Şimdi Ara

Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI*** (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
926
Cevap
1
Favori
87.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun bir aradan sonra fotoğraf yükleyebildim. Yeni arkadaşlar katılmış aramıza, Makinelerini güzel günlerde kullanırlar İnşallah... Topikin 1. sayfada olması doğrusu hoşuma gitti. Katkısı olan herkese teşekkürler.

Çok güzel olmasalar da bir kaç fotoğraf ekleyim dedim.

Canon PowerShot SX100 IS ***BU MAKİNE İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞIMI***

Kale'den Anıtkabir

Kale'den Kocatepe Camii

• Merhabalar arkadaslar bende yeni aldım cihazı uzun uğraşlar sonrası tedarik edebildim.Çantasıdır hafıza kartıdır hepsini aldım tek tripod kaldı onuda araştırıyorum.ben cihazda gunduz ve gece nasıl manuel cekım yapılacagını ogrenemedım,bir merak sardı fotografla ilgili ama çok nadir güzel kareler yakalayabiliyorum.Auto da degıl manuel cekımler yapmak ıstıyorum gunduz gece az ısıkda genel ayarlar nedir o kadar fotograf sıtesı gezdım ancak öğrenemedim arkadaşlar.bi kaç örnek resim koyayım sx100 le ilgili..

Yeğenimdir kendisi...

Öğlen vakti kırmızı okla gosterılen yer asagıda 40x zoomla çekildi.

40x zoomlu çekim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nautilus20 -- 18 Temmuz 2008; 14:14:01 >

• İKİ KARE İKİ FARKLI ÇEKİM

• @naitulis20

40x zoom denizde iyi işe yarıyor
  • selamlar...

54 yaşındayım. 1960'lı yıllardan 1980'li yıllara kadar fotoğrafçılıkla yakından ilgilendim.
    işlerimin yoğunluğu ve iş konumum nedeniyle ara verdiğim fotoğraf merakım ,hediye gelen canon sx100 ıs ile canlandı. bu makineyi gerçekten çok sevdim ve özellikle fotoğrafçılığa meraklı hem amatörlere hem de kolayça kaliteli çekim yapmak isteyen gündelik kullanıcılara da şiddetle tavsiye ederim.bana geleli birkaç gün oldu.yapacağım çeşitli çalışmaları burada yayınlayıp yorumlarınızı bekleyeceğim.bu arada ben de çeşitli yorumlar yapacağım.

saygılarımla...
  • Arkadaşlar bir profosyonel olarak bu makine çok çok ağır.Seri çekim modu yavaş ve resim özellikleri çok düşük.Lensi kalitesiz malzemeden üretilmiş.Bu fiyata bance biraz ağır kaçmış makine.Tavsiyem Sony A200...Kesinlikla alın derim.500-700 Dolar arsında fiyat farkı var.Alacağınız lense göre fiyatı değişiyor...Bu makineye 500 milyon vermeyin.İleride anlarsınız ne dediğimi şimdi olmasa da?Başlangıç için ideal ama???

Herkese kolay gelsin.Benim nacizane görüşümdür :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: H@sbeX

Arkadaşlar bir profosyonel olarak bu makine çok çok ağır.Seri çekim modu yavaş ve resim özellikleri çok düşük.Lensi kalitesiz malzemeden üretilmiş.Bu fiyata bance biraz ağır kaçmış makine.Tavsiyem Sony A200...Kesinlikla alın derim.500-700 Dolar arsında fiyat farkı var.Alacağınız lense göre fiyatı değişiyor...Bu makineye 500 milyon vermeyin.İleride anlarsınız ne dediğimi şimdi olmasa da?Başlangıç için ideal ama???

