Şimdi Ara

Cardfinans En Uzun Gece %21 parapuan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
8
Favori
7.490
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende ne yıl dönümü nede başlıktaki kampanya görünmedi ya

• puanı hiçbir yerde geçmeyen en uyuz karttır.bana kaç kere 50 lira verdiler hep geri aldılar delirdim netten harcayacak yer bulamadım adamları aradım bu ne len hiçbir yerde geçmiyor dedim bir kaç sene önce.sonra bi shell'de kullanmıştım bir daha da kullanamadım.bonus böyle değildi hem her yerde geçerdi hem de bonus kazanırdın bu adamlarınkinde puan da kazanılmıyor illa işlerine gelen olacak.falan bakkaldan sigara alıyorum yok filandan alınca çat şu kadar kazandınız.kullanmayınca da geri mi alıyorlar bilmem kaç senedir 5 binin altında gelmez kart 16 lira puanım varmış.bunlar bilmiyor bu işi.şimdi yapı krediye geçti kurum kapatacam finansı batsın puanları dingil herifler.

• Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
    Uygulamada bende de yoktu hocam sms ile katıldım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 181501 kullanıcısına yanıt

n11 ve Tchibo'da geçiyor online

• Teşekkürler

Tebrikler! En Uzun Gece Kampanyasi kapsaminda bu harcamanizdan 100.00 TL degerinde ParaPuan kazandiniz. Kazandiginiz ParaPuanlari Ocak ayi sonuna kadar kullanabilirsiniz. Keyifli alisverisler! MERSIS: 0388002333400576 dstk@qnbfinansbank.com B001

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet şube-kredi kartları-kampanyalar-diğer-en uzun gece kampanyası

şeklinde katılım yapılabilir..

• Smhylmz kullanıcısına yanıt
    Yildonumu kampanyasida yok bende, onun sms katilim sifresini atabilir misiniz ?

Bim den elektronik alsam gecmez heralde ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazon’da diğer pos olarak göründüğü için puan yuklenimi olmadı kayıt açtırdım sonuç bekliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Trendyol cüzdan 500tl attım bugün 100tl kazandığım görünüyor fakat puanlarda gözükmüyor puanların kullanılanmak için tarih aralığı varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

31 Ocak son gün puan kullanmak için.

• ozggr O kullanıcısına yanıt

Bugün niçin kullandirmiyor provizyon vs olabilirmi Trendyol cüzdan a attım 500 mesaj geldi kazandın diye fakat puanlarda yok.

• 100tl Trendyol cüzdan dan kazanıp harcayabilen varmı harcatmayacaksa geri çekeyim enazindan .

Hocam bugün saat 23 gibi gibi en geç 00 a kadar puanınız kullanılabilir hale gelecektir.

• Sağol hocam bilgi için birtek Koca İzmir'in ilcesinde Carrefour da geçerli puan kullanımı bu bankanın subesinide kapattı gitti ilçeden bu,banka enpara olmasa hiç ayakta duramaz gibi görünüyor.

Hocm rica ederim ne demek bu bankalar orta ölçekli bankalar olduğu için şube kazanım sağlayamayınca kepenk kapatıyorlar.

• orhan kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bende şimdi hepsipay cüzdana 500 TL yolladım fakat bonus gelmedi. Siz harcama yaptınız mı yoksa sadece cüzdana yükleme mi yaptınız?

• fondeep kullanıcısına yanıt

Ben Trendyol cüzdan a attım harcama yapmadım katılım için sms attinizmı attiysaniz sorun olmaz katılım yapmadiysanizda sorun değil geri cekip tekrar yüklerseniz .

• fondeep kullanıcısına yanıt
    Sadece cüzdana yükledim 52.5 lira puan sms i geldi. Bu sabah 250 daha yükledim 47.5 lira puan sms i geldi.. Yeni gelen 47.5 puan provizyonda görünmüyor, belki ondandır

• orhan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yanıtlar için. Dediğiniz gibi puanı bekletiyor. Umarım yarın öbürgün yansır kullanılabilir olarak. Yıllardır kullanırım bu kartı nasip olursa ilk defa bonus harcayacağım. :)

Cardfinans En Uzun Gece %21 parapuan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.