Şimdi Ara

ÇAPA VS.ANKARA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam md-phd zaten hacettepeyle başladı onu bir artısı kabul etmek doğru değil bence. zorluğu hacettepeden daha kolay bunun dışında bir artısını göremedim. bir de zaten 2 puan 700-800 kişi demek. her sene bu fark vardı. ikisi de türkiyenin en iyi tıp fakültelerinden neden sürekli kıyaslıyoruz çocuk gibi gerçekten ilginç. herkes okulunu okuyup gelebileceği en iyi konuma gelmeye çalışsa gerçekten her şey güzel olacak.

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    İlk 3 sınıf hasdala taşınacak 4 5 6 ise çapada, ayrıca binalar yenileniyor bu olumsuz bir durum değil.Şuan amfi sayımız yetersiz bu çözülüyor mesela

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • korkmazharun K kullanıcısına yanıt

hocam tercih döneminden önce övüyordu şimdi hasdal tıp falan diyor. koskoca istanbul tıp adı değişmesi çok absürt bir ihtimal. şimdi burada çapa vs ankara kıyaslaması olduğu için söylemleri sanırım. hacettepe de cerrahpaşa da ankara da çapa da türkiyenin en iyi tıp fakülteleri. sürekli birini yerip diğerini övme çabası yanlış geliyor

hasdaldaki 1200 yataklı hastanede de tüm bölümler olacak diyorlar hocam onu merak ettim çapada da olursa iki fakülte arası uzaklığı biraz fazla nasıl olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 16 Ağustos 2022; 13:3:11 >
  • İstanbul tıp fakültesi tarihte çok fazla yer ve bina değiştirdi ama hala İstanbul tıp fakültesi,ben cerrahpaşa hacettepe ankaranın ne kadar iyi oldugunu biliyorum ama insanlar ne hikmetse sürekli çapaya sallama peşinde çok ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkmazharun -- 16 Ağustos 2022; 13:6:17 >
  • adı değişmez sanırım

ÇAPA VS.ANKARAwww.capahasdal.com
    Çapa-Hasdal Projesi – İstanbul Üniversitesi Çapa-Hasdal Projesi Bilgilendirme Websayfası
    http://www.capahasdal.com

ben de biliyorum hocam hepsi birbirinden güzel. gerçekten tıp fakültelerine hakim olan insanlar da en iyi tıpları sürekli karşılaştırmaya tabii tutmanın anlamsızlığını bilir bence

İki ayrı kampüsü olacak İstanbul Tıp Fakültesinin biri çapada biri hasdalda,eğitim anlamında preklinik hasdalda olacak tabi bunun yetişmesine bi 3 4 sene var hala inşaat halinde orası.

öyle dememiştiniz hocam dün

• Bana kalırsa İstanbul'daki tıplar hem eğitim anlamında iyi hem de sınıfta kalma geçme konusunda daha öğrenci odaklı.Alttan ders alabilen çok fazla tıp fakültesi yok

yeni resimleri burada baya mimarisi ile muhteşem bir yere sahip

ÇAPA VS.ANKARA

ÇAPA VS.ANKARA
    Hocam bunlar prototip hala ortada böyle bi yer yok şuan :)) önünden çokca geçtim hasdalın ama evet yeni yapılan binalarımız var çapa kampüsünde gerçekten çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkmazharun -- 16 Ağustos 2022; 13:12:9 >

yoksa ankaratıplı çapa ajanı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çapa'da ankara'da türkiye'nin eni iyi 5 tıp fakültelerinden ikisi.kıyaslama saçma ikisi de çok değerli bilim adamları verdi.çok değerli insanlar çıktı(cüneyt arkın,ihsan doğramacı,gazi yaşargil,mehmet haberal)

ankara tıp'ı kazanmış biri olarak hacettepe vs ankara kıyasıda aşırı saçma sınıfta kalma oranıyla üniversite mi kıyaslanır

• 12ankaralı34 1 kullanıcısına yanıt

kesinlikle öyle. o zaman en iyi tıp 15k dan alan mı daha kolay geçiliyor diye. akademik başarı gibi etmenler kıyaslanabilir ama türkiyenin ilk 4-5 fakültesi hepsi çok iyi eğitim veren değerli fakültelerdir bence

• 12ankaralı34 1 kullanıcısına yanıt

haberal ankara mezunu değil mi ya

• Açıkçası sınav sistemi önemli bir etken çoğu insan bunu araştırmadan giriyor ve sene kaybı yaşayarak öğreniyor bu sene bikaç arkadaşım yatay geçişle başka yerlere geçmeye çalışıyor. Okulların eğitim seviyesi zaten iyi olduktan sonra diğer kriterlere de bakmak gerekiyor burada kalma geçme oranı önemli bir etken bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkmazharun -- 16 Ağustos 2022; 13:25:42 >

var hocam ve belirtilen tarihte seneye bitiyor

ÇAPA VS.ANKARA

ÇAPA VS.ANKARATürkiyenin Depremiyoutube
    TİS ile Sismik İzolatör Uygulaması Yapılan Çapa Tıp Fakültesi Depreme Karşı Hazır İstanbul Hasdal'da inşa edilen Çapa Tıp Fakültesi olası bir depreme karşı TİS tarafından üretilen sismik izolatörler ile depreme karşı hazır. #tis #sismik #izolatör
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DLF5Or4GSZfM&q=EgQuLZpEGI_i7ZcGIhBr48CQlyRQIYZ2ZncNysTxMgFy

hocam ben çalışmayı seven bir insanın kolay kolay sınıfta kalacağını düşünmüyorum. eğer sadece bir sene çalışıp bir şekilde iyi bir derece yapmışsa, hedefleri yüksek değilse dediğiniz gibi önemli bir etken. kimisi üniversite hayatını çok rahat geçirmek ister o zaman direkt tıp yerine birçok farklı seçenek de var

• Bu başlığı açan kişi olarak şunu söylemeliyim ki iki fakülte de bu ülkenin gözbebeği.Amacım sadece biraz daha kassam daha mi iyi olur bunu sormaktı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.