Şimdi Ara

CapsYapar Programi için Sinirli Sayida Redeem Code (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
2.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Öncelikle tebrik ederim. Güzel bir giriş yapmışsın. Tavsiyem ise grafik konusuna daha çok önem ver. Özellikle uygulama ikonunu değiştirmeni ve iOS 7 sonrası geçilen flat tarz ikonları kullanmanı öneririm. iOS 8'e odaklanma sadece bende o hatayı başta yaptım. Sonra ki uygulamalarımda hep iOS 7 ve sonrasında çalışır halde başlıyorum hep.

Teşekkürler İOS7 kullanıcılarının bu kadar çok olabileceğini açıkcası pek düşünmemiştim onun için ve kısıtlı RAM imkanları da düşünülürse en azından iPhone 5 ve sonrasında kullanılacağını ve bunların da iOS8'i yüklemiş olacağını tahmin ediyordum. Programın iOS7 üzerinde çalışıp çalışamayacağını test etmem gerek fakat üzerinde çalıştığım programlar Swift üzerinde tamamiyle iOS8'i keşfetme amacıyla yazıldığı için çalışmama ihtimali var. Şimdiye kadar tüm uygulamalarımı kendim için yazmıştım. Bu insanlar ile paylaştığım ilk uygulamam oldu. Birkaç projem daha var işten vakit bulur da yorgunluğumu yenebilirsem tez vakitte onları da piyasaya çıkartabilirim umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DorukAkinci -- 6 Kasım 2014; 11:28:44 >

• parali pek tutacak gibi gozukmesede basarilar dilerim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.