Şimdi Ara

CardFinans Gogogo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar card finans go almak ıstıyorum tam bır ogrencı kartı gıbı bısey ınceledımde ben begendım acabaa kullanan arkadslar war mı? 4 5 gun ıcınde bende alıcam inşallah veya sizin kullandığınız daha uygun kredi kartları warsa paylasabılırsınız

• ben playclub kullanıyorum, cardfinansı bilmiyorum, artılarını soyle ki karşılaştırabilelim. playclub da yaptığın her alışverişe puan+kontor var. ilk aldığında içinde 12 lira artı 100 kontorle geliyo ve kampanyaları çok iyi. mesela geçen hepsiburadadan 400 liralık alışveriş yapıp 100 lira puan kazanan bir sürü adam var forumda.
  • cardfinans go'da kontor olayı var. ayrıca +2 taksit secenegıde var faiz yok. İntereal'e 6 taksıt daha zamanı deıl ama ılerde yarayabılır=).aslında benım tercıh etme sebebım daha cok teknoloji marketlerınde card fınans daha agır basan bı kart benımde genel olarak alısverısm teknoloji yonunde olucagı ıcın sımdı benı ıdare etmelık uygun bı kart olarak goruoroum.
  • taksit playclub da +3 ama interrail ve teknoloji marketlerindeki geçerliliğine bi sözüm yok.
  • uzun zamandır kullanıyorum bir şikayetim yok taksit olayları güzel bilinçli kullan yeter..
  • card finansa giriş var çıkış yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ruathym

card finansa giriş var çıkış yok.

kesinlikle katiliyorum

arkadaslarla icerken aradilar kadin ne derse evet dedim yanlis bilgi verdim yine de kart cikartmislar. 1bucuk aydir kuryede hala gelemedi
  • neden card fınansa gırıs var cıkıs yok dıosunuz cok mu sorun yaratıyorlar?Gercı buyuk lımıtlı kartlar deıl bunlar o kadar sorun yaratcagını dusunmuourm
  • ben de cardfinans go kullanıyorum gayet memnunum. öğrenciye avantajları çok ve kampayaları da güzel... bayağı bir taksit ve indirim imkanı sağladığı oluyor. şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.
  • Go card'a başvuralı 20 gün oldu halen daha başvurum inceleniyormuş. Bir kart çıkartmak bu kadar zor mu ?
    Ben sadece teknoloji marketlerde iyi imkanlar sağlayan (taksit + indirim gibi) bir kart istiyorum. Gıda vs. için kesinlikle kullanmayacağım, bu tarz harcamalarda nakit kullanırım.
    World card'ın üniversite öğrencileri için özel versiyonu yok sanırım, olsaydı ona başvuracaktım. Sizlerin tavsiye ettiğiniz kartı hızlı çıkaran bir banka var mı ?
    Card finansın daha 1 ay gelip gelmeyeceğinden şüpheliyim. Acilen taksitle çok fonksiyonlu yazıcı satın almam gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.