Şimdi Ara

cant retrieve information from xboxlıve.XBOX LIVE'DA PROBLEM Mİ? VAR.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sabhtan beri lıve giremiyorum girsemde marcet bölümüne gelip oyun ,demo vb.. yerlere tıkladığımda aşağıdaki hata kodunu veriyor
    bilenler lütfen yardımcı olsun lıve giremediğim süredede sürekli bağlantı için dönen yuvarlak olduğu yerde sayıyor teste soktuğumde ethernet bağlantısıyla alakalı bir simge gösteriyordu.bu konuda bilgim yok yardımlarınızı bekliyoru.

XBOX LIVE'DA VERİLEN HATA KODU

cant retrieve information from xboxlıve.
    please try again later.
    status code:807b01f7

hata kodu her defasında tekrar değişiyor.
    ayrıca oyun koyduğumda disconnected xboxlıve yazıp açmıyor.(lıve'ı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheManchurian -- 5 Nisan 2008; 10:28:48 >

• hocam aynı hata bendede oldu 80015000 gibi bişi yazıyo ilk önce banlandım sandım cod 4ü açmadı ama 2k8 i lıve dan oynadım bu ne hatası bende anlamadım.
  • cod4'ün yeni haritaları dolayısıyla live göçmüş durumda.MS points ekleyebilmek 1 saatimi aldı şimdide indirmek için uğraşıyorum allah kerim oda ne kadar zaman alıcak bakalım.
  • kardeş o poınt olayınıda sana soruyum nasıl ve nerden alınıyo ben kredi kartı kullanmıyorum banka havalesiyle alabiliyomuyuz
  • evet cod4 oynamaya çalıştığımda güncelleme istedi güncellemeyi daha önce yapmış olmama rağmen evet dedim,
    fakat evet dediğim andan itibaren beni dashbord'a attı.
  • Sorun bende de var arkadaşlar. Panik yok, geçicidir

Ben de dmc4 demo çekiyordum, %99da kapattı downloadı kendi kendine. Tekrar girip son %1'i tamamlayana kadar canım çıktı.
  • Warya sırf bu sorun oluyo diye microsoftu aradım adam tak diye düzeltti nası bi altyapı var anasını satiym :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu aralar Live'da kesintiler olabilir ara ara. Çalışma yapılıyordu en son. Sorunlar geçici yani. Endişe etmeyin.
  • ARKADAŞLAR ARaDA BOYLE SORUNLAR OLUYO ama düzeliyo. geçici sorunlar
  • XBOX LIVE'DA VERİLEN HATA KODU

cant retrieve information from xboxlıve.
    please try again later.
    status code:807b01f7

peki bu hata kodu tam olarak ne anlama geliyor problem modemimden kaynaklı mı?
  • Sorun live'dan kaynaklanıyor. Geçici bir durum. Modemlerde sorun yok boşuna kurcalamayın
  • Bende de oldu bu herkesde olan birşey Live'dan kaynaklanıyor.
  • Bende Live sorun olmadı hmmm garip bi olay...
  • şimdi arkadaşlar şöyle bi problem var ;
    ben dünde akşama kadar lıve'dan kopup durdum arada lıve giriyorum fakat oyun koyupda onlıne oynamak istediğimde önce oyunu açıyor sonra oyunda lıve'Da giriyorum fakat tam onlıne oynarken beni lıve'dan kapı dışarı ediyorlar eğer lıve'da bir problem varsa ben aynı makinayı arkadaşıma dün akşam evinde test etsin diye verdim aradan 1 saat geçmedi arkadaşım aradı ve lıve'da çatır çatır oynadığını kopma vb.. hiç bir şeyle karşılaşmadığını söyledi şimdi benim 3 sorum olacak arkadaşlar.

1-lıve'da problem varsa bende lıve'da kopup duran makinem arkadaşta niye sorunsuz çalıştı;
    2-bağlantım 1024 arkadaşımınki 4000'li bişey ondan olabilirmi?ama forumda 1024 kullanıp sorunsuz oynayanlarda çok.
    3-modemi değiştirdim modemim arızalanmıştı yeni 4 portlu bir modem aldım ondan olabilirmi gerçi xboxlıve'da teste soktuğumda genelde normal çıkıyor sorun yok gibi gözüküyor bazende arıza veriyor;
    4-ben lıve seçeneğini dashborda seçtiğimde yuvarlak dönmeye başlıyor ama ne market bölümü nede game bölümü aktif olmuyor o yuvarlak bağlantı imgeci dönüp duruyor burda tuhaf olan o dönerken dahi onlıne giren çıkan arkadaşların game tagleri gelip gidiyor yani bağlı gözüküyorum onlarda beni bağlı zannediyorlar fakat sonuç hüsran sürekli dönen o yuvarlak imgeç;acaba modemde problem mi? var. yada problem tam olarak ney eğer yardımcı olursanız sevinirim,
    kafayı yiyecem nerdeyse.

