Şimdi Ara

Captain Marvel (2019) | Brie Larson (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
947
Cevap
18
Favori
48.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 2 ay sonra düşer gibi.
  • Kötü kalite ile izledim artik. 3 gün sonra sinemaya gidecem ondan önce izliyim dedim. Film güzeldi begendim. Cok ters köse oldu spoiler butonu calismiyo yazamiyom.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hd versiyonu nerden izleyebiliriz acaba? end game den once izlenmesi gerek galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukuki05

hd versiyonu nerden izleyebiliriz acaba? end game den once izlenmesi gerek galiba
    İzlemenize gerek yok. Sırf film izletmek için ortaya serpiştirildi bu karakter. Tahminim ikinci filmi bile çekilmeyecek
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt
    hocam kötü kalitede izledim ama dediginiz gibi izlemesem de olurmus.filmi de begenmedim ayrıca

2. hatta 3. filmi bile çekilecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

2. hatta 3. filmi bile çekilecek
    Endgame olmasaydı sence izlenmesi ne olurdu ilk filmin? Ben sadece tahmin yaptım. 2.bir ihtimal olabilir ama 2 den sonra 3 çekilmeyecek. Göreceğiz çünkü karakter çok zorlama
    Yanlış hatırlamıyor isem oyuncu ile 5 ya da 6 filmlik kontrat yapıldı. İleri ki faz'da kozmik karakterlerin olacağını varsayarsak Captain Marveli daha çok görürüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: YeQiu

Yanlış hatırlamıyor isem oyuncu ile 5 ya da 6 filmlik kontrat yapıldı. İleri ki faz'da kozmik karakterlerin olacağını varsayarsak Captain Marveli daha çok görürüz.
    Hocam kozmik falan geçsinler bu işleri, 2 filmde izlenme çakılırsa çekmezler o filmi. Sen esnafsın elinde kalan maldan bir daha istermisin
    Hocam orası öyle ama 1milyar gelirden 200 300 e de düşmez sonra ki film. Kadını sevmeyen baya kişi var ama seveni de çok + feminist en kötü 600 700 kazandırmaya devam eder.

• Endgame den sonra izleme talihsizliğine düştüm bu filmi. Oradaki kafa karışıklıklarını giderir biraz diyordum ama yok hiçbir boşluğu doldurmadı. yine de orijin hikayesi olarak fena sayılmaz . Bu arada ben bu captan marvel karakterine bayağı uzağım bu karakterin zayıflığı nedir. filmde göremedim de?
  • WEB-DL düşmüş. 12gb'lik 2160p sürüm de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: TossA CoinTo Your Witcher

Endgame den sonra izleme talihsizliğine düştüm bu filmi. Oradaki kafa karışıklıklarını giderir biraz diyordum ama yok hiçbir boşluğu doldurmadı. yine de orijin hikayesi olarak fena sayılmaz . Bu arada ben bu captan marvel karakterine bayağı uzağım bu karakterin zayıflığı nedir. filmde göremedim de?
    Hocam bende yeni izleyeceğim. Endgame'den sonra garip olacak ama bakalım.

Web sürümleri düşmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 28 Mayıs 2019; 22:1:19 >
  • BluRay geldi.
  • HD bir şekilde çöp izlemek isteyenler için iyi bi tercih olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

HD bir şekilde çöp izlemek isteyenler için iyi bi tercih olur
    çöp mü ? lütfen çöplere hakaret etmeyilim.

helal olsun adamlara valla bu kadar moktan olamaz diyordum adamlar onu bile aşmış.
  • Beklentimin üzerinde çıktı.
  • Sinemada değil evde izleyen biri olarak beğenmedim. Eğer süperkahraman seri başlangıç filmi olarak bakarsak ne İronman kadar eğlenceli ne Man of Steel gibi ciddi nede Batman gibi realistik olmuş.

Herşeyden bir tutam atıp karıştırmışlar. Pazarlama şaheseri bir film olmuş resmen.
  • Valla Room'u izlemedim ama Brie inşallah senaryo gereği böyle oynamıştır.
    Kostümden midir kaskatı bir duruş, saçma sapan koşuş, genellikle donuk yüz.
    Fury ile ilgili malum olabilecek saçmalar ötesi sahne, dövüş esnasında kahkaha atması falan.
    Beklentim yüksek değildi ama yine de karşılayamadı. Senaryo çok kötüydü bence.
    Karakter gelişimi mi denir o da olmamış, bildiğin endgame'ye yetiştirmek için yapmışlar filmi

• Açıkçası bu filmle ilgili gram beklentim yoktu. Filmsiz kalırsam belki Endgame'deki bağlantısını görürüm karakterin derinliğini anlarım diye izlerim dedim ve izledim. Beklentilerimin üzerinde bir yapım olmuş, o yüzden ben beğendim.

Brie hanımın oyunculuğundan da zerre bir beklentim yoktu zira filmin fragmanında olsun resimlerde olsun hep o donuk yüzünü gördük. Yorumlarda ve kritiklerde de buna değinilmiş. Anca beklentilerim oyunculuk konusunda da o kadar dipte olacak ki ben oyunculuğunu da "eh işte" diyerek beğendim. Beklediğimden fazla mimik gördüm yani.

Captain Marvel'ın o ışıklı mışıklı görsel efektlerini çok tırt bulsam da filmin seyir zevkini pek baltalamadığını söyleyebilirim. Endgame'i izlemedim ama yediğim büyük bir spoilerden sonra çok düşündüm çok merak ettim. Bu kadar güçsüz bir karakter (Endgame Spoiler'i dikkat)
    Thanos gibi güçlü bir karakteri nasıl zorlar hayret ettim! Thanos'un bunu hele ki o güç taşlarıyla tek parmağıyla ezmesi lazım.
    Saçma geldi. Tabi izlemeden yorum yapıyoruz ama düşününce saçma. (Spoiler yememek için bu konuda araştırma yapmadım, malum her yer mayın tarlası gibi en olmadık yerden spoiler geliyor.)

Ben de Fury ve onun yardımcısı niye böyle CGI'dan fırlamış gibi görünüyor diyordum.
    Meğer film 95'te geçiyormuş. Fury'nin de çift göz halini ve onu tek göze düşüreni görmüş olduk.

Filmde eğlenceli ve komik taraflar da vardı.
    Metro sahnesini çok sevdim. Skrull'ın birinin yaşlı bir teyzeye dönüşmüş olup bizim kıza gülücük atması ve akabinde yumruk yemesi. Sonra metrodaki tutacaklardan dönerek intikam tekmesi atması güldürdü.

Ayrıca içinde kedi bulunduran tüm sahneleri sevdim tabi bunda kedisever biri olmamın da etkisi var. Fury'yi çizmesi iyi olmadı ama.

Yer yer kurgu aceleye getirilip olayların ve karakterlerinin derinlikleri yok edilse de yine genele bakınca film kendini kurtarmış.

Edit: Spoiler içindeki bir sözcük düzeltildi. Başka ukala, gereksiz, hayatta başka bir derdi olmayan boş beleş birileri daha çıkıp mesajıma atlamasın diye düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 8 Haziran 2019; 15:8:48 >

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.