Şimdi Ara

### Canon SX150 IS Ana Konu - Paylaşım & Genel Bilgi & Diğer ### (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.950
Cevap
68
Favori
318.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: serkangsk

quote:

Pil ve şarj cihazı tavsiyesi isteyenler için ilk mesaja ek olarak,
    http://www.stokta.com/ataba_&_panasonic_evolta_ozel_seti-urun966.html
    http://www.stokta.com/ataba_at-508_hizli_sarj_cihazi-urun965.html

Dostum bu piller kaç mah yazmıyor hiç bi yerde düşük olmasın işimizi görürmü acaba?

2050 mAh ve kendim kullanıyorum. Bu piller yeni nesil ready to use piller. Yani 1 sene dolu bir şekilde kullanılmadan beklese bile %80'i koruyor.
    İlk mesajda bu piller ile 110 dk. 720p çekim yaptığımı belirtmiştim. Güzel bir süre diye düşünüyorum.

Peki sence biraz daha paraya kıyıp 2700lük alsak dahamı iyi olur? Bide bunlarda flaş şarj oluyor muhabbeti oluyomu?
    Son olarakta bu ataba şarj cihazının 908 modeli var daha yüksek şarj akımı gözüküyor 800 gibi ne düşünüyosun bu konuda dahamı hızlı şarj eder ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum bu piller kaç mah yazmıyor hiç bi yerde düşük olmasın işimizi görürmü acaba?

2050 mAh ve kendim kullanıyorum. Bu piller yeni nesil ready to use piller. Yani 1 sene dolu bir şekilde kullanılmadan beklese bile %80'i koruyor.
    İlk mesajda bu piller ile 110 dk. 720p çekim yaptığımı belirtmiştim. Güzel bir süre diye düşünüyorum.

Peki sence biraz daha paraya kıyıp 2700lük alsak dahamı iyi olur? Bide bunlarda flaş şarj oluyor muhabbeti oluyomu?
    Son olarakta bu ataba şarj cihazının 908 modeli var daha yüksek şarj akımı gözüküyor 800 gibi ne düşünüyosun bu konuda dahamı hızlı şarj eder ?

Ready to use pillerde en yüksek Varta 2300 mAh var. Standart rechargeable pillerde 2850 mAh bile var ama kullanılmadığı zaman kendi kendine boşalıyor. Yani Panasonic Evolta, Varta Ready2Use, Sanyo Eneloop, GP Recyko ve Camelion AlwaysReady bu piller dışında diğer piller standart şarj edilebilir piller. Yazdıklarım aylarca dursa bile kayıp minimum.
    Kendi kullanıldığım Evolta 2050 mAh pilleri Ataba 508 ile yaklaşık 5 saatte şarj ediyorum. Ataba 908'de 3 saatte falan şarj edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 22 Eylül 2012; 23:59:27 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ready to use pillerde en yüksek Varta 2300 mAh var. Standart rechargeable pillerde 2850 mAh bile var ama kullanılmadığı zaman kendi kendine boşalıyor. Yani Panasonic Evolta, Varta Ready2Use, Sanyo Eneloop, GP Recyko ve Camelion AlwaysReady bu piller dışında diğer piller standart şarj edilebilir piller. Yazdıklarım aylarca dursa bile kayıp minimum.
    2050 mAh pilleri Ataba 508 ile yaklaşık 5 saatte şarj ediyor. Ataba 908'de 3 saatte falan şarj edecektir.

Pil dolduktan sonraki kulllanımda aynı randımanı alacaksak 908 almak daha mantıklı tabiki olmazsa o modele bakayım ben..
    Pilin ready to use olması benim için çok gerekli değil sonuçta aylarca kullanmadan durmaz pil biraz daha yüksek mAh daha iyi olur gibi geldi 2700lük pillerden tavsiyen varmı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2050 mAh pilleri Ataba 508 ile yaklaşık 5 saatte şarj ediyor. Ataba 908'de 3 saatte falan şarj edecektir.

Pil dolduktan sonraki kulllanımda aynı randımanı alacaksak 908 almak daha mantıklı tabiki olmazsa o modele bakayım ben..
    Pilin ready to use olması benim için çok gerekli değil sonuçta aylarca kullanmadan durmaz pil biraz daha yüksek mAh daha iyi olur gibi geldi 2700lük pillerden tavsiyen varmı?

Varta 2700 mAh olabilir. Ready to use dışındaki pillerde kayıp süresini bilmiyorum yalnız. 1 ay sonrada yarı yarıya kayıp olabilir. Şarjlı piller konusunda danışmak lazım.

• o değil de ben hala karar veremedim. elimdeki sarz edilebilir pil bitmiş tamamen. 10 dk dayanmıyor

2 pil işimi görecek, (300 kare civari çekmesi yeterli) sarz cihazıyla olan bi 2 li sanyo enelop yeterli olur. bende ki sarz cihazına da güvenmiyorum hafta başına uygun yerden bakayım artık nereden bulunur. baska marka alsam pil ve cihazi olan pek yok. ayri ayri alinca pahali oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem şarj aleti, hem pil olarak en uygun Sanyo Eneloop var.
    Şarj süresi biraz uzun olması dışında problem olmaz. Sanırım 8-10 saatte şarj ediyor. Output 200 veya 250 mA olması lazım.
  • satis yapan bir site bulamadım enelop için. volta+ataba alsam hem hizli sarz hemde fazladan 2 pil daha olacak. gg gibi yerlerde enelop zaten 25 tl civarı arada kargolari düşününce 10 lira fark yapıyor. Parası birşey degil de ataba sarz cihazı bana uyduruk çin mali cihaz gibi geliyor. o yuzden güvenemiyorum yoksa hemen almistim.

yalnız bir arkadaş ızmir kemeraltin da 10 tl ye evolta aldım demisti. 2 li mi 4 lu mu anlamadım, yoksa yolum yakında oraya düşecek geçerken alırdım.

