Sabah sistem boş olduğu için çok daha kolaydı, sonradan yoğunluk sebebiyle aksamalar olmuş sanırım. Bu arada sadece programdan find match yapıp beklemeyin, oradan lobby bulduktan sonra oyuna girip friends kısmı altında rastgele insanlar ile eşleşip 3 maç atmanız gerekmekte, concede de sayılıyor.
Aktivasyon mail'i gelse, olayı çözeceğim de; 20 dakika oldu
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
Aktivasyon mail'i gelse, olayı çözeceğim de; 20 dakika oldu
Genel chat ekranında moderatör, HS için bu oda linkini verdi. Şu an katılım onayı için bekliyorum.
@Alkharin
Ben programı açıyorum login olamıyorum, servera bağlanamadığını söylüyor.
Haydaaa ben de yapayım yav bir yol gösterin. Programı indirdim sisteme üye oldum aktivasyon da tamam ama bu program nasıl çalışır olayı nedir
Program Hearthstone Cardback için hücum edilmesinden dolayı normal haftasonu yoğunluğunun 7 katı daha yoğunmuş, sistem de yavaşlamalar varmış bu yüzden
Chat room'da bekliyoruz, invite sistemi çökmüş durumda. Moderatör, ne zaman düzeleceğini bilmediğini söylüyor. Hamachi kurmuş bir takım var EU için;
brunek12345
pass 12345
Onu deniyorum şu an.
Ekleme: Hamachi üzerinden olmuyormuş.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
Chat room'da bekliyoruz, invite sistemi çökmüş durumda. Moderatör, ne zaman düzeleceğini bilmediğini söylüyor. Hamachi kurmuş bir takım var EU için;
brunek12345
pass 12345
Onu deniyorum şu an.
Ekleme: Hamachi üzerinden olmuyormuş.
chat odasındayım şimdi ne yapıcam? daha doğrusu hiç bişi anlamıyorum bu programdan ben . yardım edermisin anlatırmısın
Serverlar kapalı şu anda; K900, açıldığı zaman chat'ten haber verecek. Sonrasında "inv" yazmanız yeterli, kurulan partiye davet edildikten sonrasını henüz tam olarak bilmiyorum.
Ekleme: 16:46 Alkharin has entered the room
@Alkharin
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
ANDREI
kullanıcısına yanıt
Hocam ben daha login olamadım defalarca denememe rağmen, bununla ilgili bir bilgi var mı?