Şimdi Ara

Çapa tıp (istanbul tıp fakültesi) hakkında sorularınızı cevaplıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok teşekkür ederim hocam sağolun ama büyük ihtimal ile Ankara Tıp'a gideceğim :).
  • Hayırlısı olsun hocam, ben direk istanbul düşünmüştüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba öncelikle bu faydalı başlık için teşekkürler. Brnim de sıralamam 1.9k çapa türkçe gelir gibi inşallah. Okulunuzun zorluk seviyesi nasıldır? Pratik eğitim hakkımda yapılanlar nedir ( staj klinik beceriler vs) Bir de binaların yenilenme/taşınma durumu gibi bir şey söz konusu bilgi verebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Binalar pandemiden önce yenilenmeye başlamıştı. yemekhane, kütüphane, diş fak. Yıkıldı ve yeni binaların yapımına başlandı. Bu süreçte yeni bir kütüphane ayarlandı bizlerin kullanımı için. Şu süreçte de zannediyorum binaların yapımı büyük ölçüde tamamlanmıştır. Bunun dışında 1. Sınıf wn kolay sınıftır 2. Sınıfta 1e göre zorluk epey artar sonra azar azar artarak devam eder. 1-2-3. Sınıflar teorik bilgi yüklüdür çoğu fakültede benzer zorlukla karşılaşılır. Sonraki süreçte stajlar başlar, özellikle çapada zordur, ama tıp fakültesinin en zevkli yıllarıdır. Klinik yönüne verilen önem daha fazladır diğer fakültelere göre. Bir de çapada 1. Sınıftan itibaren hastaneye girmeye başlarsınız ufak ufak. Diğer fakültelerde nasıl bilmiyorum ama bence önemli bir olay. İlk seneden hastanenin işleyişini vs öğrenmiş oluyorsunuz yabancı hissetmiyorsunuz.

• Bunun dışında sormak istediğin şeyler varsa dm açık

• saffira S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.