• Sonra neden ilk mesaja bunları bunları eklemiyorsun diyorlar.
  • Fiyatına göre çok güzel bir kompack makina, konuyu takip edelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

satis yapan bir site bulamadım enelop için. volta+ataba alsam hem hizli sarz hemde fazladan 2 pil daha olacak. gg gibi yerlerde enelop zaten 25 tl civarı arada kargolari düşününce 10 lira fark yapıyor. Parası birşey degil de ataba sarz cihazı bana uyduruk çin mali cihaz gibi geliyor. o yuzden güvenemiyorum yoksa hemen almistim.

yalnız bir arkadaş ızmir kemeraltin da 10 tl ye evolta aldım demisti. 2 li mi 4 lu mu anlamadım, yoksa yolum yakında oraya düşecek geçerken alırdım.

İlacın burada

http://www.alikirtil.com/urun_detay.asp?id=2286

• quote:

Orijinalden alıntı: cezayirli

quote:

satis yapan bir site bulamadım enelop için. volta+ataba alsam hem hizli sarz hemde fazladan 2 pil daha olacak. gg gibi yerlerde enelop zaten 25 tl civarı arada kargolari düşününce 10 lira fark yapıyor. Parası birşey degil de ataba sarz cihazı bana uyduruk çin mali cihaz gibi geliyor. o yuzden güvenemiyorum yoksa hemen almistim.

İlacın burada

İlk mesaja eklemiştim ama arkadaş görememiş sanırım.

• Arkadaşlar gece flaşsız tripotsuz en randımanlı fotoyu hangi ayarlarda alabiliriz? geçen akşam karaköye gittim köprüyü baz almak üzere TV modunda bayağı bi çalışma yaptım değişik fotolar çektim ama dört dörtlük yakalayamadım bi türlü tavsiyeniz varmı?
  • Tripodsuz zor ama uzun pozlama ile düşük ışıkta çekim yapabilirsin. 2 sn.den fazla pozlamayı tripodsuz yaparsan titreme kesin olur. İlla bir yere sabitlemek lazım.
  • quote:

Tripodsuz zor ama uzun pozlama ile düşük ışıkta çekim yapabilirsin. 2 sn.den fazla pozlamayı tripodsuz yaparsan titreme kesin olur. İlla bir yere sabitlemek lazım.

Ya aslında yakındaki insanlar biraz bulanık çıktı ama uzaktaki nesneler çokta fena çıkmadı gibi bir saniye pozlamada hani çokta anlamıyorum yok diyafram yok şu yok bu bi sürü ayar var onlarla oynasak güzel sonuç alamazmıyız?
  • Poz telafisi yaparak uzun pozlamayı biraz düşürürsen daha iyi olabilir diyeceğim ama poz telafisini bulamadım. Kamera modunda yön tuşlarından üste basınca ayarlanabiliyor ama fotoğraf modunda bulamadım. P, Tv ve Av modunda +- (rec tuşunun yanı) tuşu ile ayar var ama onun ne olduğunu bilemedim.

ISO'yu biraz arttırıp pozlamayı düşürürsen titremeyi azda olsa engellersin sanırım. Gürültü artacağını unutma tabi.
  • quote:

Poz telafisi yaparak uzun pozlamayı biraz düşürürsen daha iyi olabilir diyeceğim ama poz telafisini bulamadım. Kamera modunda yön tuşlarından üste basınca ayarlanabiliyor ama fotoğraf modunda bulamadım. P, Tv ve Av modunda +- (rec tuşunun yanı) tuşu ile ayar var ama onun ne olduğunu bilemedim.

ISO'yu biraz arttırıp pozlamayı düşürürsen titremeyi azda olsa engellersin sanırım. Gürültü artacağını unutma tabi.

+-de iki tanemi üç tanemi ne ayar var her basışında ayarı değişiyo alttaki ayarlara müdahele edebiliyosun bende sonradan keşfettim onu
  • Kaspersky uyarı veriyor, sayfa tam yüklenmiyor, alıntı yapamıyorum bu konuda.
    Tv ve Av modunda evet ayarlar arasında geçiş yapmayı sağlıyor ama P modunda tek ayar olmasına rağmen yine o tuş ile seçiyoruz. O seçtiğimiz ayar ne işe yarıyor onu anlamadım tam. Poz telafisi değil gibi, flaş ayarıda değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cezayirli

quote:

İlacın burada

İlk mesaja eklemiştim ama arkadaş görememiş sanırım.

Siteyi biliyorum ama almak isterken sanyo ile ilgili urunlere baktığımda sitede göremedim. Bitti sanmıştım o yüzden sormak durumunda kaldım.

Zaten pek birşey degismeyeceginden evolta ve ataba siparişi verip işin içinden çıkayım dedim. Yarından sonra elimde olur artık.

Zaman pek olmuyor, makineyi çözemedim daha. Zaten piller de sıkıntıydi. Bundan sonra farklı zamanlar ve ışık ortamında resimler çekip hangi ayarda en güzel kare yakalarim öğrenmeye çalışacağım. Görsel akademideki videolari da izlemeye başladım ama ders almak için istiyor olsam da yakın da olsam yogunlukldan gidemeyeceğim.

• Dün Doğumgünümdü Amcamdan Hediye Caselogic Çanta Ve Petrix Tripod Geldi. Çanta Çok Güzel Çok Hoşuma Gitti.Makineye Çok Uygun.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicrin -- 28 Eylül 2012; 16:28:53 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.