• bu yazdığın 4. maddenin aynısı da bende oluyor.. yuvarlak dönüp duruyor, arkadaşlarımı görüyorum ama hiçbir yere giremiyorum.. bir türlü çözemedim ne olduğunu..
  • bende 1024Kbs bağlantı var, FW li cihazım nasıl olsa banlanma korkum yoktu banlarlarsa banlasınlar dedim update felan yaparken sorun çıkmıyodu dün bağlandım bir kaç demo indirdim Forza 2 Single modda oynadım, baya bi dolaştım FW li cihazla hiçbir sorun yaşamadım, belki banlarlar ama hiç değilse nasıl yapabileceğim konusunda bilgi sahibi oldum, TR ye resmi giriş yaptığı anda orjinal olamayı düşünüyorum 1 tane

Senin sıkıntın bence bi şekilde intyernet bağlantısı ile ilgili Live la felan ilgisi yok bence ayarlarını iyice kontrol et gözden kaçan ufak bi ayrıntı var galiba,
  • tamam da nedir? o ayrıntı
    aslında problemi bilsem modemdenmi kaynaklı yoksa lıve ayarlarındanmı onu bile bilmiyorum.
    eğer lıve ayarlarındansa nasıl yapacağım nerden neyi gireceğim bilmiyorum,
    bana arkadaşım tavsiye etti bu forumu güzel bir forum heleki şu problemimi çözebilirsek hep birlikte forumuda sizide daha çok sevicem sorunu alıntıyla yeni girenler için bir kez daha alta yazıyorum .bir hafta sonum ziyan oldu bari bundan sonrasını kurtarayım 12 aylık gold üyeliğide yeni aldım+sırf bu yüzden sınırsız internetede geçtim.

quote:

Orjinalden alıntı: TheManchurian

şimdi arkadaşlar şöyle bi problem var ;
    ben dünde akşama kadar lıve'dan kopup durdum arada lıve giriyorum fakat oyun koyupda onlıne oynamak istediğimde önce oyunu açıyor sonra oyunda lıve'Da giriyorum fakat tam onlıne oynarken beni lıve'dan kapı dışarı ediyorlar eğer lıve'da bir problem varsa ben aynı makinayı arkadaşıma dün akşam evinde test etsin diye verdim aradan 1 saat geçmedi arkadaşım aradı ve lıve'da çatır çatır oynadığını kopma vb.. hiç bir şeyle karşılaşmadığını söyledi şimdi benim 3 sorum olacak arkadaşlar.

1-lıve'da problem varsa bende lıve'da kopup duran makinem arkadaşta niye sorunsuz çalıştı;
    2-bağlantım 1024 arkadaşımınki 4000'li bişey ondan olabilirmi?ama forumda 1024 kullanıp sorunsuz oynayanlarda çok.
    3-modemi değiştirdim modemim arızalanmıştı yeni 4 portlu bir modem aldım ondan olabilirmi gerçi xboxlıve'da teste soktuğumda genelde normal çıkıyor sorun yok gibi gözüküyor bazende arıza veriyor;
    4-ben lıve seçeneğini dashborda seçtiğimde yuvarlak dönmeye başlıyor ama ne market bölümü nede game bölümü aktif olmuyor o yuvarlak bağlantı imgeci dönüp duruyor burda tuhaf olan o dönerken dahi onlıne giren çıkan arkadaşların game tagleri gelip gidiyor yani bağlı gözüküyorum onlarda beni bağlı zannediyorlar fakat sonuç hüsran sürekli dönen o yuvarlak imgeç;acaba modemde problem mi? var. yada problem tam olarak ney eğer yardımcı olursanız sevinirim,
    kafayı yiyecem nerdeyse.

• Arkadaşlar onu bırakın benim FW li cihazımla live'a girdim oynadım fln sonra orjinal xbox'ıma döndüm Forza oynıcaktım tak girmedi Live'a kapatıp açtım yine girmedi.Sonra aradım Microsoftu direk düzeltti adam.Bu aralar bi durumlar var yine ama hayırlısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.