Şimdi Ara

Caper twin turbo2 Win7 sorununa çözüm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
25.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

Verlen linkte indirirken kullanıcı adı ver şifre istiyor nedir o? ?

@Ele7en Alternatif linkler çalışıyor. Casper Twin Turbo 2 Supreme için bir konu daha vardı bağlantısı aşağıda bu yöntem işe yarıyor başka türlü kullanılmıyor zaten çok araştırmıştım zamanında. 3 yıl geçmiş daha dün gibi...

Casper Twin Turbo 2 Supreme Windows 7 Sorunu !
  • quote:

Orijinalden alıntı: FATAL1TY`

quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

Verlen linkte indirirken kullanıcı adı ver şifre istiyor nedir o? ?

@Ele7en Alternatif linkler çalışıyor. Casper Twin Turbo 2 Supreme için bir konu daha vardı bağlantısı aşağıda bu yöntem işe yarıyor başka türlü kullanılmıyor zaten çok araştırmıştım zamanında. 3 yıl geçmiş daha dün gibi...

Casper Twin Turbo 2 Supreme Windows 7 Sorunu !

Bende bugün cihazı evde buldum driver arayışına girdim :) o konuda bakayım teşekürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• windows 8 var çalışır mı :D
  • Berkancaglar01 B kullanıcısına yanıt
    Windows 8'de de aynı şekilde çalıştırdım. Bazen çalışmayabiliyor. Windows 10'da denemedim.
  • Yarın deneyip sonucu yazacağım . Project cars indirime girmişken hazır
  • quote:

Orijinalden alıntı: HankMoodies

Yarın deneyip sonucu yazacağım . Project cars indirime girmişken hazır
    quote:

Orijinalden alinti: HankMoodies

Yarin deneyip sonucu yazacagim . Project cars indirime girmisken hazir

üstadım çok yakın zamanda ve çok güncel bir oyun için görüşlerinizi grekli bilgi birikimi dökmemişsinz de.. bi zahmet hatırlatsak .. mutlaka çözmüşünüzdür.. teşekkürler

• forumbaz F kullanıcısına yanıt
    Hocam unutmuşum tamamen ama 3 gün denedim önce kabloları kullandım sonra xp virtual denedim daha sonra son çözüm olarak kablo ucunu kestim 2.0 USB taktım yine olmadı. İnternette driver mevcut ancak hiç bir şekilde olmadı. Driver solution türevi şeyler de çalışmadı. Haliyle hem direksiyon elden çıktı hem de Project cars ı aktive etmeden sattım.

Edit : XP de çalışıyor takır takır. Işığı kırmızı ya dönerse tanınmış olduğunu anlarsın.
    Edit 2 : Win7 64 bit ultimate.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HankMoodies -- 20 Temmuz 2016; 0:27:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wimdows 10 da çalıştı.
    Wrc 5, spintires, ets2 de denedim hala çalşıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cepni22 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de başka pc de deneyip sonucu yazarsanız sevinirim.
  • cepni22 kullanıcısına yanıt
    Yıllardır windows 7 den beri denedim hiçbir şekilde yapamadım hep bir heves ile tekrar araştırdım yardımcı olabilirseniz gerçekten süper olur şuan bende de windows 10 var yine arayıştayım
  • Konuyu biraz hortlakmak gibi olacak ama yöntem bende işe yaramadı. PS2 girişini usb çevirici kullanarak deneyen oldu mu hiç? Onda durum nedir?
  • uzatma kablosu 10 cm erkek mi alayım kız mı alayım 2 ? cevaplarsanız çok mutlu olurum tşk ler ŞİMDİDEN <3
  • Hocam W10 da nasıl çalıştırdınız?
  • windows 10da daha farklı bir hata alıyorum. gaz fren pedallarına bastığım an usb bağlantısı kopuyor direksiyonun. bunun bir çözümü var mıdır?
  • bana drıverı bulabilecek varmı benim bilgisayarımda usb 1.1 giriş te var fakat sürcü bulamadım kendi sürücü cd side kayıp

• çöp pc Ç kullanıcısına yanıt

drıver win 7 direk bulacaktır aslında yoksa başka malzeme deneyin :)

• arkadaşlar bende oyunlarda gaz ve fren pedallarını algılıyor ancak direksiyonu algılamıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.