Şimdi Ara

Captain Ivy Görevi ve 20 Zerk Scroll (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
267.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Uniqe_Master

chinese ler yapabiliormu ?

resimdekiler avrupalımı?özür dilerim biraz sert oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-193∞ -- 19 Ağustos 2007; 21:14:11 >
  • çok saol be kankaivy bekle geliyom yanına
  • ya kardeş ben bişi dicem ben bu görevi dün başladım ama ponds ruinse nerde bulamadım
  • gerçekten çok sağol bu zerk ler unıque kesiminse süper olucak.bu arada kafama takıldı bişey sorcam ben 64 lvl üstüyüm karakterim çinli ben bu görevi yapabilirmiym?çünkü avrupanın bir kaç görevini ölesine yapmıştımda yani avrupa görevleri alınıyordu.
  • Güzel paylaşım!!!
  • evet yapabiliyosun autocad ben 80 level 99,99 da yaptım ^^
  • bu arada konuyla hiç alakası yok ama ben şifremi nasıl değiştirebilirim
  • Bu avrupa görevlerini yapmak karlımı beyler.Çinli olarak kazancımız oluyormu bari?
  • cok saolasın cok işime yarıcak bu emeğe saygı
  • quote:

Orjinalden alıntı: buura2

quote:

Orjinalden alıntı: nerisona

yaa 5 saat falan sürdü yapmam20 zerk scroll için o kadar uğraştım değdimi bilmem ama bi deiğişiklik olsun die yapın

peki 2 kişi nası yaptınız siz onu anlatırmısınbiz de yapmayı denedik 2 kişi olamdı

3 kişi yaptık biz fakat ivy e ışınlanırken 1 arkadaş punisher blood a sağ basmayı unutmuş,ivy nin yanına 2 kişi gittik kestik geldik.

Unutma değil salağın birine laf anlatıyordum, geç kaldım. Gerçi cvp biraz geçikti ama olsun.

• arkadaşlar ıvy gorevınde sona geldım yanı ıv yı cıkardım ama keserken hep dc oluyor nedenını bılen varsa sölesın plz.
  • ben gercegini kesiom
  • bu arada ben tam kesiodum partimdede masterın yan charı wardı 59luk o girmişti partime nese tam kesiodum yarıladım ivy ablamızı masterda dc bu yan charda dc olmasınmı meer net kopmuş evde ikisi birden gitmiş tekrar birini çağırdım yanıma o geldi pot geitrrdi uni pğill getirdi tekrar gittm keserken 42deydim uzun sürdü bide

kaçmayı denedim peşinizden gelio acaba semerkanda falan gidilirmi denicektim ama bi daha gelemm die geri döndüm zate biraz ileri kaçınca bırakıo peşinizi

sonra ben skillsiz vuruodum artık ivy'e bi baktım bi yazı geçti mavi bi yazı

son 5 dakika gibi bi açtım zerki 5 dk dolmadan kestim

faln filan
  • beyler bende kestım cok süper bir görew ancak cok uzun :)) yapmak ısteyenler en az 2 saatınızı buna ayırın lv 37 adamımla kestım bı bıde lv 68 le cok zewklı kesmesi sıze kolay gelsin
  • peki bu görevi almadan önce görev yapmamızgerkiormu?
  • Saolasın kardes ellerine salık emeğe saygı.Ben berzerk göreviye 75 lvlde lord yarkanı alırım
  • general nerde sorması ayıp istdekimi semerkanddakimi?
  • ÇOK SAOL BEN BU GÖREVİ YAPIYM HEMEN SCROL'LARIDA URİ'DE KULLANIRIM
  • cok zor bi görew 60 üstü olun yoksa 20 dk dazor yiktim 46 lvl full str glavie ile aksama ss koycam bakarsiniz anca 3k crt5k zor vurdum
  • helal olsun kardeşim valla güzel olmuş ellerina sağlık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.