Şimdi Ara

Car Android Multimedya Sistem Radyo ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
21.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. aracıma 1.5 yıl kadar önce car android multimedia sistem aldım ve montajını kendim yaptım. bundan 9 ay kadar önce dvd player arızası yaptı ve aldığım yere gönderdim. 2 gün içinde geri geldi ve çalışıyordu. arıza tamir açıklaması dvd sürücüsü değişti yazılmıştı. 3 hafta önce tekrar aynı dvd arızası verdi aldığım yeri aradım ve yine göndermemi istediler bende hem dvd arızası yapılsın hemde yazılım sürümüm 4.2 iken 4.4 güncellemesini istedim. cihaz ellerine ulaştıktan 1 hafta sonra gönderdiğim yer dediki 4.4 sürüm güncellemesi yapıldı fakat dvd kartı yanmış değişmesi lazım ama yurtdışından sipariş vericez 20 gün içinde gelir 200 tl olur dediler. bende cihazı alalı 1.5 yıl oldu bunun garantisi yokmu niye para veriyorum bir anlam veremedim dedim ve dedilerki bu arıza garanti kapsamına girmezmiş. geçen arızalandığında girmişti şimdi niye garantiye girmiyor dedim ve yaptırmaktan vazgeçtim. cihazı faturasız form sitelerinde dolaşırken almıştım malesef böyle bir hata yaptım. neyse dedim dvd olmadan kullanırım diye düşündüm ve gönderin geri cihazımı dedim. geçen hafta geldi aracıma geri taktım dvd hariç herşeyi çalışıyordu. fazla meraklıyım ya dvd kafama takıldı ayarlardan yazılım bilgisinin olduğu yerde dvd version: unknown yazıyordu. acaba yazılım hatasımı var diye başladım kurcalamaya genel ayarlarda extra setting-model choose menüsü altında bulunan araçlara ait bilgiler vardı birine tıkladım ve 1-100 loading şeklinde yükleme yaptı ve cihaz kapandı açıldı ve baktımki dvd yanında bu seferde radyonun sesi gitti. o menü altındaki bütün araç bilgilerinin hepsini teker teker denedim ama malesef düzelmedi reset factory yapıyorum yine düzelmiyor. şuan dvd çalışmıyor radio çalışıyor ama sesi çıkmıyor geri kalan herşeyi çalışıyor. konu ile ilgili resimleride açıklamalı olarak ekliyorum. sorun nedir arkadaşlar bu cihazlar hakkında bilgisi olan arkadaşlarım yardım ederlerse çok sevinirim. Car Android Multimedya Sistem Radyo ses sorunu

• Yapay Zekanın Yanıtı

Android Multimedya Sistemlerinde Ses Sorunları

Android multimedya sistemleri, araçlarda eğlence ve rahatlık için popüler bir seçenektir. Ancak bazen bu sistemlerde ses sorunları yaşanabilir, bu da sürüş deneyimini bozabilir.

Yaygın Ses Sorunları

• Multimedya Ses Gelmiyor: Hiçbir ses duyulmuyor veya ses son derece kısık olabilir.
    • Android Teyp Radyosu Çalışmıyor: Radyo kanalları ayarlanamıyor veya ses gelmiyor.
    • Android Multimedya Bluetooth Ses Sorunu: Bluetooth bağlantısı üzerinden müzik çalarken kesinti veya ses sorunları yaşanabilir.
    • Multimedya Görüntü Var Ses Yok: Ekran çalışıyor ancak herhangi bir ses çıkmıyor.
    • Double Teyp Radyosu Çalışmıyor: Double teyp radyosu hiç çalışmıyor veya ses vermiyor.
    • Double Teyp Görüntü Var Ses Yok: Double teyp ekranı çalışıyor ancak ses çıkmıyor.

Sorun Giderme

Bu ses sorunlarını gidermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Ses ayarlarını kontrol et. Sesin kapatılmadığından veya çok kısık ayarlanmadığından emin ol.
    • Bluetooth bağlantısını kontrol et. Cihazının Android multimedya sistemine doğru şekilde bağlandığından emin ol.
    • Kabloları kontrol et. Tüm kabloların sağlam ve doğru şekilde bağlanmış olduğundan emin ol.
    • Yazılımı güncelle. En son yazılım sürümünün yüklü olduğundan emin ol.
    • Sistemi sıfırla. Bu, geçici hataları gidermeye yardımcı olabilir.
    • Profesyonel yardım al. Sorunu kendin çözemiyorsan, kalifiye bir teknisyene başvurmalısın.

Sonuç

Android multimedya sistemlerindeki ses sorunları, sürüş deneyimini olumsuz etkileyebilir. Yukarıdaki adımları izleyerek bu sorunları gidermeye çalışabilirsin. Sorun devam ediyorsa, profesyonel yardım almayı düşünmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu cihazlardan anlayan yardımcı olabilecek bir arkadaşımız yokmu acaba :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Radyo sorunumu hallettim. Sorunu mcu güncellemesi ile çözdüm. Bu şekil sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olması için yaptığım çalışmaları paylaşmaya devam edicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tunademir45 T kullanıcısına yanıt
    Dostum benim de radyo sesi gidiyor, mcu güncellemesi nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tas7035

Dostum benim de radyo sesi gidiyor, mcu güncellemesi nedir?

kusura bakmayın uzun zamandır siteye girememiştim. ne yaptınız radyo sorununu çözdünüzmü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunademir45

Radyo sorunumu hallettim. Sorunu mcu güncellemesi ile çözdüm. Bu şekil sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olması için yaptığım çalışmaları paylaşmaya devam edicem.

RAdyo için MCU güncellemesini nasıl yapabilirim? Özelden mail atabilir misiniz.
  • slm kardes ayni sorun bendede var yardimci olursaniz sevinirim
    andiroit 7,1radyoyo navigatsyon radyo passat cc 2009

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passatcc67 -- 26 Temmuz 2020; 12:58:50 >
  • Merhaba, yaklaşık 2 hafta önce Navibose marka 2GB Ram 16GB bir ekran taktırdım aracıma. Ekranda hoşuma gitmeyen arayüzü Car Launcher ile değiştirdim ve aliexpresten wirelles özellikli Carplay kit aldım, her şey çok güzel ancak tek sorun bluetooth bağlantısı, carplay ya da dahili hafıza üzerinden müzik ya da herhangi bir ses açtığımda; orjinal teyp teki ses derinliği yok ve kısık seste daha çok hissettiğim müziğin arkasında çok az bir hışırtı var yani temiz ses gelmiyor. Bu da 2 haftadır aklıma takıldı. Bunu gideribileceğimiz bir yöntem ya da ayar vs. var mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.