Şimdi Ara

Captain America: The Winter Soldier (2014) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
8
Favori
26.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=115996

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Scarlett Johansson'ı her gördüğümde aklıma Ryan Reynolds'ın bu kadını aldattığı geliyor ve aklım almıyor.

Aldattığı kadında Sandra Bullock.

Attan indim Eşeğe valla tamam Sandrayıda beğeniyorum ama ortada Scarlett var yani

Adam belli ki Mature seviyor kardeşim size ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=115996

• İlk filme gitmemiştim ama bunu merakla bekliyorum
  • Filmin ilk 10 dakikası internete sızmış.
  • Sızmak değil de, Marvel yayınlamış. Hatırı sayılır bir bölümü daha evvel fragmanlarla servis edilen kısımlardan oluşuyor zaten, izlemek isteyenler için aşağıda:

http://screenrant.com/captain-america-2-first-10-minutes-online/

Filmin sonunda yer alacak iki sahneden birinde de Age of Ultron'a yönelik olarak
    Baron von Strucker gözetimi eşliğinde Maximoff kardeşleri göreceğimiz de kesinleşti. Sahnede Quicksilver hücresinde ordan oraya "turlarken", Scarlet Witch ise zihni yardımıyla fotoğrafta da görüldüğü üzere bir "yapı inşa edecek." von Strucker ise kardeşlere bakarken bir yandan "Age of miracle is upon us." diyerek bir anlamda da Marvel'ın sinematik evreninde mutant kelimesinin yepyeni karşılığını duyurmuş olacak, bu saatten sonra onlar birer "miracle".

Captain America: The Winter Soldier (2014)

Ek;http://www.ign.com/articles/2014/03/20/captain-america-the-winter-soldier-review

• Yeni TV Spot lar harika.
  • bir ton da b-roll (sahne arkası) çekimleri düşmüş.

izlemesi baya keyifli

kaynak
    http://geekstra.com/film-dizi/film/captain-america-2-sahne-arkasi-goruntuleri/
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncberk1905

bir ton da b-roll (sahne arkası) çekimleri düşmüş.

izlemesi baya keyifli

kaynak
    http://geekstra.com/film-dizi/film/captain-america-2-sahne-arkasi-goruntuleri/

Evet bunları izlemiştim. Chris Evans' ın dövüş sahneleri harika. :D
  • Rotten Tomatoes...91/100

Bir süper kahraman başyapıtı mı geliyor ne?...
  • Filmde eski arkadaşının nasıl ve niye düşman olduğu konusunda fikri olan varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 27 Mart 2014; 1:04:22 >
  • mesaj bulunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 27 Mart 2014; 1:09:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Chris Evans ne şanslı ya. Scarlett'in cırtlak sesini duymak da farklı oldu. Efekt izliyoruz resmen, kamera arkası görüntülere baktım da. 4 Nisan!
  • quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Filmde eski arkadaşının nasıl ve niye düşman olduğu konusunda fikri olan varmı ?

Normalde Çizgi Roman'da Bucky ölmüyor, Red Skull tarafından yakalanıyor. Red Skull seneler boyu beyin yıkamasıyla aklını çeliyor ve onu özel bir askeri gibi kullanıyor. Aradaki zaman farkında yaşlanmamasının sebebi de Red Skull'un normalde Bucky'yi dondurması ve kullanacağı zaman çözmesi.
  • 11 Nisan'da vizyona girecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

11 Nisan'da vizyona girecek

Olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

quote:

Filmde eski arkadaşının nasıl ve niye düşman olduğu konusunda fikri olan varmı ?

Normalde Çizgi Roman'da Bucky ölmüyor, Red Skull tarafından yakalanıyor. Red Skull seneler boyu beyin yıkamasıyla aklını çeliyor ve onu özel bir askeri gibi kullanıyor. Aradaki zaman farkında yaşlanmamasının sebebi de Red Skull'un normalde Bucky'yi dondurması ve kullanacağı zaman çözmesi.

