Şimdi Ara

Caramio tadında: Egea'nın en dolusu Limited paket ne kadar kaliteli? İnceleme. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Forumda uzun zamandır yazmayı bıraktığınıza emin değilim çunku zaten birçok marka bayisi forumda algı yapmak ve araçları övmek için bedava reklam için çalışıyorlar. Hatta yol bilgisayarı fotosu çekip egea uzun yolda 2 litre yakıyor diye resimler bile atmışlardı artık cılkı çıkınca vatandaş dolandırıldığını anlamıştı. Ama o dönemler egea yı corolla ile aynı fiyata alıp sonra egea fiyatları düşünce zarar eden çok oldu. E tabi aklını kullanan herzaman her algıya inanmazlar. Buda bir ülke gerçeği

• Hocam 1.4 fire motora çok kasmana gerek yok. 1.4 fire motora en iyi Fiat a özel üretilen selenia yağ gider. 8 sene 1.4 fire Palio. 2 sene 1.4 egea kullandım. Toplamda fire motor ile 165bin km yaptım. Motor cincik gibiydi maşallah. Selenia nın yağlarının üstelik çakması da yok piyasada. Ucuza orijinal yağ kat devam et yoluna. On numara yağdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir zamanlar Yarbay idim.

Hesabı sildim.

Geri açılabiliyor mu acaba?

• Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt

Hocam Sence Garanti bitmesin diye o ilk 5 senenin bakımları serviste yaptırmak lazım mı?

Ben 2. bakımda sanayiye geçerim diye düşünüyorum alırsam.

Zaten çok sorun çıkaracak bir Aksam da yok bu arabada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CF4F8FFA -- 19 Nisan 2024; 13:33:51 >
  • Servise götürmeye gerek yok başkan. Dışarda ucuza yaptır. Benim 1.4 ün her 10bin değişimini ben kendim yapıyordum.

• İnceleme için teşekkürler . Böyle kaliteli inceleme okumayalı baya zaman oldu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.