Şimdi Ara

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları... (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.003
Cevap
2
Favori
146.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: semb

quote:

Orjinalden alıntı: teknikkonular
    Grubu yalnız bırakmim bari , Buralar eskiden ne kadar cıvıl cıvıldır

Evet öyleydi....

A500 serisi başlığından devam...

Bu arada, o kuş güvercin değilki

Ciddi misin, ben bu kuşu güvercinin yavrusu biliyordum.
    Hep büyük güvercinlerle beraber dolaşıyorla.

• slm arkadaşlar.öncelikle hepinize katkılarınızdan dolayı tşk ediyorum.ben canon A530 un yeni kullanıcısıyım ama kullanma kılavuzunu bir türlü bulamadım.bulduysam da çok pahalı geldi.size canon A530 un hakkında bazı bilgileri edinmek için msj atıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
    1-fotograf makinasını açtıgımızda altta çıkan:L, M1, M2, S, Posta Kartı, Geniş bu özellikler tam olarak ne anlama geliyor.görüntü kalitesi mi yoksa fotografın boyutunu mu kastediyor.
    2-bu AUTO çekiminde görüntü kalitesi nasıl?AUTO ne anlama geliyor?
    3-ASA(ISO) kısmındaki ASA80, ASA100, ASA200, ASA400, ASA800 bu özellikler neyi ayarlamak için kullanılır.hangi durumlarda hangisini kullanmak gerekir?
    4-bu flaş kısmını neye göre kullanacagız? -2...-1.....0.....1.....2+
    5-bu SCN kısmındaki süsleme, kar, kumsal, havai fişek, renk dönüştürücü,renk atama,hızlı gece çekimi,çocuklar&hayvanlar, iç mekan bu gibi özellikleri kullanırken; mesela kar yağdıgı durumda kar özelligini açıp çekmek daha mı iyi , çocuk ya da hayvanları çekerken çocuk&hayvanlar özelliğini açmak daha mı iyi?
    6-hızlı gece çekimi ile gece çekimi arasında ne fark var?bunu da anlamış değilim.
    7-bu yukarı kısımdaki P, Auto, M, video, yapıştırma, SCN, gece çekimi, manzara, Portre kısımlarını hangi durumlarda hangisini kullanıyım.mesela takıldıgım kısım:Portre, P ve yapıştırma kısmı?
    8-Bu AWB kısmındaki oto,gün ışıgı,bulutlu,sarı ışık,florasan,florasan h bunları kafamıza göre mi çekecez...yoksa bulutlu havada bulutlu özelliğini kullanmak daha mı iyi olur ?
    9-beyaz dengeyi ölç özelliğini kullanarak.neyi bulmuş oluyoruz ?
    10-makinanın üzerindeki MF ve papatya resimi ne işe yarıyor ?
    11-yine makina üstünde ki ok func.set'in üstündeki ok işareti ne işe yarıyor ?

Baya soru sordum galiba.baya bi acemiyim.kullanma kılavuzu olsa bu kadar soru olmazdı galiba.şimdiden yardım eden ve etmeyen arkadaşlara tşk.ederim.iyi foto çekmeler dilerim.umarım yardım edersiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: keçeci
    slm arkadaşlar.öncelikle hepinize katkılarınızdan dolayı tşk ediyorum.ben canon A530 un yeni kullanıcısıyım ama kullanma kılavuzunu bir türlü bulamadım.bulduysam da çok pahalı geldi.size canon A530 un hakkında bazı bilgileri edinmek için msj atıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
    1-fotograf makinasını açtıgımızda altta çıkan:L, M1, M2, S, Posta Kartı, Geniş bu özellikler tam olarak ne anlama geliyor.görüntü kalitesi mi yoksa fotografın boyutunu mu kastediyor.
    3-ASA(ISO) kısmındaki ASA80, ASA100, ASA200, ASA400, ASA800 bu özellikler neyi ayarlamak için kullanılır.hangi durumlarda hangisini kullanmak gerekir?
    5-bu SCN kısmındaki süsleme, kar, kumsal, havai fişek, renk dönüştürücü,renk atama,hızlı gece çekimi,çocuklar&hayvanlar, iç mekan bu gibi özellikleri kullanırken; mesela kar yağdıgı durumda kar özelligini açıp çekmek daha mı iyi , çocuk ya da hayvanları çekerken çocuk&hayvanlar özelliğini açmak daha mı iyi?
    6-hızlı gece çekimi ile gece çekimi arasında ne fark var?bunu da anlamış değilim.
    7-bu yukarı kısımdaki P, Auto, M, video, yapıştırma, SCN, gece çekimi, manzara, Portre kısımlarını hangi durumlarda hangisini kullanıyım.mesela takıldıgım kısım:Portre, P ve yapıştırma kısmı?
    8-Bu AWB kısmındaki oto,gün ışıgı,bulutlu,sarı ışık,florasan,florasan h bunları kafamıza göre mi çekecez...yoksa bulutlu havada bulutlu özelliğini kullanmak daha mı iyi olur ?

