quote:Orijinalden alıntı: ch0sen Canta Liza çanta kelimesi geçmesi möhüm deil kardeşler... internet sitesi filan olucağı için türkçe karakter olmaması lazım
quote:Orijinalden alıntı: kartal3457 quote:Orijinalden alıntı: ch0sen Canta Liza çanta kelimesi geçmesi möhüm deil kardeşler... internet sitesi filan olucağı için türkçe karakter olmaması lazım Çanta değil zaten Canta Cantral koy yada
quote:Orijinalden alıntı: ch0sen quote:Orijinalden alıntı: kartal3457 quote:Orijinalden alıntı: ch0sen Canta Liza çanta kelimesi geçmesi möhüm deil kardeşler... internet sitesi filan olucağı için türkçe karakter olmaması lazım Çanta değil zaten Canta Cantral koy yada canta olmaz ama :) düşünsene dükkan üstü tabelada canta yazıcak sence olurmuu
quote:Orijinalden alıntı: onurmaurerbi-bagAlıntıları Göster aklıma bişey gelmedi ama hayırlı ugurlu olması dileği ile
quote:Orijinalden alıntı: benben2009 aklıma bişey gelmedi ama hayırlı ugurlu olması dileği ile Allah Razı olsun çok teşekkür ederim
quote:Orijinalden alıntı: onurmaurerbi-bagAlıntıları Göster "Kriz Nedeniyle Kapatıyoruz Zararına Satışlar " Biraz uzun ama idare et.
quote:Orijinalden alıntı: onurmaurerbi-bagAlıntıları Göster BAG RAUND CAN-TA-CI CANT-ACI CİN-CON-CAN-TA WORLD OF BAGS
quote:Orijinalden alıntı: DVBhafif logoda yaptım Alıntıları Göster Quesaco (hangi çanta) Bagilium (anlamı yok) Colorido (rengarenk)
quote:Orijinalden alıntı: onurmaurerbi-bagAlıntıları Göster gaia hera afrodit-ingilizce yazılışını da koyabilirsin PANDORA ATHENA mitolojiyi aç bayan isimlerinden birini seç, he birde o ismin özel bir özelliği olur onuda kullanabilirsin, mesela hera zeusun eşiydi heralde
quote:Orijinalden alıntı: unfortunate_hero gaia hera afrodit-ingilizce yazılışını da koyabilirsin PANDORA ATHENA mitolojiyi aç bayan isimlerinden birini seç, he birde o ismin özel bir özelliği olur onuda kullanabilirsin, mesela hera zeusun eşiydi heralde bunu düşündüm fakat tescilli isme denk gelirsek işimiz sakat olur..mesela nike da tanrıça ismi ama gelde koyabiliyosan koy
quote:Orijinalden alıntı: 10ur_1 gidiyorum şimdi elimde ÇANTA quote: Saco & mundo (portekizce; çanta dünyası) bu hoşuma gitti Saxo & Maxo Foriplonjada Çanta krallığı demek