Şimdi Ara

Captain America: The Winter Soldier (2014) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
8
Favori
26.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erwin -- 29 Temmuz 2013; 19:58:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow in the Dark

quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Çizgi romanını okuyan arkadasların cogu spoiler vermıs valla cogunuda okudum Lütfen sunları spoiler içine alın yaw yemın edıyorum filmi izleme hevesım kacıyor Neyse ilk filmini ben begendım baslangıca gore iyiydi bakalım devam filmi nasıl olucak ama peggy olaydı iyiydi yaw onuda dondursalarda bisey yapsalardı sevmıstım o hatunu Neyse ki scarlett var fazlası ile doldurur yerini

peggy icin bu konuya bakabilirsin

Hangi konu hocam

http://forum.donanimhaber.com/m_78359038/f_//tm.htm

• Fragman perşembe günü yayında!...

Captain America: The Winter Soldier (2014)
  • İlk film rezil rüsvaydı, bunu da indirir sohbet muhabbet eşliğinde izlemekle izlememek arası bir şey yaparım herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Fragman dedikleri 10 saniyelikmiydi

Bu arada Scarlett gözüme çok hoş göründü

• quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Fragman dedikleri 10 saniyelikmiydi

Bu arada Scarlett gözüme çok hoş göründü

Hayır arkadaşım bu fragmanın fragmanı...bu da yeni moda oldu tabii..:P

Fragman 1-2 saate kadar yayınlanır...

• İlk Filmden daha iyi olacak gibi görünüyor winter soldier ayrı bi karizma.
  • Karakter Captain America ve filmden de beklentim başından beri oldukça büyük olduğu için demiyorum ancak fragman gerçekten harika görünüyor.
  • İlk filmde ki fantastik hava kaybolmuş, çok daha gerçekçi bir atmosfer yaratmışlar gibi duruyor fragmanda.
    Çok da iyi yapmışlar, harika görünüyor.
  •  Captain America: The Winter Soldier (2014)

• Fragman güzel duruyor ama Iron Man 3 ten sonra fragmana göre yorum yapmak istemiyor insan..Days of Future Past'tan sonra Marvel'dan beklentiyi en yüksek tuttuğum film bu..Umarım güzel olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death52 -- 24 Ekim 2013; 21:34:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh be Scarlett Johannson biraz kilo vermiş galiba. Saçlar da uzamış. Avengers'ta neydi öyle ya.

Natasha Romanoff dediğin böyle olur.
  • ilk filmi biraz sıradandı sanki. bakalım ikincisi nasıl olacak
  • Ya bu Shield'ın uçan kalesi ne kadar kolay düşüyor yahu
  • Fragman fena değil de şu Amerika'yı her filmde yerle bir etmeseler.

Scarlett fena duruyor.

Yalnız dikkatimi çekti buckynin patlattığı arabanın takla atma sahnesi inanılmaz kötü olmuş. Bütçesi ne filmin bilmiyorum gerçi. Fume Fx'i amazing-spiderman den sonra gördüğüm en kötü kullanan yapım. Umarım filmde böyle gözükmez.

Bu arada filmin sonunda kesinlikle Avengers ile ilgili after credits bulunacaktır şimdiden hatırlatayım.

• Fragmana göre konuşursam ilk filmden en az 2-3 tık iyi bir film geliyor gibi. Beklentim açıkçası baya arttı. Beklemedeyiz bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zUbE -- 15 Nisan 2014; 1:45:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

İlk film diğer süper kahraman filmlerine göre çok geride kaldı bence.Green Lantern'de aynı şekilde.

katılıyorum
  • marvel'in ilk siyasi propaganda kahramanidir.. ikinci dunya savasi sirasinda milliyetci duygulari kabartmak maksadiyla hitler'i oldurecek bir kahraman du$unulur ve bu uretilir.. bu ya$li cizgi roman karakterinin ilk sayisinda ucgen bir kalkanla cikmi$ lakin ba$ka bir comics firmasinin benzerlik dolayisiyla dava etmesi uzerine kalkani yuvarlak yapilmiştır.ben oldum olası sevemedim bu karakteri bilemiyorum belkide fazla özelliği olmayışı itici gelmesi sadece taktiksel planlarıyla biryerlere gelmiştir sonuçta deney ürünü lakin yeni film üsteki en son fragmanı gerçekten kalite teknoloji kullanılmış marverl avengers 2 ye şimdiden sıkı hazırlanıuyor aslında bize hulk lazım bir 2008 yılı yapımı gibi sert bir film şart
  • Trailer güzel görünüyor,özellikle aksiyon olarak tatmin edici.
    Yalnız Crossbones çizgi romanda düşmandı,bu filmde de öyle mi anlaşılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 25 Ekim 2013; 18:32:27 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.