Şimdi Ara

Çaresiiiizzzzzz. Fikir babalarına ihtiyacım var.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadas su turklerin kurnazligi nedir yaa ,amerikada ilk 30 gun kosulsuz iade var ,sen git al bi tane laptop 1 hafta oyun oyna sonra git bu laptop benim evin rengine uymuyor diyip iade et ,laptop firmasi alsin uruunu refurbished'a yollasin sonra urun 2000 dolarken sen o urunu 1400 dolara sat ,turklerde laptopun 3-4 tane kusurlu donanimi olsun hepsini tamir eder ayni fiyata sifir diye kakalarlar adama
    amerikada oyun laptoplari teknik servise falanda degil firmanin kendi fabrikasina gidiyor muhendisler tarafindan urunun butun kusurlarini cozuyorlar hatta sifirdan bile iyi konuma getiriyorlar ,sifir urunde yapilmayan testleri yapip tekrardan termall macun surup kasayi komple bakima alip cok daha ucuza satiyorlar ,turkiyede boyle seyler yok herkes olmus kurnaz
    bu konuda gercekten monster ne yapiyor bilmiyorum haklarinida yemek istemiyorum ancak siz hakilisiniz gibi geliyor hocam baktm gic refurbished monster laptop satan bi yerde gormedim yani bu adamlar arizali urunu ya da iade alinmis urunleri cope atcak halleride yok, durum kotu zaten custom laptoplara biraz tereddutlu yaklasirim her zaman bu durum iyice soguttu beni custom laptoplardan yabanci bi ulkeye gitsem sager ,ibuypower falanda almam ancak alienware alirim custom laptop olarak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.