akrep olympia da lvl 60 master kosp li rog istermisin
quote:
Orjinalden alıntı: haskir
akrep olympia da lvl 60 master kosp li rog istermisin
ağa ciddimsin ne çabuk yaptın lvl 60 varsa ver email adresime ğönder
la ugraşmayın adamla verin işte bi rent a car adresi kardeş cidden 30 üstü adammı istion gir yeni ıd al kendin kas böle hazır adamla oynamak zevk vermes tad alamassın bikere en zekli kısmı oyunun lvl 10 dan /30 a kadar olan kısmı zaten :)) sana bol sans char vereme ama sıfırdan baslarsan seni bi kac saatte 30 yaparm
eueuehhh bea ne biçim istek bu ??? bi de ciddi ciddi istiyo... vah vah... ne insanlar var şu yurdumda...
Arkadas hala ciddi ciddi istemeye dewam ediyor ya hayret walla
üle gavat lar bile biemi istiyom sizden olmuyo deniyom yeni çar almıyo!!! alsa sizden niye isteyeyim ön yarğılı davranmayın!!!!
vala verem var bende car dedigin şeyden uzun bi şey kıllı böyleeee fıkır fıkır oynak biye nasıl desem tadına bakmadım ama olsun sana tavsiye ederim bi de ben diyem muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahhahahahahhahahah
vala verem var bende car dedigin şeyden uzun bi şey kıllı böyleeee fıkır fıkır oynak biye nasıl desem tadına bakmadım ama olsun sana tavsiye ederim bi de ben diyem muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahhahahahahhahahah
yasıktır abi yaw
SUCK MINE
adam ne yapsın üyelik alamıyor, şifresi elinde patlamış, en iyisi istiyim demiş valla bende bulursam fena olmaz isterse level 1 olsun.
Not: arakadaş biraz saf galiba her şeye inanıyor ama sizin de bunu istismar etmeniz pek hoş bir şey değil
ben bırtane verem ıstersenız ID oksan şifre:4444
ama dıezde ıstersen sen baska yerden acabılırsın...ama dogum tarıhını sallamıstım hatırlamıyom ılk actıgım chardıda..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme