Şimdi Ara

Captaın Tsubasa - Rıse Of New Champıons // Türkçe Yama isteği (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
2
Favori
5.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Siteye üye olma konusunda rahat olabilirsiniz orada onu yazan yetkili değil.TsubasaTR yönetimi bu konuda anlayışlıdır.
    Konu açılınca bilgilendirirsiniz
  • sinnerclown kullanıcısına yanıt
    Vurduğun gol olsun başkan. Videolarına baktım da direk çocukken izlediğimiz şeklinde karakterler. Delilik yapıp alsam mı diye bile düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Vurduğun gol olsun başkan. Videolarına baktım da direk çocukken izlediğimiz şeklinde karakterler. Delilik yapıp alsam mı diye bile düşündüm.
    Başkan al bence gayet zevkli eski anılar depresiyor .Tsubasa bı atağa kalkardi 3 hafta sürerdi ne günlerdi be.Oyunun toolu hazır Türkçe fontlari bekliyorum ondan sonra konusunu açıcam.Normal çeviri olucak çevirmen desteğine ihtiyacim olucak.Hatta yapabilirsem Türkçe spiker için Hasan Mustan'la görüşücem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 4 Eylül 2020; 20:58:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk onur

Steam'daki versiyon 1.4'te şu an.
    Siteye üye olma konusunda rahat olabilirsiniz orada onu yazan yetkili değil.TsubasaTR yönetimi bu konuda anlayışlıdır.
    Konu açılınca bilgilendirirsiniz
    Tabiki her iki platformun desteği ile bu yamayı ücretsiz bir şekilde çıkarmayı planlıyorum.
  • sinnerclown kullanıcısına yanıt
    Çok pahalı be başkan. 18 TL'ye yeni Fifa 2020 aldım, onunla idare ederiz artık. Hoş, 15 yıldır futbol oyunları ile aram da yok. Ama Tsubasa anıları depreştirdi. 1-2 bölüm oynanışına baktım da RPG tadında olmuş oyun. Çevirisini kim yapacak yapacak merak ettim bak.

Bu arada animesini izlemek isteyenlere aşağıya bölümlerin olduğu Youtube kanalını bırakayım.

• Evet başkan çok fazla bir fiyat etiketi ile çıktı makul bir seviyeye gelince alırsın artık.Türkçe yama konusunu açtık meramımızı anlattık yeterli katılım olursa biran önce çıkarırız Türkçe yamasını.
  • selam kolay gelsin öncelikle bir ct hayranı olarak yaptığın iş için teşekkür ederim. Bana da atar mısın dosyayı txt formatında rica etsem.
  • e hadi olm bi çıkaramadınız oyunun türkçesini
  • Abi hadi beee çıkarın şu yamayı lütfen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.