Teşekkürler ama filmde red skull yok bildiğimiz kadarıyla :) acaba sürpriz falanmı çıkacak yoksa başka biri tarafındanmı beyni yıkanmış olacak sizce ?

• Cap'ın düşmanı çok. Arnim Zola en büyük adayım bu iş için.
  • ilk filmi izlemiştim ancak çoğunu unuttum ne yapsam yav bunada onu bilmeden gitmek olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

Rotten Tomatoes...91/100

Bir süper kahraman başyapıtı mı geliyor ne?...

Kesinlikle. Genel anlamda da, yorumlar çok olumlu. Filmin kalitesi duyurulduğu günden beri hayli yüksek olan beklentimle paralel olacak gibi görünüyor; son yılların en iyi süper kahraman filmi ve belki de en iyi Marvel filmi olmasını bekleyebiliriz. Gelgelelim, gösterimine şimdiden iki hafta var.

quote:

Teşekkürler ama filmde red skull yok bildiğimiz kadarıyla :) acaba sürpriz falanmı çıkacak yoksa başka biri tarafındanmı beyni yıkanmış olacak sizce ?

Her ne kadar bu çok da öngörülemez bir tahmin olmasa da Alexandar Pierce'ın (Robert Redford) Aleksander Lukin'in -Bucky Barnes'ı alıp beynini yıkayan ve Winter Soldier haline getiren Sovyetlerin generali, sonraların zorla Red Skull'ı- Marvel'ın sinematik evrenindeki yansıması haline bürüneceğini, filmde de Winter Soldier'ın uzaktan kumandasının Pierce'ın elinde olacağını ve bunun da yüksek ihtimalle gerçekleşeceğini düşünüyorum. Aslında bunun olabileceğini filmde Redford gibi bir ismin yer alacağının ve oynayacağı karakterin adının da "Alexander" olacağın duyurulduğu günden beri düşünüyorum ama Kevin Feige'in de filmde Redford'un potansiyel bir tehlike olduğunu söylemiş olması ve Redford'un filmle ilgili bir düşmanı oynama fikrini çok sevdiğini ağzından kaçırması bu ihtimali bir o kadar güçlendiriyor. Böyle bir durum The Winter Soldier'ın hikayesi ve zamanına da oldukça uyuyor ve hatta birebir, gerçekleşmezse şaşarım açıkçası.

--------------

Bu arada Chris Evans 2017 sonu itibariyle Captain America rolünü bırakabileceğine dair bir iddiada bulunmuş. Kendisinin Marvel ile olan kontratı Captain America ve Avengers üçlemeleri olmak üzere toplam altı filmi kapsıyor. Evans'ın oyunculuk kariyerini erken bitirmek ve yönetmen olmak gibi bir hayali mevcut; hatta Marvel ile olan altı filmlik kontratı imzalayana kadar da Marvel kendisinin çok peşinden koşmuş ve Evans da reddetmekte uzun süre diretmiş, ilk yapılan tekliflerde Marvel sürekli bir dokuz filmlik kontrat ısrarında bulunmuş, sonraları tekliflerinin içeriğini dokuz filmden altıya düşürüp bir iki kez de o şekilde ret yanıtı alınca Evans anca sıcak bakmış. Evans'ın kontratı altı filmi kapsarken Bucky Barnes'ı canlandıran Sebastian Stan'ın kontratının dokuz filmi kapsaması (Tamam CA üçlemesi boyunca yer alacak da, diğer altı film?) pek çoğunun aklına direkt olarak Civil War'un sonundaki senaryonun sinemada da tekrarlanması, Avengers'ın üçüncü filminde Steve Rogers'ın ölmesi ve Captain America rolünü Sebastian Stan'ın devralması ihtimalini getiriyor. İlelebet ne Steve Rogers ölü olarak kalabilir, ne de Bucky Barnes Captain America olarak; bir çizgi roman da değil bu, bir sinema filminde "Steve aslında ölmemiş, başka boyuta gitmiş" diye olayının ciddiyetini de düşüremezsin, Evans'ın 1-2 yıl sonraki fikri ne yönde olacak bakalım.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.