Şimdi Ara

CANON, SAMSUNG, PANASONIC, SHARP VE JVC DESTEK HATTI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.150
Cevap
4
Favori
262.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verdiğin değerli bilgiler için teşekkürler MeE.

Forumlardan edindiğim bilgilerle Panasonic NV-GS serisinin 3CCD sensör özelliği ve giriş jakları olması ile ön plana çıktığını düşündüğümden tercihimi Panasonic NV-GS250 den yana kullandım.
    Doğubankta 1100$.

Tercihimde diğer bir önemli etken, svideo, audio, video giriş desteğinin olmasıydı. Kullandığım eski analog VHS-C kasetli panasonic kameranın kasetlerini televizyonda
    seyrederken çok güzel görüntü almama rağmen, tv karı ile capture yaptığımda bütün kalite gidiyordu. Sırf capture için Belkin Hi-Speed USB DVD Creator cihaz aldım ama nafile.
    Bir çok program denememe rağmen kaliteli DVD oluşturamadım.

Şimdi analog kameramı s-video ve audio kablolarla Panasonic NV-GS250 kameraya bağlıyorum ve VHS-C kasetlerdeki analog görüntüyü direkt miniDV kasete aktarıyorum, sonrada
    bilgisayara aktarıp DVD haline getiriyorum. Sonuç mükemmel.

Kamera ile birlikte gelen MotionDV STUDİO programıda çok kullanışlı, bu program ile kamerayı 1394 kabloya ihtiyaç duymadan direkt USB kablo ile bilgisayara bağlayabiliyorsunuz ve
    USB üzerinen program aracılığı ile kamerayı da kontrol edebiliyorsunuz.

DVD kaydı için MPEG2 formatında sıkıştırma yapan birçok program denedim, çoğu beni tatmin etmedi. Bu iş içinde NeroVision Express programını herkese tavsiye ederim.
    Bilgisayarınıza aktardığınız avi dosyaları NeroVision Express ile doğrudan DVD video dosyası haline getirebiliyorsunuz ve görüntü kalitesi, kullanışlılığı, efekt vs ayarları ile süper bir program.

Eğer benim gibi eski analog kasetlerimi nasıl kullanırım diyorsanız, Panasonic NV-GS250 kamerayı şiddetle tavsiye ederim.

• centil40, örnek bir çalışma gösterdiğiniz için sizi tebrik ederim. Ne yazık ki çoğu kimse kamerasından doğru dürüst görüntü aktarmayı bilmiyor. NV-GS250 de çalışmalarınız için doğru bir tercih olmuş.
  • Merhabalar,
    Gecen aylardawww.mavibilgisayar.com 'dan nv-gs400 aldim 2340YTL kdv dahil faturali ve tekofaks'a faturami fakslayarak turkce kullanim kılavuzumuda alabildim.. Urun ellerinde yoktu 2 gun icinde getirttiler.. Sanirim fiyat olarak en makul yerlerden biri. tavsiye ederim .. ilgilenen arkadaslara.
    Mutlu kalin..
  • sağol tavsiyen için teşşekkür ederim........

mutlaka göz gezdiricem........

• Merhaba;
    yaklaşık 1 ay önce Doğubanktan gs400 aldım. Çok ayrıntılı işler yapmadım ama genel olarak sorun yok. Yanlız; flaşlı fotoğraf çekimlerinde, gözler kırmızı çıkıyor red eye reduction açıkolmasına rağmen . Birşeyleri eksikmi yapıyorum yada makinenin genel bir problemimi. Bilen biri cevap verebilirmi. Birde dahili ışık, mikrofon gibi aparatları bulabileceğim siteler önerebilirmisniz?
  • Arkadaşlar sizlere bir sorum olucak.Bende Canon mv700 marka bir camera var.Ben buna çektigim kasetleri bilgisayara aktarmak istiyorum.Bu cameranın kablosuda var ama bana bi program lazım.Nolursunuz yardım edin.Bana bir program ismi söyleyin yoksa kafayı yicem
  • usb den yada firewire kartı yoluyla aktarabilirin. firewire yoluyla daha iyi görüntü elde edersin. ulead, pinnacle, premier kullanabileceğin programlar. firewire kartı aldığında, birlikte bir yazılımda geliyor genelde. daha ayrıntılı bilgiyi kameradan görüntü aktarma başlıklı forumdan bulabilirsin.
  • arkadaşlar samsung vp-d454i hakkında bilgisi olan varsa beni aydınlatabilirmi .bu makineyi satın aldım fakat kameralar hakkında çok bilgili olduğum söylenemez..sizce nasıl bir seçim..bana 927 ytl ye mal oldu..fiyatı nasıl yardımcı olursanız sevinirim...
  • 15 Ağustos 2005, 20:25:33

