Şimdi Ara

captiva dan şikayetçi olan arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
26.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fikrican01

ya bu arabanın allah belası versin neden diyceksin arac 12.000 km turbo yedi garantiden deişti 10 gun yattı turbo gel sonra 22.000 motor kulagı kırıldı garantiden deişti 2 gun yattı 23.000 teyp orta koldayama yolcu koltugu bozuldu garantiden yapıldı 2 gun yattı sonra 25.000 de klima bozuldu garantiden yeniden yapıldı 2 gun yattı 35.000 de arabada ıslık sesi gibi gur bi ses cıkmaya basladı egzoda catlak var denilde parca turkiyede yok beklenicek denildi sonra 55000 gel ses cok artıknca goturdum bu arada parca hala gelmemiş ses artık herkezi rahatsı etmeye basladı 2 caadde ilerden duyuluyor hale geldi parcaladılar maniford dokme yapmıslar dandiklige bakın catlak ilerlemiş suanda dun bıraktım arabayı tam tamına en erken 20 gun sonra gelicegimni soylediler boyle bi dandiklik olamaz sen dusun CHEWROLET ALICILARI BU ARABALARI ALMAYIN VERDİGİNİZ PARA YA GUNAY BEN SUANDA PEŞİNE DUSTUM 200.000 DAVA ACIYORUM SİZEDE OGUDUM REZİL OLMAYIN!!!!!

Geçmiş olsun...Bazen aksilikler hep peş peşe gelir...Biraz da şans meselesi.

Pek çok kullanıcı, ben dahil, en az bir yılıdır kullanıp hiç bir sorun yaşamıyor...dediğim gibi her araçta olabilecek şansızlıklar bunlar.

Bu arada captiva araçlarıyla alakalı sorun yaşayanlar burada yazabilir....eğer sizin gibi çok arkadaş varsa, o zaman yeni almayı düşünenler bir kez daha düşünür....ama benim gördüğüm forumda sizin gibi ciddi sorun yaşayan 1-2 arkadaş var sadece.

• quote:

ya bu arabanın allah belası versin neden diyceksin arac 12.000 km turbo yedi garantiden deişti 10 gun yattı turbo gel sonra 22.000 motor kulagı kırıldı garantiden deişti 2 gun yattı 23.000 teyp orta koldayama yolcu koltugu bozuldu garantiden yapıldı 2 gun yattı sonra 25.000 de klima bozuldu garantiden yeniden yapıldı 2 gun yattı 35.000 de arabada ıslık sesi gibi gur bi ses cıkmaya basladı egzoda catlak var denilde parca turkiyede yok beklenicek denildi sonra 55000 gel ses cok artıknca goturdum bu arada parca hala gelmemiş ses artık herkezi rahatsı etmeye basladı 2 caadde ilerden duyuluyor hale geldi parcaladılar maniford dokme yapmıslar dandiklige bakın catlak ilerlemiş suanda dun bıraktım arabayı tam tamına en erken 20 gun sonra gelicegimni soylediler boyle bi dandiklik olamaz sen dusun CHEWROLET ALICILARI BU ARABALARI ALMAYIN VERDİGİNİZ PARA YA GUNAY BEN SUANDA PEŞİNE DUSTUM 200.000 DAVA ACIYORUM SİZEDE OGUDUM REZİL OLMAYIN!!!!!

aracı yaksanız yeridir, bu kadar şanssızlık maşallah yani ne şansmıs diyecek birşey bulamadım

• quote:

Peygamber sabırı varmış sizde.Büyük şanssızlık,umarım beklediğinizi alırsınız dava sonucunda.

• Orijinalden alıntı: fikrican01

ya bu arabanın allah belası versin neden diyceksin arac 12.000 km turbo yedi garantiden deişti 10 gun yattı turbo gel sonra 22.000 motor kulagı kırıldı garantiden deişti 2 gun yattı 23.000 teyp orta koldayama yolcu koltugu bozuldu garantiden yapıldı 2 gun yattı sonra 25.000 de klima bozuldu garantiden yeniden yapıldı 2 gun yattı 35.000 de arabada ıslık sesi gibi gur bi ses cıkmaya basladı egzoda catlak var denilde parca turkiyede yok beklenicek denildi /quote]

Garantiden değiştirilsede olanlar can sıkıcı.

Birde 2. el alıp bu sıkıntıları yaşasaydınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buarbu -- 28 Mart 2012; 17:48:04 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.