Bu yıl sınava girip yerleştik, merkezi yerleştirmeyi kullanıp Aldığımız puanla başka bir üniversiteye geçme imkanımız var mı? Yerleştiğimiz yıl geçiş yapabiliyor muyuz yani?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8646DB36B
Sadece 1 yıl çalışacaksınız belki o çalışma temposunu hayatınızda 1 kere yapacaksınız sonra çok rahatlayacaksınız. Sadece günlük ortalama 10 saatlik çalışma temposu içine girin. Ünide herkes eğlenecek ama sadece siz 9 ay ders çalışacaksınız.
Hem fakülte derecesi ile tusdatadan yüzde 100 alacaksınız
Hem de 4 ortalama ile istediğiniz yere gideceksin iz
Hayatında üniversite gördün mü de üniversite ortamı veya dersleriyle ilgili böyle yorumlar yapabiliyorsun
Opricnik
kullanıcısına yanıt
2ye geçtim hocam
1 senenin geçmesi lazım. Ek madde 1(merkezi yatay geçiş) ister sınıfta kalın geçiş yapabilirsiniz. Sadece 1 kereliğine mahsus. Geçtiğimiz üniversiteyi beğenmediğiniz takdirde ertesi sene eski üniversitenize geçebilirsiniz.
Bilgiler için teşekkür ederim. Peki dönem arasında geçiş oluyor mu merkezi yatay geçiş ile?
Tıpta yok hocam
Hocam türkçe tıptan ingilizce tıpa yatay geçiş yapılabiliyor mu ? Yapılabiliyorsa nasıl oluyor biliyor musunuz ?
PrometheuusP
kullanıcısına yanıt
Benim arkadaşım yapamadı, ama yeterli bilgi için yatay geçiş yapacağın üniversitenin öğrenci işlerini aramalısın
Tamam hocam teşekkür ederim
FojanexF
kullanıcısına yanıt
transkriptinizde 4 lük not varsa iyi yoksa sadece 98 üstü ortalama yapmanız gerek
Burdaki uc okul hangileri
FojanexF
kullanıcısına yanıt
3 okul içinde bu da var, arkadaş 3 okulu söylemedi ama 3 okulun öyleymiş dedi bana, agno da sadece 100 lük yazıyor burada
bu çok saçma bişey ya bi önlem alınması lazım. bir fakültede 90 ortalama yapan biri 4 ortalama sayılıyor özel üniversitelerde bile cerrahpaşaya geçiyolar. geçenlerin çoğu özelden geçiyor.
intotherain1
kullanıcısına yanıt
2 k düşük alsaydım balıkesir tıbbı kazansaydım şimdi cerrahpaşa ya da çapadaydım
Arkadasinizdan bu uc okulun hangileri oldugunu ogrenemezmisiniz bi de siz nerde okuyorsunuz
Yani resimdeki okulda ort 4 olmasi icin butun sinavlarimin 100 olmasi mi gerekiyo