Şimdi Ara

CARDFİNANS'LA HEDİYE CEPTE KAMPANYASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
8.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu tur kampanyalar yararli gibi gorunur ama totalde enflasyonu ve gereksiz tuketimi getirir.
    simdi bana 12 ay ekstre sozu verin diyor, yani zaten 5-6 ay kesilecek taksitler var sonraki aylar icinde ne kadar olursa olsun harcama yapin ekstre gelsin diyor ve bu takdirde samsung c140 veriyor.
    80 ytl lik tlf ama bana daha sonra yapacagi psikolojik etki bence cok daha farkli olacaktir.
    Dikkatinizi cekmek isterim.
    Avrupada operatorler sadece onun hattini kullan diye son model bilgisayarli isletim sistemi yuklu cep telefonlarini bedava veriyorlar,
    bilgilerinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tommikss -- 8 Haziran 2007; 22:51:39 >
  • ben e 250 alıyorum bu kampanya ile 5 gün içinde gelecek
  • bende babam sayesinde e250 aldım memnunum tam 7. günde geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liseliaslan -- 9 Haziran 2007; 14:21:22 >
  • Ekmeği bile kredi kartı ile alıp daha sonra borcun tamamını ayın 15'inde ödeyen tipler var.
    Benim dediğim gibi yapan çift maaşlı ortalama bir ailenin gideri aylık 1000-1200 ytl civarındadır zaten.
    Yani gelen maaşın birini hiç dokunmadan kredi kartına gömüyor.
    Bu şekilde olanlar için gerçekten iyi bir fırsat yani.
  • var olan harcamayı daha da arttıracağını düşünüyorum
    e250yi düşünüodum da ayda 900 harcayıp,
    ama300 verir alırım zaten telefonu
    sonra 900 harcamam 800 harcar 3 ayda kapatırım arayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 10 Haziran 2007; 21:55:13 >
  • normal kullanıcılar için olmayan bir kampanya gerksiz bence
  • daha önce 98 senesiydi sanırsam yapı kredi bankası turkcell world karta aynı kampanyayı yapmıştı biz de o zaman nokia 5210 ve turkcell hattı ayda 100 ytl harcama karşılığı almıştık. telefon 2 sene önce hırsız tarafından çalındı ama o hat ve kart şu an babamın 1 numaralı ihtiyaçları gibi oldu. Şuı an hem 533 hattını hem de turkcell world kartını kullanıyor çok da memnunuz iyi ki yapmışız diyoruz.

Ama, cardfinans fiyatları çok abartmış bence... aylık sabit geliri olup da bu kadar harcayanlar için süper kaçırılmaz bir kampanya... gerçekten süper bir fırsat yani benim de card finans university kartım var zaten limiti 250 ytl bizim gibiler için değil de... Ya adamların amacı gel vatandaş gel başka banka bişey vermiyo biz telefon veriyoz hesabı. 3-5 kart kullanmak yerine tek kart kullanın demek istiyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

quote:

Orjinalden alıntı: omar1907

cardfinans university ile katılabiliyormuyuz?

2500 ytl harcamayı mı düşünüyorsun

çok güzel kampanya ben alacağım bi d900 tabi bizim kredi kartına dediğine göre 2700 ytl harcama istiyor. zaten aylık fatura ödemelerim 900 yt tutuyor tek onu harcayınca 2700 ü bulmak gayet kolay olur. çok alış veriş yaptığımdan diil ticarette kullandığımdan rahat yakalrım bu 2700 ü
  • aylık 700 ytl extre gelmesi halinde c140
    aylık 900 ytl extre gelmesi halinde c300
    aylık 1500 ytl extre gelmesi halinde e250
    aylık 2500 ytl extre gelmesi halinde d900

bunlar daha öncede yazdığım gibi yapılması gereken harcamalardı

BUNLARDA YENİ HARCAMA MİKTARLARI
    aylık 1500 ytl extre gelmesi halinde c140
    aylık 1800ytl extre gelmesi halinde c300
    aylık 2300 ytl extre gelmesi halinde e250
    aylık 3300 ytl extre gelmesi halinde d900
  • F.Bank'ın uzunca zamandır uyguladığı bir strateji aslında bu..
    Hiçbir banka kredi kartı, teknolojik ortamda bukadar avantaj sağlamıyor..(avantaj tartışılır)
    2seneye yakın bir zamandır, Vtn'dan nakit 100YTL'ye alınan ürünü CardF ile 92'ye alınıyor ve üstelik 8-9 taksit ile..yani piyasa fiyatına denk getiriliyor. ve malesefki içinde bulunduğumuz durum itibari ile bu fazlasıyla cazip geliyor..

Saygılarımla,
    MERTŞENER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amastrine -- 11 Haziran 2007; 23:00:06 >
  • ben telefon ettiğimde karttan karta farklı miktarlar olduğu söylendi... bana sayılan müktarlar sırasıyla 500 - 750 - 1250 ve 2400YTLydi... herkesin arayıp denemesi gerekiyor gibi ama çok uçuk miktarlar hani...
  • EVET kartttan karta değişiyor
    bugün gördüm c300 için 1150ytl taahhüt etmiş birisi
    bir başkasında c300 için 1800ytl görmüştüm
    bir başkasında c300 için 900 ytl görmüştüm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.