Şimdi Ara

Cardfinans Select Market %20 indirim yıllık toplam 1.000 TL indirim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
16
Favori
10.074
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haziran başından beri indirim düşememeye başlamış.

Şimdi kayıt oluşturdum !

Benimle aynı sorunu yaşayanınız var mı ?

Sıkıntılı bir kampanya oldu bu.
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    Benim sorun yok şuan için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende sorun yok. Bankadaki birikimde veya otomatik ödeme de bir değişiklik yaptınız mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

Bende sorun yok. Bankadaki birikimde veya otomatik ödeme de bir değişiklik yaptınız mi
    Cevaplar için teşekkürler.

Ne mevduata ne otomatik ödemeye dokunduk.

Neyse kayıt oluşturdum, 2 iş gününe cevap gelecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada

1.6.2020 tarihinde şöyle bir sms gelmiş

quote:

Bilgi: Degerli Musterimiz, talebiniz uzerine 31/05/2020 tarihinde giris yapmis oldugunuz QNB Select Mini Paketinizin iptal islemi gerceklestirilmistir. dstk@qnbfinansbank.com B001

Halbuki asla böyle bir talebimiz olmadı.. ilginç.

Bu bankayida kaybettik Allah rahmet eylesin

• sorun yok devam edıyor ama verdıgı 83 tl yı vadeye koyuyorsanız dıger bankaların oranın dusununce sıfırlıyor zaten

usd alıyorsanız makas bıraz daha fazla acık

gram altın da oyle

usd olmasa idi asla basvuru yapılacak mantıkta bır urun degıl
  • Halen geçerli sanırım yarın başvurmayı düşünüyorum kampanya sorun sıkıntı yaşatıyor mu uğraşmaya değer mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r__kara -- 9 Haziran 2020; 23:57:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

sorun yok devam edıyor ama verdıgı 83 tl yı vadeye koyuyorsanız dıger bankaların oranın dusununce sıfırlıyor zaten

usd alıyorsanız makas bıraz daha fazla acık

gram altın da oyle

usd olmasa idi asla basvuru yapılacak mantıkta bır urun degıl
    Lazım olduğunda bozdurmak istersek altınları başka banka hesabına gönderip öyle işlem yaparız bizde

• r__kara kullanıcısına yanıt
    ben de başvurmayı düşünüyorum para kesiyorlar mı bi de geçerlililği ne zamana kadar bilgin var mı?

• trapezounta_ kullanıcısına yanıt
    Şartları sağladıktan sonra bir kesinti olacağını düşünmüyorum

• Fiziki altın alıyorlar mı acaba şubeler. ?
  • Arkadaşlar finans bank hesap açtırıp 20 bin TL ve iki adet talimat verdiğimiz an select li oluyormuyuz? Yoksa faturalar odenince mi oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Stereo Palma

Arkadaşlar finans bank hesap açtırıp 20 bin TL ve iki adet talimat verdiğimiz an select li oluyormuyuz? Yoksa faturalar odenince mi oluyor?
    sanırım olmuyor ay başında kontrol sağlanıyor hesabında 20000 var ve aktif 2 otomatik ödeme varsa yani ödenmiş olmalı o zaman sisteme dahil oluyorsun. Ben para yatırdım ama otomatik ödeme henüz ödenmediğinden şuan indirim olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m@xman

sanırım olmuyor ay başında kontrol sağlanıyor hesabında 20000 var ve aktif 2 otomatik ödeme varsa yani ödenmiş olmalı o zaman sisteme dahil oluyorsun. Ben para yatırdım ama otomatik ödeme henüz ödenmediğinden şuan indirim olmuyor.

Alıntıları Göster
    Bugun sube ile gorustum hesap actik dediginiz gibi 2 fatura odenince select li oluyormusum. Ancak bireysel musteri temsilcisinin soyledigine gore diger aylar manuel odenirse faturalar bir sorun olmuyormus diger ay yine Select li olarak devam ediliyormus.

Bu arada ben hesabi acarken Ek hesap diye birseye imzaya attim Select in bir parcasidir diye cok soru sordum diye onu sormadim ancak simdi kafam karisti ne ise yarar bu ek hesap? Herhangi bir ucreti vs olacak mi ? Bilen varmi kredili mevduat felan olmasin kapatirim direk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 26 Haziran 2020; 20:5:54 >

• quote:

Bugun sube ile gorustum hesap actik dediginiz gibi 2 fatura odenince select li oluyormusum. Ancak bireysel musteri temsilcisinin soyledigine gore diger aylar manuel odenirse faturalar bir sorun olmuyormus diger ay yine Select li olarak devam ediliyormus.

Bu arada ben hesabi acarken Ek hesap diye birseye imzaya attim Select in bir parcasidir diye cok soru sordum diye onu sormadim ancak simdi kafam karisti ne ise yarar bu ek hesap? Herhangi bir ucreti vs olacak mi ? Bilen varmi kredili mevduat felan olmasin kapatirim direk

Alıntıları Göster
    Tam bilmemekle birlikte, Genel tecrübeme göre ;

Ek hesap, Bankamatik kartarına sağlanan kredi imkanı.

Yani Banka kartını azıcık kredi kartına benzetip, zorda kaldığında o hesabı kullanma şansın olması.Tabikide bedava değildir sanırım.

Örnek;

Hesabında 100Tl var, bankamatik kartınla150 TL alışveriş yaptın ve ya Para çektin, Bu durumda paranın 100TL si hesabından 50 Tl si ek hesabından karşılanır, Tabi ne zaman ödersen o zaman faiz işlemesini kesmiş olursun.

Benim hiç sevmediğim bir hesap türü, Hem talep etmem, hem kabul etmem, birde kredi kartlarından nakit çekim özelliklerini iptal ettiririm ve ya kapattırırım.

Ben o zaman kapatayım onu Pazartesi günü. Heralde kullanmadan ücret almazlar. Daha Finansbank hesabıni bile bugün açtırdım.

İadeler anlık mi oluyor alışveriş sonrası bide sadece market mi yoksa gıda sektöründe de geçerli mi? Genel olarak eksileri artılarını yazarmisiniz?

• Ayın başı geldi.. Ne hikmetse , eşşekten teper gibi yine finansbank beni selecten attı.

Be para götürdüm, ne birşey talep ettim. Şimdide beni First plus müşteri yapmışlar.

Emin olun select bundan daha değerli.

Bıktım valla. Her ay aynı terane..Bahtsız deve gibiyim

• quote:

Alıntıları Göster
    cahil mh denk gelmiş size manuel odeyın bakalım ay bası kontrol de sonuc ne oluyor

• Degerli musterimiz, size ozel ayricaliklar sunan QNB Finansbank Select Dunyasi 31 Aralik 2020 itibariyla sonlandirilacak olup, diger tum avantajlarimizi kesfetmek icin Cep Subesi uzerinden Firsatlar alanini ziyaret edebilirsiniz. B001

Market indirimi bu ay bitiyor mu yani

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.