Şimdi Ara

Captain America: The Winter Soldier (2014) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
8
Favori
26.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 4 Aralık 2012; 15:58:17 >
  • İlk filmi beğenmiştim. Captain Amerika karakterini sevmemde biraz olaya objektif bakmamı engelliyor olabilir, ikinci filmi heyecanla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

/>

O buckynin yanındaki natasha romanoff mu yoksa, ne romanoff mu olamaz olamaz olamaaaazzz! dedim scarlettden yarım kalan şarabı da ben bi içtim mi.
    neyse konumuza dönelim ben scarletti hep captain'a yakıştırmışımdır. Kaptan millet pek sevmesede avengersda en sevdiğimdir benim ondan üzüldüm a dostlar.
  • İlk film kötüydü (6/10), ikinciden de çok bi' beklentim yok. Avengers içinde daha iyi oluyor.
  •  Captain America: The Winter Soldier (2014)

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika (Captain America: The First Avenger)'nın 2. devam filminin çekileceği duyurulduğunda filmde Peggy Carter rolüyle izlediğimiz Hayley Atwell'in de yine aynı rolle karşımıza çıkacağı sanılıyordu. Fakat oyuncunun fanlarını üzen son haberlere bakılırsa Atwell yeni filmde rol almayacak.

Time Out London'a röportaj veren güzel oyuncu, Kaptan Amerika'nın yeni maceralarında rol almayacağını çünkü Captain America : The Winter Soldier filminin günümüzde geçeceğini belirtti. Filmin kadın başrolü ise bu sefer Peggy'nin yeğeni Sharon Carter'a emanet edilecek. Bu rolde seyredeceğimiz muhtemel isimler arasında Imogen Poots, Alison Brie, Emilia Clarke ve Teresa Palmer yer alıyor.

Chris Evans'ı tekrar başrolde izleyeceğimiz Captain America : The Winter Soldier, 4 Nisan 2014 tarihinde vizyona girecek.#BEYAZPERDE#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 3 Ocak 2013; 16:25:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk filmi sevmemenin nedeni 2. Dünya savaşalrında geçmesi sanırım, 2.filmi günümüzde geçicekse oldukça hoş olabilir. Kaliteli bir kahraman senaryosuda var sadece bunu çekecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

Captain America: The Winter Soldier (2014)

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika (Captain America: The First Avenger)'nın 2. devam filminin çekileceği duyurulduğunda filmde Peggy Carter rolüyle izlediğimiz Hayley Atwell'in de yine aynı rolle karşımıza çıkacağı sanılıyordu. Fakat oyuncunun fanlarını üzen son haberlere bakılırsa Atwell yeni filmde rol almayacak.

Time Out London'a röportaj veren güzel oyuncu, Kaptan Amerika'nın yeni maceralarında rol almayacağını çünkü Captain America : The Winter Soldier filminin günümüzde geçeceğini belirtti. Filmin kadın başrolü ise bu sefer Peggy'nin yeğeni Sharon Carter'a emanet edilecek. Bu rolde seyredeceğimiz muhtemel isimler arasında Imogen Poots, Alison Brie, Emilia Clarke ve Teresa Palmer yer alıyor.

Chris Evans'ı tekrar başrolde izleyeceğimiz Captain America : The Winter Soldier, 4 Nisan 2014 tarihinde vizyona girecek.#BEYAZPERDE#

Olmaması isabet olmuş (konu bütünlüğü açısından) ki zaten avengers çizgi filminde de aşağı yukarı olay bu biçimdeydi. Captain reyize imogen poots yakışır. Es geçmişim khalesside yakışır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !antidote! -- 4 Ocak 2013; 0:22:09 >

• İlk film tam cerezlikti*. Bu da oyle olur.

*Cerezlik : Pur dikkat izlemenmesi gerekmeyen. Kola,cips,misir gibi bilumum seylerle iyi giden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu super kahraman filmleri beni hiç sarmıyor nedendir bilmiyorum yarın avengersi denicem onuda beğenmessem MAN OF STEEL'e kadar super kahraman filmi izlemem
  • Bilmeyenler için, Bucky'nin bu zamana kadar yaşamasının sebebi Red Skull'un onu ele geçirip uzunca bir süre dondurulmuş biçimde bekletmesiydi. İşi olduğu zaman çözüp yaptırıp tekrar dondurmuş. Umarım filmde de böyle olur.
  • bu filme de şu şekilde bir yazı yazılmalıhttp://www.ruyadibi.com/avengers/
  • Daha önce de burada, veya Avengers konusunda demiş olabilirim ama; Winter Soldier, Captain America'daki en sağlam hikayedir denebilir. Özellikle Ed Brubaker'ın yorumladığı Winter Soldier hikayesi. (Aynı zamanda Bucky Barnes, Marvel evreninde Ben Parker'ın ardından 'en çok özlemi duyulan, ölümü sarsan ve geri döndürülemeyecek' olarak görülen karakterdir.) Filmin de aynı paralelde olmasını bekliyorum; ilk filmden sonra, Marvel ikinci filmin duyurusunu ve konusunu açıklamadan evvel bile çizgi roman okurları için devamında gelecek olan hikaye gayet tahmin edilebilirdi ama, bu hikayeyi sinemaya en iyi şekilde aktarabilmeleri dileğiyle.

Ayrıca yukardaki Hayley Atwell'in bu filmde olmayacağına dair olan haberde söylenen 'aynı rolle karşımıza çıkacağı sanılıyordu' lafı biraz eğreti olmuş; böyle olacağı gayet de belliydi Cap ilk macerasından sonra filmdeki olay başına gelip günümüze geldiği zamandan itibaren ilişki durumunda beraber olduğu Carter, Peggy'den Sharon'a döner zaten.