Baya soru sordum galiba.baya bi acemiyim.kullanma kılavuzu olsa bu kadar soru olmazdı galiba.şimdiden yardım eden ve etmeyen arkadaşlara tşk.ederim.iyi foto çekmeler dilerim.umarım yardım edersiniz.

KIlavuzu, Coustic arkadaşın yazdığı linkten indirebilirsin...

Linki:http://forum.donanimhaber.com/m_9032901/tm.htm

Genel olarak sorularını da aşağıdaki linkten araştırabilirsin...

http://forum.donanimhaber.com/m_16968196/mpage_1/key_//tm.htm#16968196

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: keçeci
    slm arkadaşlar.öncelikle hepinize katkılarınızdan dolayı tşk ediyorum.ben canon A530 un yeni kullanıcısıyım ama kullanma kılavuzunu bir türlü bulamadım.bulduysam da çok pahalı geldi.size canon A530 un hakkında bazı bilgileri edinmek için msj atıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

KIlavuzu, Coustic arkadaşın yazdığı linkten indirebilirsin...

Linki:http://forum.donanimhaber.com/m_9032901/tm.htm

Genel olarak sorularını da aşağıdaki linkten araştırabilirsin...

http://forum.donanimhaber.com/m_16968196/mpage_1/key_//tm.htm#16968196

ben link falan bulamadım yhaf.coustik arkadaşın yazdığı link ölmüş galiba.tekrar yardımcı olursan sevinirim.

• quote:

Çalışıyor...

link:http://www.zshare.net/download/8634400e1d2e/

eyw.yardımların için.iyi oldu benim için.tekrar tşk ederim.

• Dün geceden...

Not: İlk fotoğrafı deneme amaçlı çekmiştim , ve ne yazık ki en güzel yıldırım fotoğrafını orda yakaladım... Su damlaları mahvetti fotoğrafı , sonrakilerde çok uğraştım ama bir türlü öyle güzel yıldırım yakalayamadım... Neyse zaten amatör fotoğraf hepsi de :D

Canon Powershot A530 / A540 fotoğrafları...

• öyle göründüğüne bakmayın kocaman bi şeydi valla

• merhabalar .benim çok acil bir problemim var .çektiğim videyoyu pc ye atamıyorum.resimleri atıyorum ama video gelmiyor.1,72gb galiba boyutu yani yarım saatlik bir video.devamlı dosya iniyor gibi görünüyor ama çizgiler hiç ilerlemiyor.kapat dedğim zamansa hata raporu veriyor hemen.bu video çok öenmli benim için:( nolur yardım neden atamıyorum ben pc ye.
  • ben devamlı bu uyarıyı alıyorum videoyu atarken.atamıyorum yaaa.içinde kaldı bir aydır

http://img260.imageshack.us/my.php?image=capture1zr6.jpg

http://img260.imageshack.us/my.php?image=capture2ku0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seckinmucteba -- 3 Ekim 2008; 19:40:57 >
  • Uzun süredir giremiyordum :) Bunlar da Canon'umdan bi kaç foto.PS düzenlemesi yapıldı.

Otoportre (Me Dark)

Harran Çocukları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 19 Mart 2009; 18:30:07 >
  • A530 cular,neredesiniz
  • A580- 590 gibi yeni modeller çıkınca daha çok o sayfalarda güncel yazılar oluyor. Eski kullanıcılarla daha çok makro, doğa- manzara gibi başlıklarda karşılaşıyoruz. Bazı arkadaşlar da dslr ve slr- like geçti tabi...

Güzel fotoğraflar bu arada...
  • Teşekkürler Haklısın daben kendimi nostaljiden atamıyorum
  • Sahipsiz kalmış bu konu iyice
  • Güzel up

• Fotoğraf bir otoportre.Tam çekememişim yüzümün bi kısmı yarım çıkmış,ben de yüzün orta hizasından kestim yarım düzenledim Yaptığın çok farklı olmuş,tanrıçalara benzemiş ellerine sağlık
    Orjinalini merak ediyorsan PM den atabilirim.

Arkadaşlar konumuzu aşağı düşürmemeye özen gösterelim,sahip çıkalım

Teknikkonular,ellerine sağlık Güzel olmuş.

Düzenleyip devamını getiriyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdaisY -- 18 Nisan 2009; 15:10:28 >

• Saolun, bende ekleyebileceğim fotoğraflara bakıyorum maksat grubu 50. sayfaya taşımak.
  • Arkadaşlar merhaba Canon A540 makinam ile çektiğim bir kaç görüntü
    EdaisY hocam acaba Otoportre (Me Dark) gibi foto yapmasını banada öğretirmisiniz?

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.