|
Captain Tsubasa: Rise of New Champions (2020) [PC ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
-
Üstteki videoya göre konuşuyorum, tam bir hayal kırıklığı. 'Kay, topu kap, sür, kaptırmadan gitmeye çalış, kaptırırsan tekrar aynısını yap' tan ibaret bir oyun olmuş.
60$'yi geç en fazla 20$'lik bir oyun gibi duruyor. -
Oyunun 60 dolar olması tamamen Tsubasa isminden dolayı.Yoksa sittin sene 60 dolar etmez bu oyun. Efsaneye saygımdan dolayı daha fazla birşey söylemek istemiyorum. -
Adamlar özel şut çekiyor paso, beceremedim şu özel şut olayını. Kolpadan gol ile yenebildim rakibi.quote:
Orijinalden alıntı: XanthiN
Üstteki videoya göre konuşuyorum, tam bir hayal kırıklığı. 'Kay, topu kap, sür, kaptırmadan gitmeye çalış, kaptırırsan tekrar aynısını yap' tan ibaret bir oyun olmuş.
60$'yi geç en fazla 20$'lik bir oyun gibi duruyor.
Tuş kombinasyonlarına bakacağım tekrardan.
Arcade oyun temalı bir oyun bu. PES gibi veya FIFA beklentisi olanlar pek beğenmez bu tarz oyun dinamiklerini.
Maksat arada 1 saatliğine oynayıp eğlenebilmek, çerezlik oyun tadındadır arcade oyunların geneli. 1 saat ara ara oynarsın sonra canın çeker yine oynarsın çerez niyetine. -
-
Ses efekleri berabat ya çok fazla bağırarak konuşuyolar.
Pozizyon bitmiş mesela rakip takim bizim saha gelmiş hala atamadiğmiz golün ses efekleri bitmiyor ve çok kafa şişiriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Tsubasa geri döndü -
-
zamanında butun 8 bit ve 16 bit serilerini bitirmis biri olarak hikaye kısmında nedense daha ilk macı gecemedim.nedir bu oyunun sırrı?
Edit: 1.05 patchinden sonra tek seferde ilk bolumu gectim. korona günlerinde güzel nostalji oldu :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düş_man -- 13 Eylül 2020; 14:32:14 > -
Oyunun videolarini izleyerek oyunu hiç beğenmeyip ama bı sans vermek için indirip başından kalkamadigim oyundur kendisi ..
Oyunun online kısmını çok oynamak istiyorum ama lag sorunu azalmış olsada devam ediyor ve sinir bozucu. Birde bu oyunda karakterler arası denge tutturmak kolay değil. Oyun içinde zamanlamayı iyi yapan tuşlara zamanında basan avantajlı oluyor.
Yeni episode ve yeni karakterler geleceğini açıklamış yapımcı. Bakalım nasıl olacak onlar.
Son olarak oyunun soundtrack i her Tsubasa oyununda olduğu gibi yine muhteşem. Bu işi gerçekten iyi yapıyorlar.
-
yeni episode tsunun brezilya macerası olablir..çünkü boyna robertoyu gösterip duruyodu sonrasında brazilya olmaması tuhafıma gitmişti..
-
NEW HERO MODUNUN SON MAÇINDA TSUBASANIN NEO DRİVE ŞUTUNU VERDİ ANCAK BENİM ELEMAN DEĞİŞİK BİR VURUŞ TEKNİĞİ İLE BU ŞUTU VURDU.ŞUT MİRACLE DRİVE OLDU.NEO DRİVE ŞUTUN 10 COST VARKEN OYUNCU MENÜSÜNDEN BAKTIĞIMDA BENİM OYUNCUNUN ŞUTU *NEO DRİVE 20 COST OLARAK GÖRÜNÜYOR.ANCAK SÜPER ŞUT ÇEKMEYE ÇALIŞTIĞIMDA NEO DRİVE ŞUTUNU VURUYOR(10 COST OLAN).BU * İŞARETİ OLAN (*NEO DRİVE) ŞUTU NASIL ÇEKEBİLİRİM?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şut işareti yanında yıldız işareti olan şutlar hidden şut olarak geçiyor. joypad ile oynarken L1 tuşu klavye ile oynarken tab olması lazım onlara basarak çekmen gerekiyor.
hikaye modunda son maçta aldığın için kullanamıyorsun. firendly oyunlarda deneyebilirsin.
-
Nes emulatörle hala oynarım.
New hero da Carlos u S seviyeye getiriyorum.Ancak bir türlü Providance skill ini vermiyor. Nedenini bilen var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X