Herkese kolay gelsin.Benim nacizane görüşümdür :)

Hocam bahsettiğin makina dslr, sx100 ise compact bir makina. Farklı sınıfta cihazlar, o yüzden her makinayı kendi kategorisinde değerlendirmek daha uygun olur diye düşünüyorum. Senin de söylediğin gibi profosyoneller için yetersiz kalacağı doğaldır ama compact sınıf için başarılı bir makine, yine senin söylediğin gibi başlangıç için ideal. Profosyonel biri zaten slr tercih edecektir, A200'ün garantili sıfır fiyatları 1000 ytl civarında, o parayı gözden çıkaracak olsam canon 350d, 400d ya da nikon d60 bakmaya başlarım.
    Saygılar

• doğubankta 390 ytl buldum 1 sene garantili
    almayı düşünüyorum.
    bu fiyata bu makine bence alınır arkadaşlar.

ayrıca her makinenin kendine özgü eksileri ve artıları var.
  • arkadaşlar uzun süredir sizi takip ediyorum. daha önce hiç yazmamıştım. sizin verdiğiniz bilgilerden dolayı canon sx100 cihazı aklıma yattı.ve almaya karar verdim.
    iyimi yaptım kötümü yaptım bilmiyorum ama az önce amerikanekspress.com dan kargo dahil 325 dolara Canon PowerShot SX100 IS Siyah + ÇANTA+4gb hafıza kartı google checkout ile siparişi verdim.http://www.amerikanekspress.com/pages/canon%20ana%20sayfa.htm#6

world kartımda internetten sanal kart oluşturmuştum ve limiti 500 ytl. sipariş verdikten 15-20 dakika içinde kartımdan 400 ytl ye yakın para çekildi. bir kuyuya taş attım umarım pişman olmam.

Not: cihaz japon malı türkçe menüsü var, çanta orjinal canon çantası, hafıza kartı sandisk olduğunu söylediler.

• hayırlıolsun. ben de aynı yolla panasonic LZ8 almayı düşünüyorum. siparişini teslim alınca haber verirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbbilici

hayırlıolsun. ben de aynı yolla panasonic LZ8 almayı düşünüyorum. siparişini teslim alınca haber verirsin.

kargolama işi 2 gün sürüyormuş. bugün kargoya verecekelirini söylediler.sanırım haftaya gelir. teslim alınca tekrar yazarım.

kredi kartımdan tam olarak 386,75 ytl kesilmiş. (GOOGLE *Express Center İşlem Tutarı : 325.00 USD tutar:386,75 ytl). yani CanonPowerShot SX100 IS + ÇANTA + 4GB HAFIZA kartı 386,75 ytl mal olacak. sanırım piyasaya göre ucuz
  • ilk calışmalarım ;

umarım begenirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahirum -- 23 Temmuz 2008; 23:52:00 >

• Doğu banktan 390 ytl ye aldım
    birde çanta hediye verdiler.

matis 01 kardeş fiyatı güzelmiş....
  • kahirum kardeş resimler güzel..
    ordamı yaşıyorsun
    ortam çok güzel..
  • ben bu makinayı alacaktım. son anda vazgeçip fujifilm s5800 aldım.
    hem bundan daha prof. hem daha uygun fiyat.
    en çarpıcı fark ise makro :) canon maksimum 3cm, fuji ise 1cm çekiyor.
  • bende aslında ''SVCHOST'' senin gibi ,sx100 ve 5800 arasında kaldım ; boyutlarından ve inceleme notlarından etkilenip canon da karar kıldım.
    makro ''1cm'' , duzeltmek isterim .

'' ayhanjan '' orada yaşamıyorum ; bazen haftasonları gittiğimiz bir yer . böyle yeşillikler içinde insan elbette yaşamak istiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahirum -- 24 Temmuz 2008; 12:41:38 >
  • arkadaşlar, bende sx100'ü internetten siparişini verdim. yarın büyük ihtimalle elimde olur. İnşallah memnun kalırım.

iyi günler....
  • hayırlı olsun ''mayalin''.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kahirum

hayırlı olsun ''mayalin''.

teşekkürler Kahirum....
  • Makinasını yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun, çektiğiniz resimleri bekliyoruz. sx100'ün makrosu 3 cm değil 1 cm'dir.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.