--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar samsung vp-d454i hakkında bilgisi olan varsa beni aydınlatabilirmi .bu makineyi satın aldım fakat kameralar hakkında çok bilgili olduğum söylenemez..sizce nasıl bir seçim..bana 927 ytl ye mal oldu..fiyatı nasıl yardımcı olursanız sevinirim...
  • Palatial, bu soruyu kamerayı almadan önce sorman gerekirdi. Fiyatı 838-947 YTL arasında değişiyor. Artık almışsın güle güle kullan.
  • slm arkadaşlar öncelikle forumda insanlari bilgilendirmek icin emek harcayan herkese teşekkürler(özelliklede yavuz ve yeknet arkadaşlarımaza)...arkadaşlar bende bi kamera almayı duşunuyorum ama bütün formu okumama rağmen bi türlü karar veremedim..aklımdaki modeller: HC42E, HC39E, HC32E bide bunlardan görüntü yönünden daha üstün olduğunu bildiğim GS75 var.şunu sormak istiyorum panasonicin sonyden eksik yönleri nelerdir...bide yukarda belirtigim sony modelleri arasındaki fiyat artışı görüntü kalitesiyle doğru orantılımıdır.son olarak bu modellerin doğubankdaki spot fiyatlarını yazarsanız sevinirim..şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric cartman -- 16 Ağustos 2005, 18:57:04 >
  • öncelikle merhaba benim kafam karıştı formun başlarında bir arkadaş bazı kameralar usb 2.0 gösterip gerçekte usb 1.1 olabilir dedi şimde bende bir panasonic gs25 modeli bende var acaba bu gerçekten usb 2.0 'mı yoksa usb 1.1 'mi çünkü bazı arkadaşlar usb 2.0 ile firewire kartı arasında bir fark yok diyorlar, firewirenin tek artısı işlemciye fazla yüklenmemesi bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
  • Mozasur: NV-GS25 ve 35 model panasonicler usb 2.0 dır. Eğer PC nizin portları da usb2.0 ise sorunsuz aktarabilirsiniz. usb2.0 da işlemciye ve anakarta daha fazla yük biner bu doğru.

Eric Cartman : Bahsettiğiniz 3 sony modeli ile panasonic arasındaki en önemli fark GS75 modelinin 3 CCD olmasıdır ki bu görüntü kalitesi bakımından panasonic'i bir adım öne taşır. GS75'in bu modellere göre en önemli eksi yanı video input girişinin olmaması. Spot fiyatları hakkında bilgim yok.
  • yetken arkadaşım çok teşekkür ediyorum. ama ben usb 2.0 'dan videoları caprure ediyorum görüntüde bozulmalar oluyor kamera ayarları doğru bilgisayarımınözellikleri p4 2.8 ht 915gav intel anakart 512 mb bellek 80 gb harddisk şimdi yetken arkadaşım şimdi senden net bi cavap bekliyorum firewire kartı almam gerekiyormu. ilgilendiğin için çok sağol.
  • Panasonic NV-GS75 Acil Yardım Kameramı

Bilgisayara Bağlayıp Mini DV kasedimi CDye çekecem , Panasonic Orjinal CDyi takıyorum

3 Program var:

*MotionDV Studio
    *Video Stream Driver
    *USB Driver

İlk ikisini yüklüyorum, 3. Yani USB driver da şu hatayı veriyor:

Error:
    USB equipment operates with the dirver installed as standard. You do not need to install a driver.

Sorun Bu arkadaşlar , Kameramı bilgisayara USBden bağlayamıyorum, Bilgisayar DV kasedi görmüyor. İşletim Sistemim XP pro, Kameramın Modeli: Panasonic NV-GS75

Bu konuda Fikri olan var mı? Dv bord ve kablo mu almalıyım?
  • Merhaba;
    Canon video kamera alacam 850i ile 880 arasındaki farkı merak ediyorum..??
  • Bilgisayarın kasedi görmediğini neye dayanarak söylüyorsun yani programı açtın capture ederkenmi böyle bir hata veriyor. Driverı yüklemeye çalıştığında verdiği hata, XP usb aygıtını otomatik tanıdığı için sürücü yüklemenize gerek yok diyor. ekranın sağ alt köşesinde USB aygıtı ikonunu görüyosan tanımış demektir. gs 400 var bende benzer oldukjlarını varsayarak benim yaptığım işlemleri anlatıym, USB kablosunun USB girişini bilgisayara diğer ucunu kameranın DV OUT a tak Tape playback yada Tape recordinge getir kameranı. Motion DV yi aç Edit directly de çıkan ekranda play diyerek izleyebilirsin çektiklerini. Mark in mark out la capture etmek istediğin kısımı işaretle ve capture de. Bu kadar. Avi olarak kaydeder bilgisayarına.
  • selam arkadaşlar,

Canon MV6İ MC model bir kamera almak üzereyim ( ikinci el ),
    bir kamera cahili olarak fikirlerinize ihtiyacım var, profesyonel
    bir kullanıcı değilim daha çok 11 yaşındaki oğlumun işine yarayacak,
    tavsiye eder misiniz yada "0" bir ürün almam daha mı iyi olur,
    sorun yaşar mıyım ...

ilgilenecek arkadaşlara şimdiden teşşekkürler ...
  • 2.el de olsa sıfır da olsa 11 yaşındaki bir çocuğun eline video kamera verilmez. Oyuncak mı bu
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.