu bir fotoğraf ekleyeyim dedim.Sanırım imageshack'ta sorun var neyse sonra deneriz..
  • FOTOLAR ÇOK GÜZEL YANLIZ RESİMLERİN ALTINA HANGİ MAKİNAYLA ÇEKİLDİ YAZILIRSA DAHA ANLAŞILIR OLUR

BU ARADA A540 MI?A640 MI?TAVSİYE EDERSİNİZ TABKİKİ A640 DAHA PAHALI AMA A540 LA AYNI İŞİ GÖREBİLİRMİYİM.. SAYGILAR...
  • burası a 530 540 bölümü a640 için ayrı bir bölüm var aynı işigörürsün ikiside aynı firmanin ürünü ama artık bu iki makineyide bulmak zor olsa gerek fiyatı uygun olsun diyosan a 540 birazdaha verebilirim diyosan (a 650 ıs ) da olabilir hani
  • ben de sonunda aldım A540.. çektiğim ilk resimlerimi koyuyorum... yorum yaparsanız çok sevinirim...

bu ilk resmim...

kadıköy iskele

su damlacıkları

bu da makro.. tarih atmışım yanlışlıkla.. atmasam daha iyi olurdu..

• sehat hoşgeldin cok güzel fotolar eline saglık
  •  Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

Uzun aradan sonra..

Antalya-Burdur karayolu/ İnsuyu Mağarası yakınları
  • Selam herkese..
    Biraz zaman oldu ama, malum işte iş,güç..

• quote:

Orjinalden alıntı: yeisaver

Uzun aradan sonra..

Antalya-Burdur karayolu/ İnsuyu Mağarası yakınları

harika bi çalışma...

• Bunu da bugün odamın camından çektim, ışıklandırma ayarlarını yaptım sonradan...

Ve bir de soru

Program modunda -2 - +2 aralığında değiştirdiğimiz bir değer var. Direk olarak ışık ayarı... O Manuel'de ayarlanmıyor galiba. Ya da ben beceremedim. Bir bilginiz var mı acaba?

Ve resim :)

• geçen aynı şeyi ben de düşündüm. -2, +2 manuel'de yok... panoromik fotoğraf çekerken kullanıyorum ben de...
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.