Bu arada, @!antidote!, o Black Widow'un yanında gördüğün Bucky Barnes evet, Natasha Bucky'nin yavuklusudur. Eğer Natasha'yı Captain America ile beraber gördüysen de bil ki o
    Civil War sonrası, Captain America kimliğine sahip Bucky Barnes'tır.

•  Captain America: The Winter Soldier (2014)

Temmuz ayında Anthony Mackie’nin Captain America: The Winter Soldier’da (Kaptan Amerika 2) super kahraman Falcon’u canlandıracağı açıklanmıştı. Devam filmine dair detaylar hala açıklanmasa da, Mackie Gangster Squad’ın tanıtımı devam ederken bir yandan da filmle ilgili yorumlar yaptı. En ilginç açıklaması karakterinin çizgi romandaki emsalinin kanatlarını paylaşacağı ve uçma yeteneğine sahip olacağıydı. Mackie, “Bir süper kahraman olacağım ve insanlarla özellikle de The Winter Soldier ile savaşacağım...” dedi.

Filmin diğer oyuncuları ise Chris Evans, Sebastian Stan, Frank Grillo, Cobie Smulders, Scarlett Johansson ve Samuel L. Jackson.

Captain America: The Winter Soldier 4 Nisan 2014’te vizyona girecek.

Mackie ağabeyi ile arkadaşlarının role hazırlanmasında yardımcı olduklarını söyledi:

“Tuhaftı çünkü yaptığım araştırmaların çoğu internet üzerindendi. Ağabeyim büyük bir çizgi roman hayranıdır. Haberler internette yayınlandığında beni aradı ve tüm hikayeyi anlattı. Şansıma çocukken şimdi oldukları kadar ‘cool’ olmayan arkadaşlara sahibim, yani çok çizgi roman okuyorlar. Onları arayıp konuyu sordum, bana bütün detaylarıyla anlattılar. Daha sonra çizgi romanları ben de okudum. Güzel yanı filmin hikayesinin çizgi romanınkiyle tamamen aynı olmaması.”
    Bu noktada Mackie daha fazla açıklama yapmamak için kendisini durdurdu çünkü Marvel’ın oyuncu değiştirme konusunda çekingen olmadığını biliyor:

“Seriler hakkında duyduklarım bu yönde. Her zaman başka bir oyuncu seçip ‘Diğer kişi öldü,’ diyebilirler. İkinci filmi izliyorsunuz ve oyuncunun ilk filmdekiyle aynı olmadığını fark ediyorsunuz. Ama onlar için ikisi de aynı.”
    Anthony Mackie çekimlerin 1 Nisan’da başlayacağını da belirtti.

• Emily VanCamp
    CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER’da
    Başrolde Olabilir

Söylentilere göre, ABC’nin Revenge dizisinin yıldızı Emily VanCamp Captain America: The Winter Soldier’da Chris Evans’la başrolü paylaşmak için görüşmelere devam ediyor. Joe ve Anthony Russo tarafından yönetilen devam filmi The Avengers’tan sonra yaşananları konu alıyor ve Captain’ı (Evans) günümüze getiriyor.Sebastian Stan, Anthony Mackie, Frank Grillo, Cobie Smulders, Toby Jones, Scarlett Johansson, ve Samuel L. Jackson gibi isimlerin de yer aldığı Captain America: The Winter Soldier 4 Nisan 2014’te vizyona girecek.

Deadline’da VanCamp’in Captain America: The Winter Soldier’da Evans’la başrolü paylaşabileceği açıklandı. Ancak rol konusunda detay verilmedi. Yine söylentilere göre, VanCamp Captain America yani Steve Rogers’ın kız arkadaşı olan eski S.H.I.E.L.D. ajanı Sharon Carter’ı canlandıracak. VanCamp’in canlandıracağı karakter konusunda oldukça iyi bir tahmin gibi görünüyor. Ama kesin dememiz için haberin doğrulanmasını beklemek zorundayız.

Devam filmine dair şu ana kadar öğrendiklerimizi kısaca özetleyelim:

Captain America: The Winter Soldier kısmen Los Angeles’ta çekilecek.
    Süper kahraman Falcon’u canlandıran Mackie’ye göre, film çekimleri 1 Nisan’da başlayacak. Karakterinin çizgi romanlardaki gibi uçacağını da söyledi.
    Grillo kötü adamlardan Crossbones rolünü canlandıracak. The Winter Soldier büyük olasılıkla kötü biri. Ancak film süresince karakter değişime uğrayacak gibi görünüyor.
    Toby Jones geri dönecek ama karakteri büyük olasılıkla geçmişi gösteren sahnelerde yer alacak.
    Hayley Atwell filmde yer almayacak ama başrol için konuşulan isimler arasında Alison Brie, Emilia Clarke, Mary Elizabeth Winstead, Felicity Jones, Anna Kendrick ve Imogen Poots da var.

• Avengers filminde Sharon karakterini biraz da olsa farkettirmeden gösterdiler sanmıştım.Hani şehire saldırı sırasında ve filmin finalinde röportajlarda gösterilen kızın Sharon olabileceğini ya da Sharon olmasa da illa ki sonraki filmleri ile bir bağlantısı olabileceini düşünmüştüm.
  • kaptan america'yı ne zaman nolan çeker işte o zaman izlerim
  • kaptan america candır. Çekselerde izlesek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

İlk filmi çoğu kişinin aksine beğenenlerdenim bende.İkinci filmide merakla bekliyorum.

+1
  • İmdb ye bakılırsa Başa Scarlett Johanssonu yazmışlar işte şimdi ilgi çekici geldi
  • oldum olası sevemedim şu karakteri
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.